Lithos

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Lithos är ett stilfullt hotell i Pythagorion på Samos. Här bjuds det på vackra utsikter över havet direkt från poolområdet och en kort promenad bort väntar stranden där det finns solstolar och parasoller att hyra. Njut av sköna dagar i solen där hotellets poolbar förser dig med uppfriskande drycker och godsaker som frukt och glass. Välkommen!


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten från poolen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 13 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lithos i Pythagorion bjuder på vackra utsikter över Samos kust. Poolområdet kantas av palmer och bjuder på panoramautsikt över havet. Här erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. Vid poolen finns även en poolbar som serverar lättare snacks, frukt, glass och uppfriskande dryck. En kort promenad från hotellet väntar stranden, och här kan du hyra solstolar och parasoller mot avgift.

På hotell Lithos surfar du med gratis wifi och receptionen är från kl. 08:00-22:00. Hotellet ligger vackert beläget uppe på en höjd vilket gör att det är en brant backe ner till hamnen i Pythagorion. Längs hamnpromenaden väntar gott om restauranger och mysiga caféer.

Måltider

Frukostbuffé.