Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Rent bra läge.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Närheten, fint poolområde, trevlig personal.
-
Varför har man inga bäddmadrasser i sängarna. Oerhört jobbigt att ligga i sängen om man har ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Servicen och städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Lugnt och fridfullt, hjälpsamma och trevliga ägare och personal.
-
Vattenkokare på rummet, litet bord eller uppfällbar klaff, så man kan ställa ifrån sig vid pentryt.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
All personal från städerska till receptionist var alltid trevliga o till mötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Personalen, läget och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
25
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-22

av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2021-10-13

av Arjet1

Sunshine hotel

What a great hotel, very good location,super clean and amazing staff, especially Dimitri was very friendly and helpful about everything. They made us feel very welcome and will definitely recommend it to anyone.They definitely went beyond what we expected. Well done Sunshine Hotel . Arjet

 
2021-09-22

av JennyI2 Manchester, Storbritannien

Fab hotel and superb staff

Just got back from this lovely hotel. We were made to feel so welcome before and on arrival. Nothing was too much trouble. The rooms were lovely and clean. The pool was lovely but not many used it. Cannot fault anything of this hotel. All the staff were friendly from the bar to reception. We will definitely be back but may try the suites for a different view.

 
2021-09-13

av lu_kam640

Perfect

The location of the hotel is amazing - directly at the beach. Breakfast selection was good. The staff was above and beyond with their service. So friendly and helpful at every moment. Very attentive, polite, trustworthy and respectful. I believe that people make the experience and the staff here are incredible! Also very beautiful facility with good atmosfere - comfortable and clean. Rooms were clean and quiet. We had a good night sleep.