Kundomdömen om Sunshine (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Bra läge. Bra frukost. Över förväntat Vi var här för 3 dej gången o är fortfarande mycket nöjda med allt -
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


6 av 10

+
Personalen var mycket trevliga o hjälpsamma.
-
Kände att fransk balkong inte var något för mig. Hotellets kök låg precis utanför balkongen. Luktade avlopp i badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-09-10


5 av 10

+
Närheten till stranden samt alla restauranger.
-
Sängen va fruktansvärt hård, fanns ingen bäddmadrass utan endast resårmadrass.fanns inte täcke!! Endast ett lakan fick man. Otroligt lyhört. Då vi fick rummet närmast receptionen hörde vi alla som kom på kvällen och pratade och gick i korridoren. Det va aldrig tyst! Ac:n gick endast när kortet va i = endast när man va på rummet.

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


10 av 10

+
Familjärt. God service och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


8 av 10

+
Avståndet till havet och städningen
-
Frukosten kunde bli bättre, fanns inget kaffe efter 20:00

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
102
Väldigt bra
 
30
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-10-01

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Trevligt strandnära hotell

Bra hotell precis vid strandpromenaden. Trevlig personal och god service. Bra hotellrum med bra sängar, ac och kylskåp. Badrummet helt ok. Enda minuset är att de flesta rummen saknar balkong, endast fransk balkong. Bra städning med nya handdukar varje dag, ibland lite handdukskonst. Strandhanddukarna , 10 euro deposit för 2 handdukar som återbetalas vid återlämnandet, kunde bytas varannan dag. Frukosten helt ok med hyfsat varierat utbud, med ett extra plus att den kan avnjutas precis vid stranden i hotellets restaurang. 10% rabatt i restaurangen för hotellets gäster.

 
2022-06-11

av madel_nem2015

En natt i Santorino

Fantastiskt bra mottagande, snabb incheckning. Rent o snyggt på rummet. God frukost, olika varma rätter, frukt mm. Hotellets bar och restaurang är toppen, mycket serviceinställd personal. Den här gången stannade vi bara en natt, hotellet ordnade transport från hamnen och till flyget. Smidigt! Hotellet har en pool och beachbäddar.

 
2018-09-22

av MonikaJ67 Cape Coral, Florida

Riktigt trevligt litet hotell

Vi bokade via ett charterbolag och hade inte så höga förväntningar på boendet, men blev positivt överraskade. Det var rent, fräscht, trevlig personal och hotellet låg vid en lugnt och trevligt ställe vid stranden. Frukosten var lite fattig, men det uppvägdes av allt annat positivt. Poolen är liten men vi låg mest vid hotellets del på stranden istället. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

 
2018-06-04

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Vilket läge

Bra hotell i centrum direkt vid stranden. Väldigt sköna sängar i vårt rum. Hade fransk balkong, men det gick att få ut varsin stol. Det var över förväntan. Trevlig personal. Frukosten var lite tråkig. Baconen såg mer kokta än stekta ut. Vi köpte pålägg i affären och hade med. Kylskåp på rummet och gratis luftkonditionering.

 
2022-10-21

av M B Elkford, Kanada

A real gem right on the boardwalk.

The Sunshine Hotel was a wonderful surprise on our tour! A small, clean and updated hotel right on the beach boardwalk. Comfortable beds, quiet rooms and good variety at breakfast. The hotel has an amazing staff!! Starting with the manager Dimitris at the front desk with his colleagues Eleana and Kelvi. These 3 helped us through some unfortunate situations we came across. ( none of the problems were hotel related! ) Front desk and the whole staff always greeted us with kindness and we felt genuinely welcomed!! I definitely recommend this hotel.