Kundomdömen om El Greco (Santorini)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Stort - många pool - Nära till allt
-
Sliten badrum - ingen digital safe box utan med vanligt nyckel - Billigare i pool bar -

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Bra läge nära Fira, lugnt. Trots att det senare under veckan kom in flera hotellgäster så märktes det inte pga hotellets utformning. Kändes välisolerat då vi inte hörde några ljud från grannar vid sidan om eller ovanför oss
-
Bättre och säkrare gångbanor utefter vägen då det kändes rätt osäkert då vi skulle promenera in till Fira eller ta en promenad åt andra hållet och njuta av utsikten. Tät trafik hela tiden och snabbt gick det.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Det mesta fanns på området. Lugnt och tryggt
-
Personalen verkade trötta o överarbetade . Skulle blivit bättre att förstå o kommunicera med gästerna troligtvis språket

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Helhet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


7 av 10

+
Mycket bra lägen 10 min till Fira och till lokal busstation mycket rent och fint hotel med 5 pool bra frukost mycket bekväm resort fint pool hamorisk atmosfär i
-
Kanske ska finnas en skylt som andra hotel att man kan hänga på dörren när man vill ha rummet städa senare Service i receptionen är sådär personal är inte särskilt service inriktad lite kort.personal på frukosten hälsa knapp kan inte ens säga god morgon.frukosten börja kl 7:30 men allt mat är inte framplocka får nästa vänta en halv timme innan allt är klart

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2180 omdömen
Utmärkt
 
1010
Väldigt bra
 
779
Bra
 
258
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2017-07-29

av 562rebeccag Örebro, Sverige

Superhärligt

Det är andra gången vi är här. Vi kom tillbaka för att vi var så nöjda. Personalen är alltid hjälpsam och tycks nästan be om ursäkt för att de tvingas tillrättavisa någon som kör in i resorten med fyrhjuling. Städningen av rummen är utmärkt och sköts klanderfritt. Maten i poolbaren är en mer än ok lunch (håller svenska priser). Läget in till Fira är perfekt. Vi gillade utbudet av olika pooler och det skyddade området. Resorten är stor men så är också personalstyrkan. Vi rekomenderar mer än gärna denna lilla pärla!

 
2016-08-20

av Sandra H

Fantastiskt hotell

Fantastiskt service och personal. Väldigt god mat. Fräscha rum och övriga hotell. Flera fräscha pooler. Får kliva upp tidigt för att hinna få en solstol. Lite sämre wi-fi. Bra gym och spa. Nära till "centrum" ca 5 min promenad. Grym frukost.

 
2015-10-07

av 189lena Stockholm, Sverige

För många stjärnor på detta hotell ...Skulle räcka med max 3 1/2

Kom till detta hotell från Naxos där vi bodde på Nissaki Suites hotell. El Greco hotell ska anses vara jämförligt med detta hotell eftersom det till och med har en halv stjärna mer än Nissaki Suites. Alltså 4 1/2 stjärna! Inget kunde stämma sämre... Nissaki Suites var verkligen värt sina fyra stjärnor! Jättefräscha rum med WiFi som funkade jämt + jättefräscht badrum och dusch, kaffemaskin på rummet, frukt&vatten - ibland kakor från restaurangen när man kom hem från stranden på eftermiddagen! Sysaker, strykjärn+strykbräda, extra kuddar, modernt kassaskåp och fräsch garderob med badrockar+tofflor, nagelkit, tandborst-kit, extra handdukar för stranden, ALLT man begär av ett lyxigt hotell. Och dessutom underbart goda frukostar med variation varje dag! EL GRECO hotell ...ofräscht badrum, inget dricksvatten på rummet, inget av ovan nämda saker utom ett gammalmodigt kassaskåp + ett tomt kylskåp. Delvis ståltrådsgalgar som såg ut som hos kemtvätten i en helt i övrigt tom garderob. Rostfläckade duschdraperier vid badkaret (som man står och duschar i) och problem med avloppet där (vatten rann ut på golvet när vi duschade). Stark lukt av klor i badrummet och "basic" standardutrustning på allt. Hårda kuddar i sängen och smaklös standardfrukost utan finess. Jätteanläggning med 280 hotellrum som känns som ett semesterläger. Ser väldigt fint ut på ytan med alla vita hus och pooler men vid närmare påseende ganska slitet på sina håll. Men gillar man denna typ av anläggning kan det ju vara både trevligt och kul. Kanske inte skulle ha varit lika kritisk om vi inte fått uppleva hur det verkligen kan vara innan vi kom hit. Bör också nämnas att WiFi på El Greco bara fungerar i receptionen på hotellet och inte på rummen.

 
2015-09-17

av Linda A

Underbar vistelse på El Greco!

Vänlig personal, service i toppklass, rent och fräscht! Cirka 8 pooler på hela området, god mat i poolbarnen. Passar såväl barnfamiljer som kärlekspar.Det fanns pooler i avskildhet, barnpool och bubbelpool. Frukosten god.

 
2015-09-16

av MNL1967 Falkenberg, Sverige

Rent, snyggt med bra service.

Vi är mycket nöjda med hotellet. Trevlig personal, rent, god mat samt trevlig atmosfär. Nära till huvudstaden med alla restauranger utmed kratern. Busstationen låg bara några hundra meter från vårt hotell vilket gjorde det enkelt med utflykter.