Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 107 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fantastiskt läge och fin service.
-
Transporten till Hotellet. Man får bära väskorna 400m i backig terräng.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Läget!
-
Dåligt fungerade avlopp. Bättre förvaring!

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
Fantastiskt läge och utsikt. Rent . Lugnt och fint vid poolen. Trevlig personal vid poolbaren.
-
Bättre sängar. De knarrar.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
Utsikten! Litet och familjärt. Härlig pool och badbrygga. Bra städning och frukost.
-
Balkongerna är fina men tyvärr delar man dem med grannen då det är glasrutor som skiljer dem åt. Kanske en annan lösning för dessa? Lyhört och sängen gnisslar. Lite modernare möbler hade lyft helhetsintrycket. Vårt rum högst upp var ganska litet, våra väskor fick inte riktigt plats. Jag hade gärna kunnat beställa en grekisk sallad vid poolbaren.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
Utsikten, soffan på balkongen. God frukost
-
Blev översvämning när vattnet i duschen inte rann ner i brunnen.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Lugnt o avskilt läge, trevlig personal fantastisk utsikt.
-
Litet tidigare access till rummet, fick rummet på eftermiddagen, men beror troligen på av Apollo tidigarelagd flight.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


10 av 10

+
Läget, utsikten
-
Skönare kuddar, ett tunt täcke istället för det tunga ”handduken”

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Utsikten, lugnet och läget.
-
Skulle vara bra om man kunde få tillgång till ett rum på avresedagen om flighten är på kvällen. Nu checkar man ut 11.00, väskor lämnas i den så kallade receptionen och duscha får man göra utomhus i en backe. Hjälp med bagage vore trevligt och även att Apollo personal vet att man har bokat in sig på hotellet. Vid avresa fick vi vandra från hotellet ca 400m och fick se Apollo transport köra förbi och hämta på närliggande hotell.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


8 av 10

+
Bryggan vid havet med solstolar.
-
Parasoller på balkongen, nu kunde man ej använda den fina balkongen pga avsaknad av skugga.

Bekräftad gäst: 2021-07-12


8 av 10

+
Personalen var trevligt och serviceinriktad. Läget och utsikten. Vi var mycket nöjd.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
16
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-09-28

av Sara A Ljungskile, Västra Götaland, Sweden

Fantastisk vy

Vyerna från rummet, poolen och poolbaren är fantastiska. Den vackra, höga kustlinjen, Paxos och öar nära land är som ett vykort. En liten trappa leder till ett trädäck med parasoller vid vattnet för bad eller kajakpadfling. Nära till sandstränder på en liten ö som man vadar till. Trevlig personal, parkering utanför varje hus. Troligen det vackrast belägna hotell jag bott på. Rejäl frukostbuffé. Åk!

 
2018-08-01

av 49ssf Stockholm, Sverige

Utsikten!

Ett lite mindre hotell som passade oss perfekt. Avkopplande och fräscht. Trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. fanns en pool och en egen brygga ner till havet för dem som vill. Passade våra behov jättebra med fräscha rum. Maten var okej om man vill äta lunch där, frukosten skulle väl kunna behöva sig ett lyft men var okej. Väldigt nöjd med vistelsen! skulle verkligen rekommendera för de som vill ha något lite mer avslappnat.

 
2018-07-26

av christinen781 Stockholm, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt mindre hotell. Superfin service, helt okej mat (mindre spännande frukost men det är nog liknande på de flesta mindre hotell)! Stor tummen upp för saltvattenpool och fantastisk utsikt! Lugnt och härligt område. Tung uppförsbacke hem från hamnen men det gick bra för oss, bra med rörelse och motion ;)

 
2017-07-24

av Veronica L

Nytt fräscht och underbar utsikt!!

Stor och luftig lägenhet i två plan, hotellägarna har tänkt på alla små detaljer som gör det lilla extra för gästerna. Tex, myggnät i alla fönster, poolhandduk, två toaletter, två balkonger med enastående utsikt! Väldigt trevlig personal. Handdukar och sängkläder byttes flera ggr i veckan, städningen var perfekt. Det enda som vi saknade var lite större utbud i poolbaren. Det är lite backigt i området så det passar kanske inte för den som har problem att gå. Men för oss var det perfekt, lite träning på köpet! Klart det bästa hotellet vi varit på i Grekland på flera år.

 
2017-07-17

av Tommy S

Romantiskt

Lägenhetshotellet har allt man kan tänka sig. Utsikten är helt fantastisk och de båda balkongerna gjorde att man kunde avskjuta den på två olika våningar. Mycket trevlig pool och nära till stranden Bella Vraka. Hotellet har en egen brygga nedanför som vi hängde en del på också. 8 minuters gång till Sivota där man kan äta bra middagar. Kan verkligen rekommendera detta hotell.