Imperial Med

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Santorini kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Välkommen till Imperial Med som ligger på den avskilda stranden i Agia Paraskevi, på Santorini. Här bor du i vackra byggnader med havsutsikt bland mysiga stigar och blommande innergårdar.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsvit för 2-4 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 716 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bo i traditionella kykladiska hus i grönskande områden och nära stranden på vackra Santorini. Här finns en pool med poolbar, samt solstolar och parasoller. Hotellet har även en privat del på den närmaste stranden. Handduksservice ingår vid både pool och strand.

På Imperial Med finns en á la carte-restaurang som erbjuder medelhavsrätter. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag och ligger bredvid poolen, med utsikt över Egeiska havet.

På hotellet finns ett spa som erbjuder skönhetsbehandlingar, massage, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och nagelvård. Anläggningen inkluderar också bastu, ångbastu och jacuzzi.

Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellet och parkering. Det finns möjlighet till basket, tennis och bordtennis.

Nära hotellet finns flera restauranger. Det är ca 20 min promenad till Kamari Beach, och 30 min till stranden Monolithos. Hotellet ligger ca 2,5 km från flygplatsen, ca 12 km från hamnen i Athinios och till öns huvudstad Fira är det ca 8 km.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.