Kundomdömen om Notos Therme & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Närheten till stranden. Spa-paketet. Maten. Utsikten.
-
De borde lägga pengar på underhåll av fastigheten. Städet missade hela veckan småsaker som att byta glasen och handdukarna på rummet. Poolen var smutsig. All personal var fantastisk utom frukost/lunch services. De va totalt ouppmärksamma och rent nonchalanta.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Designen
-
Musiken i restaurangen är för hög och endast anpassad till yngre publik. Stäng gärna av den på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Trevlig personal och god frukost.
-
Bättre koll från apollos sida att veta var och vilken tid bussarna går in till stan.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Poolområdet och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
Reception/ SPA , de är mycket service inriktad och hjälpsamma , lyhörda och man får all hjälp som man kan behöva under sin vistelse i hotel.
-
Upplevde virring med städning, samt bytes aldrig T ex örngott . Vissa dagar lämnades inga nya duschmatta ( handduks liknande matta framför duschkabin) fast det bytts handdukar. En del damm kröp in i rum p g a att balkong golvet tvättades aldrig , det bara sopades .

Bekräftad gäst: 2019-08-31


5 av 10

+
Spa samt AC:n på rummet
-
Wifi urkass. Borde ordnas så det finns täckning på hotellrummen. Drinkarna under all kritik. Pina coladan serverades med glaset till 3/4 med krossad is och sedan lite ananasjuice o inget mer till en kostnad av 10 euro. Irish coffee serverades i ett litet likörglas med iskallt kaffe nån liten tesked whisky och sprutgrädde för 6 euro. Inte godkänt. Otroligt mycket trappor. Borde markeras bättre mm så det syns i mörker.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


5 av 10

+
Rummet med havsutsikten
-
Krokar i badrummet, bättre öppettider på spa. Bättre öppettider på restaurangen vid lunch. Bättre info från personalen vid ankomst om möjligheter.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
119
Väldigt bra
 
65
Bra
 
21
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-09-13

av Emelie B

Mycket nöjda!

Vi är mycket nöjda med både läge och rum. Mycket fint hotell och frukosten var fantastiskt. Ligger lite avsides men för vår del var det bara skönt att komma bort från alla turister efter en dag på Fira. Trevlig personal och hjälpsamma. Hyrde billig och bra fyrhjuling med hjälp från hotellet och bussarna fungerade bra att åka. Det ingick spa med behandling och det var nog bland det bästa vi varit med om när det gäller bihandlingar. Mycket bra hotell!!

 
2016-10-07

av Gunnar K Edsbro, Sverige

Hamnen och solnedgången

Det var bra mat och gott bemötande på hotellet. Solnedgången från uteplatsen var trevlig till vågornas brus. Städningen levde inte upp till förväntningarna, det var kackerlackor på rummet (som de besprutade) och sand på golvet. Spa-inslagen var så där. Poolen var bra, men väl djup för den som har bristfälliga simkunskaper. Branta trappor och ingen hiss. Restaurangen kunde haft lite större utbud av rätter till middagen.

 
2016-10-04

av 496j_rgena Sverige

Sådär ställe

Var här som ett par i slutet av september 2016. När vi kom blev vi uppgraderade till en poolsvit,ligger 5 st typ bakom hotellet. Jag tror vi fick det största också bästa,vi var överlyckliga! Men..våran pool var iskall så det gick "nästan,"ca 15° inte bada där +att den var smutsig och ca 20cm för lite vatten i . själva området runt poolsviterna är mycket tråkigt,och en backe utanför och bara en låg mur emellan (så folk glodde in på dig)och mopeder utan avgasrör,bilar mm som körde där dygnet runt så det var ett väldigt oväsen.själva rummet ok lite spartanskt..men fin solnedgång från balkongen. Vi fick inget vatten på hela veckan,ingen kom och bytte våra handukar,städning ok. Spabehandlingar ok. Hotellets restaurang nog dyrast på hela santorini, av alla ställen vi åt på iallafall. Öl 50kr,spaghetti 130kr,hamburgare 140etc.kött270kr.drinkar 100kr. Hotellet har ingen poolbar utan man får traska in i köket och fråga..ingen meny på vad som finns mm. Väldigt sterilt hotell,nästan inga gröna växter mm. Området utanför 6 restauranger + ett pyttelitet minimarket i hamnen ingen affärer mm.finns inte ett träd eller grön buske nånstans,en äkta vulkanö. Stranden ok. Oia och fira värt ett besök men var beredd på mängder av turister och trångt. Så tyvärr sämre hotell än väntat,stämningen på hotellet kändes stel och lite tråkig tyvärr. Så betyget blir 3+ av 5

 
2016-09-18

av Thebravelionheart Rom, Italien

Fantastisk personal!

Vi har precis kommit hem efter en fantastisk vecka på Santorini och Notos Therme & Spa! Anläggningen var ren och fräsch, maten var toppen och framförallt så var personalen helt fantastisk. Läget är en lite mer avsides och lugnare del av ön, men passade oss utmärkt då vi använde Notos som ett basläger från vilket vi gjorde utflykter. Annars går det alldeles utmärkt att bara slappa och koppla av på plats.

 
2016-09-13

av maritag93 Bro, Sverige

Underbart hotell

Familjärt, spa behandlingar ingår, känns lyxigt, god frukost, rent, nära härlig lavastrand, underbar solnedgång, trevlig personal, Maria vid frukosten förgyller och Alexandra fixar det man behöver, många trappor, inte barnvänligt pga trappor.