Shopping på Santorini

Shopping på Santorini

Santorini har mycket att erbjuda den shoppinglada besökaren. Här kan du fynda kläder, skor, smycken och mycket mer i trevliga små affärer eller hitta spännande hantverk i de många unika butikerna och gallerierna. 

Heminredning på 2 Friends

2 Friends är en mysig butik som ligger i Kamari på Santorini. Här kan du hitta underbar och annorlunda inredning till hemmet, och personliga små saker från hela världen. Systerbutiker till 2 Friends finns även att hitta i Fira och Perissa. 

Hondos center 

Hondas center ligger i Fira på Santorini. Det är en butik med blandat sortiment där du bland annat kan handla kläder, underkläder, parfym och väskor. 

Shopping i Kamari, Fira och Oia

Längs Kamaris strandpromenad på Santorini säljs allt från smycken, skor och kläder till souvenirer och småpynt. Önskar du fler sko- och klädbutiker rekommenderar vi dig ett besök i Fira. Det finns många konstnärer som har butik i Oia, så om du söker efter ett unikt konstverk är det rätta stället för dig.

Ammos

Ammos ligger på strandpromenaden i Kamari och är en liten butik med märkesvaror. Exklusiva skor, kläder och badkläder finns för både dam och herr.

Atlantis books

Ett måste är att besöka den lilla bokhandeln som ligger på huvudgatan i Oia. Butiken ligger på källarplan och här bor även de anställda. Här möter du en upplevelse som endast kan liknas med att ett bibliotek har korsats med något från en Hobbits värld - och man får lite känslan av att böcker är det viktigaste i världen.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Santorini, hitta och boka en resa till Santorini eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Santorini

Här hittar du våra bästa tips på de finaste stränderna, de bästa restaurangerna, mysigaste byarna och mycket mer! 

Se alla våra restips för Santorini

Santorini

  • Magiska vyer och solnedgångar
  • Fina lavastränder
  • Lyxiga hotell och grekisk charm
Se alla resor till Santorini

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här