Kundomdömen om Andromeda Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


8 av 10

+
Service, utsikt, renhet
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
Läget… mysigt o lyxigt på Samma gång
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Utsikten, miljön, solbäddarna
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Att DE ordnade rumsbyte
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


6 av 10

+
Maten var dyr, men väldigt god. Drinkarna var för dyra, med hälften is. Frukosten var fantastisk. De fina hotellanställda som slet med vårt bagage och sprang och fixade mat och drinkar osv.
-
Det var väldigt många trappor och väldigt stort, något vi inte uppfattat när vi läst om hotellet. Kanske en miss från vår sida. Det var mycket personal, men servicen var väldigt påklistrad och vi upplevde den som någon nedlåtande emellanåt. Det första rummet var en besvikelse och levde än en gång inte upp till våra förväntningar enligt er hemsidas bilder. Det var då vi kontaktade Apollo. Vi hade tidigare bott på Calderas Lillium på Calderan och trodde hotellet skulle vara mer likt Lillium.

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

929 omdömen
Utmärkt
 
412
Väldigt bra
 
246
Bra
 
126
Mindre bra
 
70
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2018-09-21

av Mikaela Ö Göteborg, Sverige

Omoderna rum med oslagbart vacker utsikt

Vi hade en fantastisk vistelse på detta hotell. Fantastiskt bra läge där vi kunde sitta på vår terrass och njuta av den vackra solnedgången. Ett tips är att se solnedgången från hotellet, då den kan avnjutas i avskildhet med ett gott glas vin. Läget bra geografiskt, ett stenkast från de bästa restaurangerna i Imerovigli, samt med gångavstånd till Fira. Rummen är ok, men behöver fräschas upp då de är "gammeldags". Badrummet var något fuktigt med antydan till svartmögel. Poolområdet bra, vi fick solstolar varje dag. Dock är poolerna iskalla, vilket gjorde att jag inte badade någon gång. Frukosten är ok, det finns det mesta man önskar. I sviterna ingick även frukost på rummet en dag, vilket jag VERKLIGEN rekommenderar att man utnyttjar.

 
2017-08-13

av igorl312 Stockholm, Sverige

Underbar utsikt

Vackert hotell på sluttning. Vi hade bokat en svit med terass och jacuzzi på terrassen med havsutsikt. Hotellet och rummet var över våra förväntningar. Man kunde beställa frukost till rummet varje dag utan extra kostnad. Underbart att sitta och äta frukost med en sådan utsikt på egen terass utan insyn. Finns inget att anmärka på hotellet, vi fick bra service av trevlig personal. Ett tips, lägg till lite pengar och boka sviterna, de finns ca 6 st med egen pool eller jacuzzi på terassen. Utsikten är underbar. Rekommenderas!

 
2017-07-10

av Carmen E Stockholm, Sverige

Jag uppmanar att inte boka detta hotell om du vill ha bra service och personal som kan kommunicera.

Hotellet i sig: Hotellet är vackert. Utsikten är fantastisk. Det är många trappor så den som har svårt med trappor ska ej bo på detta hotell. Santorini i sig består av en del trappor. Hotellet tycket jag till sitt utseende är vackert! Rummen: Helt OK! Städning: Vissa dagar var det bra och andra dagar sämre. Ibland glömde de handdukar och glömde fylla på med tvål osv. Pool: Tre st pooler. Helt ok! Receptionen: Bristande engagemang och kunskap hos receptionspersonalen. Göt sitt arbete onödigt krångligt. När vi bokade taxi så skulle vi få en bekräftelse 2-3 gånger. Man var tvungen och sitta kvar på sitt rum. Varför man måste erhålla bekräftelse 2-3 gånger för en taxi är bara svårt att förstå. Antingen får man ju en taxi eller inte. Syftet med bekräftelse på bekräftelse förstår jag inte. Personal som jobbar i receptionen kan inte heller engelska. Vissa kan bra engelska och en annan receptionist hade i oerhört svårt att kommunicera med. Jag förstå inte varför man anställer människor som saknar språkkunskap och placerar de i en position där språkkunskapen är förutsättningen. Room service: Jag ringde kl 22.00 en kväll till receptionen och ville beställa en kaffe. Det tog 3-4 samtal innan hon kunde veta om jag kunde få kaffe med mjölk till mitt rum. Det visade sig att kaffemaskinen var avstängd. Så uppmanar er att inte bli sugna på något här för ni kommer ej få något ändå. Till slut sa hon att hon skulle ordna med en cappuccino. När vi fick kaffet till rummet fick jag grekiskt kaffe. Grekiskt kaffe är i en liten liten kopp med en massa kaffesump, likt turkiskt kaffe. Det var garanterat ingen cappuccino. Hur det kan bli så fel har jag svårt att förstå. Personal på poolen: Trevliga killar men vill man uppleva sniglar och dess fart i en människokropp bör man helt klart besöka detta hotell och beställa något från dessa killar. Det tog 30 minuter att få en fanta och en öl. En annan gång tog det 25 min för en caffe latte. En tredje gång tog det 20 vmin för en ice slush. Ja, här är det 0 kommunikation. De förstår inte vad man säger och de jobbar i den segaste farten du kan tänka dig. Personal på restaurangen/frukost: Samma snigelfart förutom en kille som heter Labrousse. Om jag ej minns hans namn fel. Så duktig, trevlig, gör verkligen sitt bästa och det märks hur engagerad han är i sitt jobb. Hade det ej varit för honom hade man nog blivit galen. Frukosten är sjukt tråkig. Nästan samma sak varje dag. Hotellet är fint men personalen är inget vidare. Överväg om du verkligen ska bo här. Vi slängde pengar på några som inte ens var värda det. Ingen service-minded människor här. Tyvärr får detta hotell endast 2 stjärnor. Plus du får inte ens dricka en coca-cola eller äta något som inte är köpt från dem eftersom de kommer gnälla om skatten på dig. Helt galet att man inte får dricka en dricka utanför sitt rum. Dessutom finns det inget ställe som man bara kan sitta och hänga vid.

 
2017-06-30

av Lisa N Stockholm, Sverige

Underbar vistelse (igen)

Vi var här för mindre än ett år sedan och valde samma hotell igen men unnade oss en svit denna gång. Wow säger jag bara, en stor svit på två rum och ett hyfsat stort badrum. Jacuzzi utanför med en fantastisk utsikt över calderan. I sviten ingår också frukost på rummet gratis en morgon, därefter frukostbuffé som vanlig. Poolområde bra, fantastisk service. Rekommenderar detta hotell varmt oavsett svit eller vanligt rum. Hotellets wi-fi verkar även ha blivit mer stabilt till detta år, så det inte enbart är kopplat till receptionen :)

 
2017-05-24

av BitteSvardh Kristianstad, Sverige

Vi känner oss lurade!

Vi bokade detta hotell via booking.com då de hade dagens deal med över 80% rabatt. Detta bokades i februari. Sen började det komma mail om att kreditkortet behövde uppdateras då hotellet inte godkände det. Trots att kortet använts på andra hotell vid samma bokning, kontroll med bank, god kredit och att vi bytte kort två gånger fick vi samma svar. Vi ringde och pratade med hotellet, snorkig och otrevlig personal! Kommer aldrig gå på dessa erbjudande fler gånger och kommer inte åka till Andromeda Villas!