Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget nära stranden och service vid solstolar!
-
Personalen på hotellet var för ivriga och påhängsna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Städningen, trevlig och hjälpsam personal, gratis ac på rummet, gratis solstolar på stranden och vid poolen.
-
Frukosten kan förbättras avsevärt. Safetyboxen på rummet borde vara gratis.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

+
Läget nära allt direkt på strand trevliga personal
-
Lukten i rum mögel

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

+
Personalen var bra serviceinriktad
-
Kolla över rummen, hade avloppsrören som lät varje natt någon använde den. Sen luktade det illa på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Helt ok rum
-
Utrustning i pentryt, lite bristfälligt

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Personalen
-
Varmvatten dusch

Bekräftad gäst: 2019-06-15


6 av 10

+
Det var nyrenoverat, trevliga interiörer. Det är alltid vänligt bemötande receptionen. Mat och dryck har jag inte provat och kan därför inte sätta något betyg. Fint poolområde och hotellet ligger på ett bra avstånd från allt: Strand, gamla´stan, bussar.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

295 omdömen
Utmärkt
 
147
Väldigt bra
 
88
Bra
 
29
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-28

av Duniya J

Bäst service

Jag har rest väldigt mycket i mitt liv. Detta var totalt det bästa servicen jag har upplevt :) Bar personalen och managern är väldigt trevliga och roliga , får med gästerna att skratta hela tiden ! NIKKO IS THE KING <3 keep up with the good work

 
2021-10-17

av kleok291

Nice place to visit

Really nice place to stay. Hot water 24hours nice and clean room .In front of the hotel is the black sandy beach of Santorinh.We have a great holidays . Thank you very much for everything we finally come back.

 
2021-10-09

av jeanettejohno Selby, Storbritannien

Great family hotel

Hotel is right on the beach. Great staff who made sure we were looked after. The sunbeds were free and beach restaurant which we used most lunchtimes served lovely meals. The rooms were cleaned and changed every day. Definitely will be going back.

 
2021-09-27

av Scooby723336 Storbritannien

Great for value

This hotel is great for the value . The hotel everywhere are spick and span , the room was cleaned beautifully every day . nice relaxing swimming pool . Sunbeds on the beach are in front of the hotel, free with wifi . just need to order drink or food, breakfast is included in the price. We didn't dine much here as we were out of area a lot for sightseeing and prefered to eat in tavernas but enjoyed sunbeds cple times in the week. The staff are friendly and work hard all day long. Totally hats off.

 
2021-09-25

av Martyn B Market Rasen, Storbritannien

Beach Side Rip Off

Beautiful setting on the beach. Wonderful Greek salad. Why two stars? Simple answer. Not using the gin asked for and then putting flat tonic in from an old large bottle. Just a broad attempt at ripping people off. The waiter oused insincerity.