Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Lugnt
-
Maten var bra men inte utbytet på dryck. Poolen fick man inte bada i förrän Kl 10 den var även svår att komma ur och i då det inte fanns något räcke att hålla sig i vilket borde stå i beskrivningen av hotellet. Det fanns heller aldrig rena handdukar som ingick till poolen

Bekräftad gäst: 2022-09-17


5 av 10

+
Personalen
-
Det var all inklusive "MINI" motsvarade inte förväntningen. Exempel fria drinkar men det fanns bara Ouzo som drink, allt annat kostade pengar. För att få glass fick man vänta till kl 16.00 till 17.00 (barnkalas?) Gick ej att få något att äta mellan måltiderna det fick man betala extra. Saknade helt kött. Tex biff eller kotlett.

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Personligt och bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Detta kan vara Greklands renaste hotell! Städning 7 dagar i veckan. ALLA ytor i hela hotellet städade och skurade flera gånger om dagen. Tom bakgården/innergården/trädgården städades varje dag - trots att det knappt var någon som utnyttjade ytan. Kanonbra WiFi. Litet, enkelt, välskött och mysigt hotell. Trevlig och hjälpsam personal! Och mycket positiv överraskning!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Erato var rent och fräscht, fanns inte så mycket extra, inget lyxhotell men det var verkligen över våra förväntningar i läge och städ. Vi hade utsikt mot bergen och det var såå vackert att slå upp dörrarna varje morgon. Personalen var också väldigt trevliga och hjälpsamma! Samian Mare där vi hade all inclusive var likaså väldigt fräscht och modernt, även där supertrevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


8 av 10

+
Trevlig personal, välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Det var så litet och mysigt! Så bra städat och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
13
Bra
 
3
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-21

av Peeter M

Enkelt men vackert och mysigt.

Mysigt enkelt hotel, rent och ordning trevlig personal. Härlig vy om man får ett rum mot havet. Enda nackdelen är huvudgatan är framför hotellet, mopeder och motorcyklar samt den del bilar älskar att köra med modifierade ljuddämpare ju mer det låter desto häftigare tycker dom och det är oavsett tid på dygnet eller veckodag.

 
2019-08-21

av Lindas7474 Åland, Finland

Ett litet mysigt hotell

Ett litet trevligt hotell nära stranden/hamnen. Vänlig personal och speciellt de som städade rummen, alltid med ett leende på läpparna! Rummen städades alla dagar samt byte av handdukar. Bra frukost med mycket att välja på serverades på närliggande hotell Samian Mare. Finns bara personal i receptionen mellan klockan 08.30-17.00 och därefter kan man kontakta personal på Samian Mare. Det kostar 6 euro/dag att hyra parasoll och två solstolar på stranden som tillhör Samian Mare hotell. Vi hade rummet ut mot vägen men stördes inte nämnvärt av trafiken utan sov gott på nätterna😊 Fanns även två kuddar att välja på, en lite mjukare och en som var lite hårdare/fastare. Kan rekommendera detta hotell till dom som vill ha ett lite enklare boende.

 
2019-09-19

av KAeker Karlsruhe, Tyskland

Clean rooms, friendly stuff but nothing more

Our room was at 2nd floor with see view and other 2 rooms next to us were taken by group of girls??? Or they were cows with human costumes, we are not very sure. Because they were keep running between rooms, screaming, braying, roaring whole night long. At the beginning, because of weird voices we thought that animals broke in, it could not be otherwise. At one point i decided to go there and ask them to be quiet. What i saw was girls partying at hotel corridor in their underwear. There were noone in charge at the hotel to deal with those weird girls. Profile there is very low...

 
2019-08-13

av Nadide Mine M Istanbul, Turkiet

Disappointed

This place is not a hotel. This is a backyard shed of another hotel. It is very clean but therd is no service other than morning room cleaning. There are tables and chairs but no one for service, there is a reception desk but after 5,30, no one is there. There is a bar but apperently it is for decoration purposes since there is no one there either. Do not bother ringing the reception, you will not be answered. I have never stayed in a place like this before and I hope I will not ever.

 
2019-06-10

av pelin a

Perfect choice in Karlovassi !

Friendly staff , clean room , perfect location very nice breakfast. We stayed 5 nights everything was perfect . you are taking the breakfast at the next hotel. you can take an excellent breakfast .thank you