Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Trädgården där vi åt frukost varje dag. Fantastisk service av personalen, såväl receptionen och städerskor.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Väldigt vackert med all växtlighet, lugnt o fridfullt.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Tillmötesgående och trevliga ägare. Vi var inte nöjda med rummet vi fick men det var inget problem med att byta rum dagen efter.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
69
Bra
 
12
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2015-07-27

av Cabiga Göteborg, Sverige

Underbart bra!

Perfekt beläget i Kamari på Santorino. Lugnt läge , nära stranden, nära allt. En blommande mysig trädgård, som gör det extra trivsamt för frukosten. Serviceminded familj som har hotellet gör vistelsen så trevlig. Man känner sig hemma på en gång. Nya fina badrum, härliga balkonger till rummen med bougainvillean hängande runt om. Vackrare kan det inte bli. Hotellet är helt enkelt perfekt för en lugn, skön avkopplande semester. Vill man motionera finns utmanade bergstigar att gå på morgonen, där man kan t.om gå tvärs över berget till andra sidan ön om man vill. Hotellet förtjänar fler stjärnor än de har. En pärla helt enkelt. Rekommenderas! Jag och mina väninnor kommer tillbaka!

 
2013-09-12

av Edith P Skåne

En pärla.

Trevligt litet hotell. Underbar trädgård och pool område. Att sitta i trädgården mitt i hetaste del av dagen och ta en'"ice-cold" öl - det är livet det. Ägaren Georgio är trevlig och hjälpsam. Vi fick ett litet rum när vi kom med balkong utan utsikt. Han var så ledsen att det var problem men vi skulle få ett annat rum om 2 dagar. Som sagt - vi fick nycklar till 3 rum - vi fick själva väljer. Vi fick ett stort rum med stort altan och "privat trädgård". Underbart.

 
2012-08-20

av Stefan B Kungälv, Sverige

Trevligt o mysigt

Vi tog en "restresa" till Santorini och hanmade på detta trevliga hotell. Hjälpsam personal och riktig frukost. Liten pool, men inte så många som använde den. En kortare promenad till stranden eller affärerna.

 
2012-08-18

av piStockholm Stockholm, Sverige

Hög trivselfaktor.

Litet hotell vars största företräde är den mysiga trädgården! Där man sitter och äter frukost bland blommande träd, buskar och fruktträd. Lite senare på dagen kan man ta en kall öl eller annan dryck här med toast. Hotellet har också gratis internet som fungerar i trädgården. Frukosten är enkel men bra. Bröd, ost, skinka, någon youghurt/fil med flingor och musli, ägg, vattenmelon, ibland fetaost, juice och självklart kaffe. Ganska små rum i varierande utförande och storlek och med olika stora balkonger. Vi upptäckte efter någon dag att vi faktiskt hade utsikt mot havet. Sängarna är lite hårda men ändå på ett skönt sätt. Tv, kyl, kassafack (mot avgift) samt hårfön på rummet. Poolen har fin utsikt mot berget där man kan ligga och studera bilar och andra fordon samt folk som tar sig upp för serpentinvägen för att titta på utsikten eller besöka gamla Thira. Inga problem att få något serverat vid poolen av personalen om så önskas. Hotellet känns väldigt säkert och familjen som har det är hjälpsamma och trevliga. Mycket trevlig stämning på hotellet. Max 5 minuters promenad för att ta sig till stranden och strandpromenaden.

 
2012-07-21

av Trefr

Ett vackert och vänligt familjedrivet hotel, bra beläget nära allt, men ändå tyst och lugnt.

Vi kom precis hem efter en härligt solig, varm och vilsam vecka. Hotel Andreas var fantastiskt trevligt, rent och snyggt i rummen och badrummen och en blommande prunkande trädgård där man kunde äta frukost och hänga. Veckan var väl varm men luftkonditioneringen i rummen funkade utmärkt. Ägaren och hans ' personal' ( verkade vara familj) var mycket trevliga och tillmötesgående. Vi hade två medelstora dubbelrum med små - sittbara- balkonger med hibiskus och kaktusar och andra blommor och havet i bakgrunden som utsikt. Helnöjda är vi.