Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, hjälpsamma och trevliga ägare och personal.
-
Vattenkokare på rummet, litet bord eller uppfällbar klaff, så man kan ställa ifrån sig vid pentryt.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

93 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
26
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2021-10-19

av Maggie R Cornwall, Storbritannien

Pleasant 3 star hotel but a little dated.

We had a couple of nights here on the beachfront at Kamari which unfortunately, as the weather was not very good, we didn’t really get to enjoy that much! The pedestrianised beachfront area here is extensive and there are endless restaurants, shops etc along the length of it – very pleasant for an evening stroll. Our check-in was fine with lots of helpful information given by the reception staff, followed by a welcome drink at the bar. Our room was fairly small and quite dated but clean and had everything we needed, fridge, tea/coffee, safe, hairdryer etc although the shower cubicle was so small, you couldn’t really move once inside and it certainly couldn’t be said that it was powerful! It was nice to have the pool out the back as it was a little more sheltered from the strong winds while we were there. We hired a car while we were there but due to the front of the hotel being a pedestrian area, it was a little difficult to find parking and to work out how to load in our rather large luggage. We discovered that there was a door at the back of the hotel which can be opened by reception staff which was a great help for this. Breakfast was not really very good, everything was pretty cold and the staff were extremely slow in clearing plates etc away which caused a few problems with the bad weather meaning there weren’t that many tables to sit at. We ended up sitting at a table with the plates, cups etc from the previous 2 lots of people and ours were just added to the pile - not very pleasant!

 
2021-10-13

av Arjet1

Sunshine hotel

What a great hotel, very good location,super clean and amazing staff, especially Dimitri was very friendly and helpful about everything. They made us feel very welcome and will definitely recommend it to anyone.They definitely went beyond what we expected. Well done Sunshine Hotel . Arjet

 
2021-09-22

av JennyI2 Manchester, Storbritannien

Fab hotel and superb staff

Just got back from this lovely hotel. We were made to feel so welcome before and on arrival. Nothing was too much trouble. The rooms were lovely and clean. The pool was lovely but not many used it. Cannot fault anything of this hotel. All the staff were friendly from the bar to reception. We will definitely be back but may try the suites for a different view.