Kundomdömen om Costa Grand Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 69 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mjuka sköna sängar och kuddar! Rent och fint! De hade tom glutenfri pasta!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Läget vid beachen. Rent o fräscht. Trevlig och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Att det hade egen strand och att det var nära till strandpromenaden med alla butiker och restauranger.
-
Mycket att önska. Service motsvarar inte 5 stjärnigt hotell. Som minimum borde det finnas färskpressat juice. Engelsmän verkar trivas och uppskatta servicen. Gymmet var ett skämt, fanns några hantlar. Hotellet ligger nära flygplatsen och då hör man ankommande och avgående flyg hela dagen och hela natten. Det går inte att sova. Själva rummet var fint och fräscht. Skulle inte bo här igen och det är definitivt inte 5 stjärnigt hotell, möjligtvis 4.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Hög klass på hela anläggningen .
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Allt var så rent och fräscht, och sen att det låg så fint med bara några steg ner till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Att min fru fick en bra glutenfri frukost varje morgon. Jag hade mailat dem innan avresan om detta och det fungerade utmärkt. Det hände också en liten malör med safety box och det fixade personalen snabbt. Lägenheten var bra, poolerna var bra och frukostbuffén var utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Rent o fint. trevlig personal. Det mesta var perfekt.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

322 omdömen
Utmärkt
 
180
Väldigt bra
 
71
Bra
 
38
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-07-01

av 428muhamedc

Fräsch hotel

Fint och fräscht hotel i änden på Kamaris huvudgata. Vi hade havsutsikt och kunde höra vindarna från havet. Hotellet har egna solbäddar vid stranden och vid samtliga pooler som är gratis. Personalen som arbetade i restaurangen var service minded och hjälpsamma. Frukosten var godkänd standard frukost. Bra att veta: - Tillgång till wi-fi var begränsad vid poolområdet. - Hotellet ligger vid flygplatsen, samtliga plan som skall landa flyger låg över hotellområdet dygnet runt.

 
2018-06-27

av Lyxtjej Mölnlycke, Sverige

Det finns lite att förbättra

Hotellet är nytt och fräscht, väldigt fint! Fin inredning, bra solstolar och pooler. Lugnt och skönt, ingen stress att hitta solstol. Bra att solstolar på stranden ingår. Tyvärr är inte badstranden den finaste. Mycket bra wi-fi, bra städning, bra bemötande i receptionen. Det negativa är frukosten, den håller inte standarden, ingen färsk juice mm, kändes inte så fräsch. Också väldigt konstigt att personal inte går runt bland solstolar och tar beställningar, delar ut menyer, de skulle tjäna mycket på det..

 
2018-06-01

av mikael_2015

Modernt hotell

‭Ett nyttt fräscht hotell med alla bekvämligheter. Bra sängar för att inte tals om kuddarna. Saftybox inkluderat i priset. Städning varje dag utan anmärkning, allt är rent och snyggt. Frukostmenyn är utmärkt. Vill man träna så finns gym. Bra wi-fi över hela hotellområdet. Stranden är inte den bästa består av sten, är svårt att komma i havet då det var mycket blåsigt då vi var här. Definitivt ingen strand för barn. Finns dock flera poler och då hotellet ligger på stranden så känns detta bra. Solstolar inkluderat på stranden. Det var negativt var att flygplatsen ligger endast några km bort och planen kommer in för landning endast 50 m upp i luften man blir van detta men när ett krigsplan knäckte ljudvallen 50m upp blev man riktigt skraj.

 
2022-10-01

av emmac426 Ormskirk, Storbritannien

Wonderful hotel with amazing staff

My friend and I have have just returned from a week here . The hotel is stunning modern immaculately clean with lots of pools and space around the pool areas . The staff were so helpful especially Kostas and Demetrius and a special mention to Georgia the concierge who was outstanding . Her kindness and approach was exemplary and she is a huge asset to your hotel . She organised our catamaran trip and much more . Santorini is magical and so is the Costa Grand There is aircraft noise but it did not bother us . We will be back ❤️❤️

 
2022-09-30

av Sue J Woodhall Spa, Storbritannien

Great hotel

Just back from a 2 week stay at the Costa Grande. As everyone mentions the planes do fly over but it didn’t stop us enjoying the stay or disturb our sleep. Our room was lovely clean and spacious, the housekeeping staff were constantly busy and extremely helpful. The restaurant staff were lovely and welcoming each morning and made a good start to each day. The pool was cold but that was fine still able to swim . We would recommend the hotel , the location is great near the Kamari restaurants and bars and walking distance to access the local transport. With the help of the staff we planned some great excursions and nothing was too much trouble. Thank you one and all