Kundomdömen om Sivota Retreat - Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Atmosfär, vänlig personal och alla aktiviteter. Vacker plats!
-
Har inga.

Bekräftad gäst: 2019-09-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

+
Allt man kunde göra, aktiviteter o maten
-
Borde ingå ett par flaskor vatten på rummet varje dag, men annars va allt tipp topp

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

+
Läget, maten, aktiviterna
-

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

+
Stranden, aktiviteterna, seglingen
-
Vi fick info av grannar om aktiviteterna som segling etc. då detta resort är brittiskt bjuds man inte in till infomöte som apollogäst så vi missade mkt saker. Wifi katastrofalt.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

+
Alla aktiviteter som ingick, personalen, läget och maten.
-
Er beskrivning behöver uppdateras. Det står att bara 2 aktiviteter ingick men det stämde inte. Allt utom privata lektioner och waterskii/wakeboarding ingick och man kunde göra hur mycket man ville. Sen kanske det borde förtydligas att det är en brittisk resort och att aktiviteterna är anpassade (tidsmässigt) för deras resenärer.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


9 av 10

+
Helheten och alla aktiviteter
-
Vegetariska maten nästan obefintlig

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-02


9 av 10

+
Alla tränings- och aktivitetsmöjligheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

721 omdömen
Utmärkt
 
507
Väldigt bra
 
160
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra ’Apollo sports’ hotell

Åkte med Apollo till detta hotell, som ingår i Neilson kedjan - viket innebär att det är mest engelsmän på hotellet. Bra aktiviteter och jag kan verkligen rekommendera hotellet om man gillar vattensporter. Jag testade vindsurfing, kajak och SUP. Även bra yoga och pilates. Vi bodde i ett superior rum, dom ligger ’högst upp’ MÅNGA trappor. Inte barnvänligt och inte heller handikapp-anpassat. Väldiga nivåskillnader. Rummet var stort och bra, men sängarna får underkänt, obekväma och rangliga. Maten får 5+, saknade inget på buffén. Fantastisk omelett på beställning. Är en nöjd resenär och återkommer gärna till detta hotell.

 
2019-06-23

Inlägg av fredrikb692 Sandared, Sverige

Lovely vacation

Mycket trevligt hotel med många aktiviteter såsom, kajak, tennis, cykling(MTB och Road), segling, waterski/vattenskidor mm och alla aktiviteter ingår i priset - fantastiskt!!! Waterski/vattenskidor får man göra två gånger gratis under veckan. Kan verkligen rekommenderas.

 
2019-11-06

Inlägg av Jo H H Maidenhead, Storbritannien

October getaway week

The hotel, dining facilities, bedroom and all areas of the hotel complex were clean and well maintained. As with all Neilson holidays we have been on the staff employed by the hotel and by Neilson were friendly and helpful. Luckily foy us the hotel wasn't at full occupancy so there were no queues for the buffet dining and the activities were easy to book on. Not sure what it would have been like in busier period and not sure how noisy the main hotel would be as rooms are quite near to the dining area. There are - as reviews will tell you - lots and lots and lots of steps which takes a bit of getting used to and may not suit everyone. Anyone who has been on this type of holiday will know what "stuff" to bring with them but I do think it would be helpful if Neilson would make a suggestion list based on the resort.

 
2019-11-03

Inlägg av geni5 London, Storbritannien

Activity

Beautiful spot. Delightful staff. Excellent facilities. Better than description. Food good. rooms clean and thoughtfully organised Lots of stairs not a problem, it is an activity holiday! Surpassed expectations

 
2019-09-30

Inlägg av Andrea D

First Neilson Holiday

Just returned from my first Neilson break which I hope will not be my last. Whole experience was amazing, food and accommodation excellent, variety of activities exceptional. Staff friendly and helpful. Traveling as a solo 50+ female was not daunting, was so easy to meet people and feel part of a welcome group. Views wonderful....but be prepared to complete your daily steps allowance by mid morning!!