Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt. Bra service. Fina rum
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


6 av 10

+
Trevlig personal och stort utbud på frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-21


6 av 10

+
Läget och Wi-fi
-
Exakt samma frukost varje dag. Och allt var kalt.Middags kok hatar sitt jobb och alla oss. Lagar så dålig mat varje kväll. Urs...Det var nästan tomt på hotellet men ändå får man inte havsutsikt. Man kan inte boka på Apollo havsutsikt.heller.

Bekräftad gäst: 2022-05-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-11


8 av 10

+
Att personalen var så himla trevlig.
-
Lite fler nyttiga alternativ på frukostbuffén hade varit trevligt

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
Personalen Funktionaliteten Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


6 av 10

+
snyggt och rent god mat trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Städningen toppbetyg! Rum och balkong samt allmänna utrymmen både ute och inne välstädade. Trevlig personal som är verkligen serviceminded. Airconditionen får högsta betyg. Hela hotellet är fint renoverat och har moderna möbler.
-
Se till att bagagerummet är låst, stod öppet hela tiden utan bevakning - vem som helst kan gå in och ta en väska eller likande. Konstig design på hotelrummets toalett, ovanför det minimala tvättstället har man en fin hylla uppsatt men den gör att man inte kan böja sig ner och tvätta ansiktet under kranen. Gillar inte att hotell tillåter att solsängar vid poolen kan "tingas" med att man går dit och lägger handdukar och sen går därifrån. En dag var alla solsängar "bokade" före klockan 9, inte en person solade överhuvudtaget eller vistades i poolen. Kaffe/te muggar med tillhörande fat oftast smutsiga fast de var diskade, bör byta ut det vita porslinet kanske till mörkare. Hade känts bra om sängkläderna byttes ut efter halva vistelsen, då man är lite varmare av sig och svettas i värmen. Utbudet vid frukost och middagsbufférna inte stort, inte stor variation på middagen.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Hotellet är bäst, andra året jag var där, trevlig personal, läget, inredningen och designen. Apollo däremot väldigt diskreta, inga välkomstmöten, bara en snabb avräkning av passagerare vid transfern.
-
Jag kunde inte boka rum med havsutsikt! Ligger ev på Apollo.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1189 omdömen
Utmärkt
 
595
Väldigt bra
 
398
Bra
 
134
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2022-07-20

av thomas n Ängelholm, Sverige

ett bra 3 stjärnigt hotell

ett bra 3 stjärnigt hotell som ligger hyfsat nära centrum och en backe ner till västra stranden. det var standard rum med delvis havsutsikt, vi bodde på översta våningen vilket betyder femte våningen rum och badrum var små , sängarna var mycket bra städningen helt ok frukosten var i buffetform och helt ok , man kan ju tyvärr inte jämföra med svenska frukostar som är i världsklass. poolen var ganska liten och ganska få liggplatser det gäller att vara ute tidigt annars får du ingen plats varje söndag och onsdag kväll har de live spelningar ( grekisk musik) poolhandukarna betalar du en deposition på 10 eur cash om ni bokar rum med delvis havsutsikt ha önskemål på rum 513-517

 
2022-05-28

av SannaColette

Mycket trevlig och avkopplande vistelse

Ett stort tack till den fantastiskt professionella och trevliga personalen på City Hotel Semiramis för en jättefin semestervecka . Allt har varit perfekt, bemötandet, städningen och framförallt den goda maten. Fräscha rum och skön säng. Verkligheten njutit av måltiderna, frukost och middagen i den trevliga matsalen. Personalen där gjorde verkligen sitt yttersta för att få gästerna att trivas och få bra service. Hotellet har ett toppen läge, nära till stranden och staden Återvänder gärna. Rekommenderas varmt.

 
2020-09-11

av recchefen Jönköping, Sverige

Modernt fräscht boutiquehotell med bra läge

Snyggt, modernt, rent och fräscht, bästa personalen. Läget på en kulle med utsikt över havet vid Windy Beach, tjusigt. Välj rum med havsutsikt, de solnedgångarna med det ljuset som blir, fantastiskt. Bra läge, det tar 10 minuters promenad till härliga Ellie Beach där det inte blåser, 10 min till Old Town och 10 min till New Town. Poolen är liten utan eftermiddagssol, välj havet. Under Corona har personalen visir och/eller mun skydd och din temperatur blir testad varje gång du går in i hotellet, de sanerar och städar supernoga. Mycket bra frukost som serveras på tallrik. Mycket bra middag med flera olika rätter som serveras på tallrik, mycket mat och mycket gott. Frukost ingår och mycket förmånligt att välja till middag. Personalen är serviceminded ut i fingerspetsarna och gör allt för dig. Detta är mitt självklara val att återvända till när jag åker till Rhodos nästa gång.

 
2019-10-24

av Annica A Visby, Sverige

Toppenläge med nära till allt!

Jag var här andra veckan i oktober, hade förbeställt rum mot poolen. Dock väsnades AC´n något förfärligt men jag fick byta till rummet ovanför dagen efter. Bodde i rum 301 med utsikt mot havet och de turkiska bergen. Sängen var rejält hård men jag fick en madrass snabbt. Poolområden var litet, kanske 25-30 solsängar och ett tiotal vilstolar. Bästa solläge är direkt när man kommer ut, mot husväggen. Tyvärr var poolbaren stängd så någon lättare förtäring som utlovats såg man inget av. Ville man ha förfriskningar så fick man gå in till huvudbaren. Stranden ligger ca 150 från hotellet, det är en ganska brant backe dit. Nedför dit, uppför tillbaka. Var lite besvärligt med mitt skadade knä, men det gick. Solstolar på stranden betalar man direkt till uthyrarna där. Det kostade 5 euro per dag. Då ingick parasoll. Bra strand men lite blåsigt. Jag tyckte bara att det var skönt med lite fläkt. Vill man ha en mer sandig strand så är det nära till Elli Beach. Jag gick en lång morgonpromenad varje dag och fick se både hamnen och gamla stan. Gamla stan rekommenderas att ägna en kväll åt. Jag hade all inclusive och är mycket nöjd. Maten var oftast bra, ibland jättebra. Inte så varierat men vällagat. Det är bordsplacering som gäller, man anmäler sig till hovmästare och får sedan sitt bord. Alkoholutbudet var bra och alla drinkar i listan ingick i all inclusive. Stämningen var god och glad på kvällarna. Jag är på det stora hela nöjd och återkommer gärna i framtiden..

 
2019-09-15

av monica4361

Supernöjda

Vi var där 2 veckor i september. Bra hotell, bra läge, rent och snyggt, fantastisk personal. Musik underhållning flera gånger i veckan. Jättetrevligt. Vi hade All inclusive som vi var väldigt nöjda med.