Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
4,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Närhet till strand o restauranger
-
Skylt som visar hotellets namn så man hittar dit lättare. Mjukare madrass.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


8 av 10

+
Lugnt och rogivande Nära till havet
-
Varma och nykokta ägg till frukost Här kokade man äggen på måndagen så de räcjte hela veckan Varm mjölk och varm jouce, inte gott

Bekräftad gäst: 2019-07-20


3 av 10

+
Nära till stranden och restauranger.
-
Fick sova tre nätter med kackerlackor på rummet, trots att vi sa till. Fick till svar att de skulle komma med en spray men djuren var kvar. Fick till slut byta rum men hade gärna bytt på en gång.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


4 av 10

+
Trevlig personal!
-
Hotellet är nog ett av de sämre hotellen jag har bott på i mitt 31 åriga liv. Jag är inte kräsen av mig, har både backpackat och sovit på ofräscha hotell. Hade jag bokat det via Hotels så hade jag kanske inte haft så höga förväntningar men att detta hotell faktiskt ingår i er standard och att ni som varumärke ”apollo” vill förknippas med detta tycker jag är synd. För oss var det OK, men hade någon annan person/familj kommit dit på sin första resa så skulle de nog bli väldigt besvikna... Jag skriver detta för att jag tycker att det är viktigt att ni vet om hur hotellet är. När vi hade checkat in och personalen hade lämnat vårt rum, så kröp det en kackerlacka snabbt över ena sidan av sängen. Vi fick hämta personalen så att de kunde få bort kackerlackan med spray. Dag 2 och dag 3 så var det också kackerlackor i rummet. Tillslut så sa de att det kanske är lika bra att ni behåller sprayen på ert rum. I beskrivningen så stod det kök och uteplats/balkong. Den portabla plattan som fanns i rummet fungerade inte, och vi hade varken uteplats eller balkong. Vi hade rum 14. Dagen vi åkte hem så fanns det inget rum att ställa väskorna i, ingen dusch att låna. Så väskorna stod i frukostmatsalen och den dusch som fanns var uteduschen man kunde få låna. Hotellet är inte uppmärkt utifrån, svårt att hitta till. Det står Anny studios, inte Anthea Villas. Förlag på förbättringar: Ta bort detta hotell som urval hos er, ni som företag vill inte förknippas med detta!

Bekräftad gäst: 2019-07-06


7 av 10

+
Personalen
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


3 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
13
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-07

av Henry L Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Väldigt trevlig värdinna som tog väl hand om oss. Rent, tyst med städning varje dag, mysiga enkla rum. Skön säng. Man kan handla sin egen frukost och äta utanför rummet eller köpa i deras egen matsal. Baren är i direkt anslutning till poolen med bra priser.

 
2021-09-28

av Sue B Nailsea, Storbritannien

Excellent location amongst great atmosphere & restaurants

This Villa was situated right next to the life & sole of Perissa Beach restaurants. The villa had everything you needed for a good value holiday. The owner ‘Voula’ couldn’t do enough for you to help. The place was very clean & tidy with beds made every day, a little bar in the evening & a lit up pool area to sit with a drink at night. Breakfast was cute in the bags/boxes to collect with juices/coffees & sit at your choice of area for breakfast. I would recommend for people to stay here,

 
2021-09-16

av elizabetht936 Storbritannien

Basic but beautiful

On day five of our week long holiday. Can’t complain about anything, location is excellent, hosts and staff are super friendly and very thoughtful and accommodating. Yes the rooms are basic but super clean and serviced every day. It’s our wedding anniversary today and the staff went out of their way to make it feel special. Well done to Voula and all the team. Very impressed with everything. Can’t wait to return!!

 
2021-09-13

av Jennifer S Liverpool, Storbritannien

Fantastic hotel in a beautiful location

I have just spent a very happy & relaxing week at this hotel. My room (no. 35) was marvellous, with a beautiful view of the hotel pool, the sea & the surrounding area from the balcony. Voula & her colleagues were extremely friendly & helpful. The hotel was spotless and the cleaning of the rooms faultless. The pool is lovely to swim in & there are thoughtful touches such as the laundry airers provided outside each room. Voula goes to a huge effort with the daily breakfasts, assembling a feast which consists of (for example) omelette, pancakes, Greek salad, boiled egg, cheese, cold meat, yoghurt, lemon cake, fruit, honey, jam, butter, bread etc. You’ll definitely be full until lunch. The hotel is in a fantastic location, directly at Perissa beach & a wide range of beach-side restaurants. If you want to stay in a relaxing, friendly place with lots of character (rather than a giant, faceless hotel heavy on IKEA!), then I can’t recommend Anthea Villas highly enough.

 
2021-08-15

av johnju1990 Liverpool, Storbritannien

Amazing

Me and my wife have just had a relaxing week here, this is our second time and it was just as good as the first time, everywhere is spotlessly clean from the rooms to the garden area and to the pool area, the staff are excellent and work tirelessly, Todor is always willing to assist in any way with a smile, Marialena never stops and always working with a smile on her 😊, and then there's the boss the amazing Voula always on hand to give friendly advice, never stops always smiling and ready for a good laugh and together with her musical friend (Bobby)and her little yellow knife and the whole team makes Anthea Villa's a fantastic chilled out place to stay we will definitely be seeing you all again keep up the good work and stay safe 👍 xxxx