Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 128 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen är väldigt trevliga, och städningen. hotell området.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Ligger bra till, nära till havet o restauranger.Mycket trevlig familjeomsorg äger hotellet + duktiga städare !👍
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Genuint med vänlig och hjälpsam personal. God frukost på ljuvlig terrass. Vackra omgivningar med fruktträd och örtväxter. Nära havet och bergen.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Alltid vänliga.Underbar familj.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Bra rum rymligt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Rent och snyggt, lugnt och trivsamt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Familjen, lugnet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


6 av 10

+
Att vi fick byta till ett rum som fungerade. Centralt läge.
-
Vi hade betalat extra för balkong. Det rummet vi fick kunde vi inte bo i för det var en mkt brant trappa upp till rummet o balkongen. Rummet var omodernt m en tung skjutdörr t badrummet, som var väldigt trångt o vattnet hamnade utanför på golvet vid duschning. Sängarna knarrade när man rörde sig. När det var mörkt lös en lampa från huset mittemot rakt in i rummet o på balkongen så vi blev bländade.

Bekräftad gäst: 2022-09-24


5 av 10

+
-
Ac ingår tydligen ej, detta står ej när man bokar sin resa, inget fungerande Wi-Fi på rummen

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Familjen som driver hotellet. Familjär känsla. Ligger bra en bit från vägen så det blir lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
19
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-10-08

av H3620IShannan

En lugn idyll

Vi stormtrivdes på Agrilionas. Bokstavligen, för det var oerhört blåsigt den veckan vi var där. Trots att vattnet var kallt, både i havet och poolen, var det en härlig vistelse! Personalen på hotellet var trevliga och hjälpsamma. Vi fick bra tips om utflykter mm. Det är genuint och mysigt. Ingen lyx, men allt man behöver. Våra dagar började alltid med en god och stadig frukost. Man får beställa dagen innan vad man vill ha och vilken tid. Sedan får man njuta av sin omelett, yoghurt och macka - eller vad man nu vill ha - ute på terrassen. Frukten kommer från den egna trädgården. Efter en dag på stranden eller iväg på utflykt i bergen kom vi hem till vår altan, precis bredvid ett limeträd där vi satt och fikade. Snacks och dricka finns att köpa i affärer i närheten. Ofta kom en av hotellets katter och hälsade på. Sedan kanske vi kände för ett dopp i poolen, som ligger precis intill en olivlund. Därefter en dusch och sedan ut på stan. Det ligger flera trevliga restauranger med god mat och bra service längs ”bygatan”. När vi var där var det precis i slutet av säsongen, så en del rätter var slut och ibland kändes det lite öde. Efter maten blev vi alltid bjudna på ouzo och/eller efterrätt. Efter en lång dag var det skönt att komma hem till lägenheten och sova gott i sköna sängar. Ett tips är att äta lunch på restaurang Kleopatra som ligger precis nedanför hotellet, på stranden. De har solstolar och parasoller som man får använda utan kostnad om man beställer något att äta eller dricka. Vi är helnöjda med vår vistelse på Samos och hotell Agrilionas!

 
2022-06-12

av Seaside322718 Göteborg, Sverige

Charmigt, välhållet och väldigt trevliga ägare.

Så här skrev jag sist: Det här var en chansning. Helt perfekt läge. 100 m till strand och 40 m till pool (där det är gott om plats och få människor). Ett trevligt familjehotell med utmärkt service och god frukost. Lägenheten/rummet var perfekt med möjlighet till egen matlagning. Städning och handduksbyten varje dag. Den kvinnliga ägarn (och hennes föräldrar) var väldigt sympatiska och hjälpsamma. Jag fick t.o.m hjälp med att översätta grekiska rembetika låtar. Hit åker vi gärna igen. Och vi åkte hit igen. 2 veckor denna gången. Och Angeliki med familj var fortfarande där. Med den äran. Vi fick ett ännu trevligare rum den här gången; balkong med fruktträd rätt in i näsan. Och utsikt ut över havet. Frukosten, som inte ingår - den beställer man som tillägg, var utmärkt med god omelett, fin grekisk yogurt med honung från ön, grönsaker och frukt samt juice och kaffe. Topp! Och hotellet ligger så himla perfekt. Bra pool och nära till havet. Välstadat och fräscht rum. Vi kommer gärna tillbaka. Igen.

 
2021-09-20

av Seaside322718 Göteborg, Sverige

Mycket charmigt och trevligt ställe

Det här var en chansning. Helt perfekt läge. 100 m till strand och 40 m till pool (där det är gott om plats och få människor). Ett trevligt familjehotell med utmärkt service och god frukost. Lägenheten/rummet var perfekt med möjlighet till egen matlagning. Städning och handduksbyten varje dag. Den kvinnliga ägarn (och hennes föräldrar) var väldigt sympatiska och hjälpsamma. Jag fick t.o.m hjälp med att översätta grekiska rembetika låtar. Hit åker vi gärna igen.

 
2021-07-28

av GIggsan Skogås, Sverige

Exakt som vi förväntat!

Tredje hotellet vi provat i Votsalakia och det var precis som vi förväntat oss! Jättefint område med mycket träd och växtlighet runt de olika byggnaderna. Det fanns rum med terass eller balkong och vi hade terass vilket vi önskade med litet bord och stolar, utan större insyn. Poolen var väldigt fräsh och lagom stor, ingen trängsel heller (dock ej fullt på hotellet). Rummet var typiskt grekiskt, enkelt och lite spartanskt men rent och hade allt vi behövde. Om man lagar mkt mat på rummet kanske man önskar mer? Bra städning dagligen och mkt trevlig personal! Läget perfekt i byn, nära till strand och bra tavernor!

 
2019-10-25

av hanswaern Kumla, Sverige

Ett trevligt och charmigt hotell

Ett trevligt litet familjeägt hotell med väldigt trevlig personal. Ägarinnan och hennes föräldrar var snabba på att hjälpa till om något behövdes eller saknades. Ett litet minus var att det bara var lakan på hotellrummen, inga täcken. Bäddmadrass kunde också ha varit bra. Rummen var annars helt okey. Hotellområdet var vackert med många olika fruktträd. En liten pool fanns även, som vi inte använde. Vi badade bara i havet. Nära till stranden, restauranger och små butiker vilket var en fördel. Tycker man om natur, så är det en bra plats. På några minuters promenad, så är man mitt ute i naturen. Votsalakia som samhälle annars, var inte så mysigt. Allting fanns koncentrerat runt en huvudgata.