Kundomdömen om Riviera (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Mycket bättre frukost än förväntat!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-03


9 av 10

+
Läget med närhet till både stränder, restauranger, shopping och sevärdheter.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-07


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


9 av 10

+
Nära till centrum.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-18


7 av 10

+
Läget, nära till allt. Trevlig personal, bra Wi-Fi. Perfekt frukost
-
Väldigt hårda sängar å när jag såg att städerskan bar upp bäddmadrasser till någon annan gäst bad jag att också få en men det fick jag inte. Vårat rum låg precis intill städerskornas förråd och det var lite störigt. Sedan var det väldigt lyhört när de städade i andra rum så det var kört om man ville sova lite längre. Väldigt slamrigt också i matsalen å i köket.

Bekräftad gäst: 2022-05-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-02


9 av 10

+
Rena lakan och handdukar varje dag. Trevlig personal och god frukost.
-
Mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


6 av 10

+
Läget
-
Rummen, sängarna, frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Utsikten och läget
-
Ngt slitet.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


9 av 10

+
Läget
-
Dusch

Bekräftad gäst: 2021-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
36
Bra
 
27
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-06-29

av JimmyLandstrom Luleå, Sverige

Grymt centralt hotell av grekiskt snitt

Väldigt centralt familjeägt hotell vid strandboulevarden. Letar ni efter lyx? Då väljer ni något annat. Det här är ett av få genuina familjehotellen som är kvar med detta läge. Bra frukost, fin och renlig pool och väldigt trevlig personal. Städning varje dag och goda frappes i hotellbaren. Ett stenkast från restauranger, supermarkets med mera.

 
2019-04-25

av Per6666 Vänersborg, Sverige

Kallt på rummet

Detta Hotellet är så där kallt på rummet i april månad så AC behövs inte nu i alla fall Frukosten är väl okey. Men turistskatten var dyr tycker jag 21 euro för en person Men trevlig personal är det Lite trångt för solstolarna. Och kan blåsa rätt bra på balkongen om det är fel vind för man vill ju sitta på balkongen och ta en stänkare

 
2018-10-16

av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Pensionär

Bra hotell nära havet. Trevliga rum. Rent och snyggt. Frukosten helt godkänd. Snyggt upplagd och fräscht..Väldigt trevlig personal. Alla hälsade när man möttes. Helt ok pool med solstolar. Ett hotell jag gärna rekommenderar.

 
2017-10-19

av KerstinTJohnsson Sala, Sverige

Bra läge på den något blåsiga sidan.

Bra hotell med trevlig personal, bra frukost och ett underbart läge.Hyfsad städning och ett stort + för ny rena handdukar varje dag.Hade sen utcheckning men kunde behålla rummet för en liten summa. Nära till det mesta typ stranden, restauranger, barer och butiker.

 
2017-07-21

av Mattias K

Absolut inte värt pengarna

De har dragit ner på allt de kan, AC ingår inte och kostar 7 euro per natt, wifi ingår inte heller som det står utan måste betalas för. Sängarna är dålig kvalite och man känner vartenda fjäder samt att man får ett lakan som täcke. Frukosten som man får på morgonen är inte heller något vidare. Det är ett litet utbud. Låt er inte luras av att det är apelsinjuice till exempel då det är någon typ av läsk eller jäst apelsinjuice(testade dock flera dagar) Vill ni ha ett hotel värt pengarna så finns det på andra sidan, dvs inte windy beach.