Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget nära stranden och service vid solstolar!
-
Personalen på hotellet var för ivriga och påhängsna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Städningen, trevlig och hjälpsam personal, gratis ac på rummet, gratis solstolar på stranden och vid poolen.
-
Frukosten kan förbättras avsevärt. Safetyboxen på rummet borde vara gratis.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

+
Läget nära allt direkt på strand trevliga personal
-
Lukten i rum mögel

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

+
Personalen var bra serviceinriktad
-
Kolla över rummen, hade avloppsrören som lät varje natt någon använde den. Sen luktade det illa på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Helt ok rum
-
Utrustning i pentryt, lite bristfälligt

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Personalen
-
Varmvatten dusch

Bekräftad gäst: 2019-06-15


6 av 10

+
Det var nyrenoverat, trevliga interiörer. Det är alltid vänligt bemötande receptionen. Mat och dryck har jag inte provat och kan därför inte sätta något betyg. Fint poolområde och hotellet ligger på ett bra avstånd från allt: Strand, gamla´stan, bussar.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

291 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
88
Bra
 
29
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-28

av Duniya J

Bäst service

Jag har rest väldigt mycket i mitt liv. Detta var totalt det bästa servicen jag har upplevt :) Bar personalen och managern är väldigt trevliga och roliga , får med gästerna att skratta hela tiden ! NIKKO IS THE KING <3 keep up with the good work

 
2021-09-04

av nikos s

Lovely room and staff

Exceptional atmosphere, you’ll fell like home. It’s family lead business and they are more than friendly. Always kind to help and serve on every aspect. Rooms are nice and clean with everyday service included along with excelent brekfast every morning. Hotel is located exactly on the beach what’s make it a great place to stay. Shops, local restaurants and bakerys are around corner.

 
2021-09-02

av diamantiv2021

We can't wait to return

Everything was simply over our expectations! The hotel itself is just stunning but what makes the real difference are the persons working there. The whole stuff is just so nice and always try to help.

 
2021-09-01

av tzannesgiwrgosd

Great location great staff

We make a reservation by booking.com we really enjoy here. The hotel is infront of the black sandy Beach . The capital Fira is just 10 minutes far away by car .I front of the hotel is the bar restaurant you have to try the Greek gyros is really delicious .Thanks for everything

 
2021-09-01

av brandleih2021

We have a great holidays

We stay here for one week me and my wife really enjoy here.Nikos and Anthi was really nice and helpfull . They help us to rent rent a car and they explain us what to visit .The rooms are really nice and clean .We will be back for sure thanks for everything.