Kundomdömen om Perissa Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Läget nära stranden och service vid solstolar!
-
Personalen på hotellet var för ivriga och påhängsna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

+
Städningen, trevlig och hjälpsam personal, gratis ac på rummet, gratis solstolar på stranden och vid poolen.
-
Frukosten kan förbättras avsevärt. Safetyboxen på rummet borde vara gratis.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

+
Läget nära allt direkt på strand trevliga personal
-
Lukten i rum mögel

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

+
Personalen var bra serviceinriktad
-
Kolla över rummen, hade avloppsrören som lät varje natt någon använde den. Sen luktade det illa på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Helt ok rum
-
Utrustning i pentryt, lite bristfälligt

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Personalen
-
Varmvatten dusch

Bekräftad gäst: 2019-06-15


6 av 10

+
Det var nyrenoverat, trevliga interiörer. Det är alltid vänligt bemötande receptionen. Mat och dryck har jag inte provat och kan därför inte sätta något betyg. Fint poolområde och hotellet ligger på ett bra avstånd från allt: Strand, gamla´stan, bussar.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

284 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
88
Bra
 
29
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-28

Inlägg av Duniya J

Bäst service

Jag har rest väldigt mycket i mitt liv. Detta var totalt det bästa servicen jag har upplevt :) Bar personalen och managern är väldigt trevliga och roliga , får med gästerna att skratta hela tiden ! NIKKO IS THE KING <3 keep up with the good work

 
2021-07-09

Inlägg av FertxyRibera Aranda de Duero, Spanien

El jefe de la playa

Bien situado y bien reclamado por Nikos, un encantador anfitrión. Restaurante a pie se playa, con variedad y calidad, buen precio, y un trato de 10. Cocktails, batidos, zumos... comida griega riquísima (gyros, ensaladas, pulpo...) además de buena pasta, pizza, hamburguesas... fruta fresca! Desde que lo descubrimos, a penas hemos ido a otros sitios... Además ofrecen parking gratuito y tumbonas con sombrilla en la playa. Un lugar top!!! Great location better claimed by Nikos, his friendly owner. Restaurant with variety and very good quality and price. Cocktails, juices, milkshakes... Greek cuisine overall (gyros, salads, seafood...), but also pasta, pizza, burgers... And very well served by Nikos and his colleagues!! Since we discovered it, we almost didn't go anywhere else. They also have free parking, and umbrellas in the beach to enjoy with a nice cocktail... This place is top!!

 
2020-09-30

Inlägg av DED20 Wrexham County, Storbritannien

Great bar and food

We didn’t stay here but visited the bar nearly every night, and also called in for some meals, Nico and Anthi are so lovely and welcoming, we loved sitting here at the end of the evening looking out over the sea with a night cap, we also came here some days to the beach, which offers a free beach service, the food is great had a fabulous fish dish one evening and lovely breakfasts too will most defiantly be back next year

 
2020-09-15

Inlägg av Ali-mojo12 Derby

Fabulous week at Perrisa bay

Lovely friendly staff , perfect location across from the black sand beach. Rooms were fresh and clean and close to bars and restaurants. Easy access to Fira and Oia by bus which is a must to visit only 20 minutes from the airport

 
2020-09-15

Inlägg av philippelK7177LC

Relaxing time in an amazing location

We had an amazing stay in this hotel. Nikos and his team are great and chatty. We loved it. The beach with the black sand is great too with all their free umbrellas. Perfect to relax. Also best mojitos ever. Thanks guys