Angela

  • Poolområde med morgonsol
  • Strandnära

Lägenhetshotellet Angela har ett centralt läge, bakom kyrkan, i trivsamma Kokkari på nordöstra delen av Samos. Här finns ett litet poolområde och bara en kort promenad från hotellet når du klapperstensstranden och kan ta ett dopp i Medelhavets klara vatten.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Låg en bit från genomfartsvägen. Det var otroligt rent och rymlig lgh.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 21 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 140 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområdet på hotell Angela badar i morgonsol. Poolen har en barnsektion (80 cm djup barnsektion) samt en inbjudande terrass med några få solstolar och parasoller som du kan använda kostnadsfritt. Ner till klapperstensstranden går du på bara några minuter, och där finns solstolar och parasoller att hyra.

Semesterbilderna går snabbt att lägga upp då du surfar med gratis wifi på hela hotellet. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 200 m från hotellet, bagaget transporteras inte. Hotellet har ingen reception, men ägaren är ofta på hotellet dagtid. Begränsad trafik i området.

Måltider

Inga.

Alla hotell, Kokkari

Archangelos Village

Längtar du efter äkta grekisk gästfrihet och ett hemtrevligt boende kan detta strandnära hotell passa dig precis. Omtyckta hotell Archangelos Village är vackert beläget bara ett stenkast från klapperstensstranden i Kokkari. Insup den vackra utsikten mot berget samtidigt som trötta muskler kan få sitt i jacuzzin på takterrassen, eller strosa till någon av de närliggande tavernorna och beställ in lokala specialiteter.

Arion

Hotell Arion är lugnt och vackert beläget på bergssluttningen ovanför Kokkari. En backe tar dig ner till den fina klapperstenstranden men vill du hellre hålla dig på hotellet finns här en härlig pool.

Olympia Village

Olympia Village är en riktigt liten Greklandspärla med varm och personlig atmosfär. Hotellets ägarinna välkomnar gästerna med öppen famn! Här bor du bra i rymliga och fräscha lägenheter med en prunkande trädgård utanför fönstret. Trots det lugna, trafikfria läget är det promenadavstånd till bra restauranger och sköna strandbad.

Athena

Det är någonting särskilt med familjedrivna hotell – en omsorgsfull värme, en genuin servicenivå och ett välskött hotellområde. Allt detta väntar på Athena, som ligger intill klapperstensstranden och alla charmiga strandrestauranger. Poolen med barnsektion är idylliskt belägen med Kokkaris grönskande kullar i fonden.

Topaz

Lilla familjeägda Topaz är ett lägenhetshotell beläget i den charmiga orten Kokkari på norra Samos. Bor du här har du nära till den fina klapperstenstranden, och till centrum i Kokkari är det bara en kort promenad. Strosa in till torget på kvällen och slå dig ned vi någon av tavernorna längs kajkanten – här är utsikten magisk.

Olympia Beach

Läget kan inte vara bättre! Precis vid den härliga klapperstenstranden i Kokkari, med det klara vattnet så nära hotellet det bara går, ligger hotell Olympia Beach. Vid stranden väntar solstolen på dig för lata semesterdagar i solen.