Kundomdömen om Mediterranean White

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

648 omdömen
Utmärkt
 
233
Väldigt bra
 
160
Bra
 
89
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
107

5 senaste omdömen

2018-07-21

Inlägg av 242berthem Stockholm, Sverige

Myshotel

Väldig bra hotel ,mycket rent, fräscht ock personalen är trevlig och proffsiga. Vår städare Blerta tog väl hand om oss och såg till att rummet alltid var rent och fint. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell till nya besökare. Väldigt smidigt att hyra bil och ta sig runt på egenhand.

 
2018-06-26

Inlägg av asaeng05 Nässjö, Sverige

Bra service

Kanonfint hotell nyrenoverat och vitt överallt. Rummen stora och fina vi fick havsutsikt. Servicen kanon av en mycket trevlig och glad personal. Enda minuset är läget, men enkelt att ta taxi eller buss till stan.

 
2017-06-05

Inlägg av Mafr1203

Kanonställe

Hotellet är verkligen ett ställe att bo och njuta på. Trevlig tillmötesgående personal. Rent och snyggt. Poolområdet är mycket bra. Mindre pooler utanför rummet samt en stor pool med bar. Dock ligger det lite avsides så vill man in till restauranger så behöver man någon form av transportmedel. Lokalbussar finns och rekommenderas, annars hjälper hotellet till att hyra bil eller scoter.

 
2012-07-21

Inlägg av labellavista1 Malmö, Sverige

Väldigt nöjd!

Åkte tillsammans med min pojkvän på vår första resa utomlands tillsammans och hotellvalet var superbra. Ligger nära flygplatsen men vi stördes inte alls av planen, oavsett om vi var på stranden eller rummet. Rummen var bra med småpooler och jacuzzi utanför som var väldigt mysig att sitta i på kvällen. Nära till strand med gratis solstolar. Ville man inte bada i havet så finnns det pool. Frukosten var lite trist men vägdes upp av att personalen var supertrevlig och hjälpsam. Busshållplats nästan precis utanför hotellet som kan ta en både in till Kamari (3 km) och upp till huvudstaden. Rekommenderar att man hyr bil under vistelsen då man får se väldigt mycket mer!

 
2011-08-03

Inlägg av Carolalar Örebro, Sverige

Rekomenderas Varmt!

Mycket fina rum och enastående service. Nära till havet. Fina pooler, egna pooler med jacuzzi, fantastisk personal och mat. Lungt och behagligt för par, barnfamiljer. Flygplatsen är inte alls störande, mer imponerande. REKOMENDERAS MYCKET VARMT!