Kundomdömen om Oktober Downtown

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

441 omdömen
Utmärkt
 
176
Väldigt bra
 
165
Bra
 
60
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-09-01

av 921isabella Örebro, Sverige

2 av 5

Hotellet ligger bra till med cirka 5 minuters promenad till fina Elli Beach. Super markets, apoteket och många restauranger finns i närheten. På 10-15 minuters promenad är man inne i city eller gamla stan. Nu till själva hotellet: Det första rummet vi fick saknade dörr till badrummet, efter 2 dagar fick vi byta rum. Hotellet är till stor del fräscht och stilrent, men många småfel som fula fogar i badrummet och lösa lister finns i hotellrummet. Rummet städades inte varje dag, vilket var ett stort minus. En kackerlacka kröp upp ur duschen, men åtgärdades av städpersonalen. Frukosten var bra, men hade önskat ett större utbud av pålägg. Bra för mig som vegetarian fanns flera olika frukter att välja på till frukost. Ett stort plus var servicen som hotellpersonalen gav oss! De var mycket bra på att svara på frågor, boka taxi, åtgärda problem m.m.

 
2019-05-31

av Sivbac

Modernt centralt hotell, nära till allt

Supertrevlig personal, gångavstånd till gamla stan och till fina Elibeach. Stort utbud av restauranger och shopping inom bekvämt gångavstånd. Frukost innehöll allt vad vi kunde önska och det fanns ett fint poolområde för den som ville.

 
2019-05-03

av Sabina v Munkedal, Sverige

Modernt centralt hotell

Hotellet som jag inte trodde fanns i Rhodos stad. Väldigt rent och snyggt. Snyggt inredda rum med en go säng att sova i, väldigt fint bäddat, frös dock men sade till i receptionen o vips så hade vi en mjuk skön filt Modernt badrum med takdusch o hand dusch, snyggt kakel och små fina produkter. Kylskåp. Fin balkong med utsikt mot grann poolen. Frukosten hade allt man kunde önska sig även frukt och grönsaker. Kaffet var dock väldigt svagt. Trevlig o vänlig kille i baren. Alla allmäna utrymmen var väldigt välstädade. Hotellets läge är perfekt, nära strand, restauranfer, barer och affärer. Det var tyst på rummet fast det hotellet ligger väldigt centralt. Rekommenderas varmt.

 
2018-10-10

av lillem0rd Uppsala, Sverige

Vuxenhotell

Rent och fint, fick till att börja med ett rum utan balkong. Det rummet var under all kritik framför allt vad gäller sängen, vi valde ju detta hotell pga de bra omdömena om sängarna. Vi fick byta rum efter tre nätter byta rum och nu förstår vi vad alla menared sköna sängar!! Undvik rum 111!!! Jättehjälpsam personal, bra städning. Frukosten ok.

 
2018-09-10

av YlvaH45

Passar vuxna.

Fint hotell med trevlig personal. Jätte nöjd med städningen. Gång avstånd till restauranger och barer. Bra frukost och härligt att man kunde sitta ute vid poolen. Ingen stege ner i poolen då det var jätte grunt i ena sidan av poolen.