Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, hjälpsamma och trevliga ägare och personal.
-
Vattenkokare på rummet, litet bord eller uppfällbar klaff, så man kan ställa ifrån sig vid pentryt.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

82 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

Inlägg av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2021-07-30

Inlägg av GrandTour24383946546 Israel

Perfect Vacation at Hotel Sunshine, Kamari Beach, Santorini, Greece

The hotel is very beautiful, clean, with perfect breakfast and very good rooms. The staff is super nice and the service is great! The location, Kamari Beach, is the best location to stay at Santorini. The beach is awesome, the main street is lively and the atmosphere is perfect. I really recommend to come and visit Hotel Sunshine!

 
2021-07-17

Inlägg av AtayZ2 Hpa An, Burma

10/10

Was perfect. The rooms, the food, the attitude of the hotel staff, especially the manager who helped us a lot. The location is perfect. Recommend to everyone Was perfect. The rooms, the food, the attitude of the hotel staff, especially the manager who helped us a lot. The location is perfect. Highly recommend to anyone, especially worth taking the Junior Room

 
2021-07-01

Inlägg av loralynsisler Stewartstown, Pennsylvania

Hotel Sunshine Kamari Beach Santorini

We spent 4 glorious days at the Hotel Sunshine in Santorini! It was awesome. The weather and the sea were perfect. We went on the volcano, hot springs, Oia tour and saw a magnificent sunset. Special shout out to everyone at the Sunshine hotel. They were a pleasure to deal with. The manager Dimitris is the BEST!