Kundomdömen om Kouros Seasight

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket fin och välfylld frukost. Väldigt fin service av all personal från restaurang till städ till reception.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


8 av 10

+
Kände sig välkommen. Familjekänsla. Rent o fräscht överallt.Grekis känsla.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Suveränt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


8 av 10

+
Rent och fint,bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


10 av 10

+
Personalens service. Personalen på restaurangen var kanon och maten likaså. Tycker om att restaurangen är utomhus med utsikt mot havet. Lugnt och skönt i alla hotellets miljöer.
-
Mjukare sängar. Lite uppfräschning av superiorrummen. Bättre standard på drinkarna i poolbaren. Uppvärmning av pool på hösten. Lite noggrannare städning.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
56
Bra
 
16
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-09-21

av 281_sas Strängnäs, Sverige

Allt man behöver med vackert läge!

Mycket trevligt litet hotell med perfekt läge på Potokakistranden. Små men fina rum. Frukosten innehöll allt jag önskar, bra hygien och välsmakande. Allt det varma var ordentligt varmt och det kalla väl kylt. Strandbaren var kanon! Jättegoda drinkar och bra snack-mat. Personalen var verkligen fantastisk. Extra plus till Melissa som tog hand om oss på bästa sätt hela veckan. Fin strandpromenad in till Pythagorion och ville man ta en taxi kostade det bara 5 euro. Jag kommer tillbaka!! Snart hoppas jag!!

 
2021-08-08

av NettanT Borås, Sverige

Ett bra hotell med bra standard

Hotellet har ett perfekt läge på stranden, frukosten är ok och restaurangen (vi åt lunch här flera dagar) håller bra klass med bl a en väldigt fin Ceasarsallad och de grekiska rätterna var vädligt goda allihopa. På stranden valde vi att lägga oss på solstolarna som tillhörde grannhotellet Doryssia. De var 1 EUR/parasoll dyrare (kostade EUR 7) än stolarna som tillhörde vårt hotell men det var det värt! En större parasoll och textildynor isf de i galon som vårt hotell erbjöd. Taxi till Phytagorion kostade 5 EUR vilket var ett bra val att göra eftersom det var väldigt varmt att gå. Gällande rummen var vi besvikna på att även strömmen till kylskåpet verkade stängas av när man tog nyckeln ur hållaren för att lämna rummet. Känns väldigt dumsnålt! Annars var rummen relativt små men fräscha och rena, de städades tre gånger på en vecka och vi fick själva välja vilka dagar vi önskade att det skulle göras.

 
2021-07-24

av Strandherskan Falkenberg, Sverige

Hotell med bra läge vid stranden

Bra läge vid stranden. Rena fräscha enkla rum. Ligger precis vid flygplatsen så det kommer flyg ganska nära och låter en del varje dag men det störde inte oss. Köp inte transfer, taxi till och från flygplatsen kostar 8-10 euro. Solstolar på stranden med parasoll (6 euro för två per dag) Något få stolar runt poolen. Pool/strandbar som inte servar gästerna på stranden som kringliggande hotell gör utan personalen föredrar att sitta och vänta på att du kommer och handlar. Frukost är okej, maten på restaurangen är varierande bra. Jorge som jobbar där är väldigt trevlig och serviceminded. Hotellets slogan är: Kom som gäst och lämna som familj. Det var inget vi upplevde. En lite äldre kvinna i receptionen som jobbade ibland upplevde vi som ganska otrevlig. Du kan låna badhanddukar till deposition 15 euro. De byter inte dessa gratis utan bytet kostar 2 euro per handduk. De städar inte heller varje dag vilket den lite snorkiga äldre damen i receptionen klargjorde tydligt. På kvällarna åkte vi in till den lilla hamnen, jättemysigt där med många bra restauranger. Hygge har gott kaffe. Flera fina små butiker också, inte bara souvenirbutiker. Sandstrand med stenar, dock mer stenar på andra sidan ön.

 
2019-08-19

av Michelle L

Perfekt hotell

Bodde här en vecka. Jätte bra rum, trevlig personal som tog beställningar vid poolen och vid havet. Frukosten var jätte bra! Massa olika brödsorter, olika juice nästan varje dag, olika kakor nästan varje dag, ibland fick man våfflor å ibland fick man någon fetaoströra. Mycket olika saker! Kaffemaskin med olika sorters kaffe, yoghurt, ibland hemmagjord granola och massa gott Vill man hyra moppe eller bil så fixar man det i receptionen så får man det man vill ha ditkört. AC och säkerhetsbox ingår. Lugnt och skönt hotell och det samma gäller pythagorio. Jätte fin hamn med bra mat och en del shopping. Restaurang casa de roma va den absoluta favoriten. Otroligt duktig kock där så gå dit! Hotellet ligger på gångavstånd till centrum men har ingen butik i närheten så behöver man något får man gå in till centrum. Men som tur e fick man en flaska med vatten i kylen när man kom dit. Sköna och mjuka sängar. Inga bestick på rummet men 4 glas. Bara ett fåtal rum har havsutsikt så räkna inte med det. Det e ett väldigt lågt hotell. Åker gärna tillbaka till detta hotell

 
2018-08-02

av ujkob Thásos, Grekland

Grymt läge

Hotell med grymt läge och stor potential som enligt mig är inte utnyttjad till fullo. Rummen är rena och fina dock alldeles för små. Maten på hotellet är inte någon höjdare. Frukosten funkar men inte mera än så. Kvällsmat ska man inte äta på hotellet utan söka sig till staden. Personalen är för det mesta trevlig.