Poseidon Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Santorini kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Poseidon Beach är ett litet men trevligt hotell mitt på strandpromenaden i Kamari. Här har du utsikt över den livliga strandpromenaden och bakom den Kamaris svarta lavastrand. Börja varje semesterdag med att äta frukost på restaurangen precis vid stranden, med utsikt över det glittrande havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget storlek
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 219 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 10 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Poseidon Beach i Kamari på Santorini har ett trevligt litet poolområde med utsikt över stranden och Egeiska havet. Runt poolen finns solstolar, parasoll och en poolbar som serverar enklare rätter och dryck. Poolhanddukar erbjuds mot avgift.

Frukosten serveras i Taverna Poseidon, som också har öppet för lunch och middag. Klapperstensstranden ligger bara 10 meter bort. Gratis wifi på hela området. Reception dygnet runt. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 200 meter bort. Bagaget transporteras ej.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Strandpromenaden måste korsas för att nå stranden.