Kundomdömen om Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal. Rent och snyggt.
-
Maten var förfärlig. Väldigt litet poolområde. Den sk bubbelpoolen var förvandlad till en plaskpool med smutsigt vatten. Klädkoden existerade inte. Helt onödigt att ha med sig lite snyggare kläder.

Bekräftad gäst: 2022-07-28


2 av 10

+
Nära till det mesta
-
Väldig hög ljud utanför rummet, dåligt isolerade rum

Bekräftad gäst: 2022-07-21


9 av 10

+
Servicen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-14


10 av 10

+
Personalen och maten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-13


10 av 10

+
De som står i baren, alltid välkomnande med ett leende, service, tålamod.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


8 av 10

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-16


7 av 10

+
Trevlig personal. Bra läge nära till både strand och centrum med affärer.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-26


9 av 10

+
Hotellet har ett mycket bra läge i Rhodos stad samt att majoriteten av gästerna är lite mognare inte så stökiga
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


8 av 10

+
Läget och personalen
-
Badrummets skick, som var mycket slitet, och man kan önska sig lite mer att välja på i buffen. Det var nästan samma efterrätter varje dag och det fylldes inte på i den takt maten tog slut på buffen. I övrigt var det mesta mycket bra.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1900 omdömen
Utmärkt
 
1247
Väldigt bra
 
425
Bra
 
158
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-26

av Minna Å

Fantastisk personal

Hjälpsam personal som alltid är glada och trevliga. Man känner sig hemma på detta hotell och ju längre tid som går desto mindre vill man åka hem. Rummen var behagliga och maten bra. Kaffet var super😊 Tack för en härlig vistelse! Minna och Lena

 
2019-10-25

av beppebrewing Stockholm, Sverige

Läget är riktigt bra...

Personalen är bra, särskilt de i receptionen. Tyvärr hade mitt rum en dörr till nästa hotellrum, man hörde ALLT som grannarna gjorde och sa, de hade likväl kunnat ha struntat i att montera dit en dörr faktiskt. MEN trots att det var fullbokat så fick jag ett nytt rum dagen efter, detta hade inte denna dörr och var större. Ljudet från gatan och butikerna hörs ganska väl om man har rummet ut mot gatan, men dörrarna isolerar bort det mesta när de är stängda, så det var inga problem. Läget passade mig utmärkt, lätt att promenera dit man vill och nära till båda stränderna och gott om restauranger runtomkring. Maten var inget man blev lycklig över direkt. Den var vällagad, men endast på bra dagar i klass med en svensk skola. Men man får väl räkna med det på All inclusive och buffé. Hälften av måltiderna åt jag faktiskt utanför hotellet. Poolområdet var väl i minsta laget, varje gång jag tittade in där så var det upptaget eller "abonnerat" med badhandukar, så jag var faktiskt aldrig där. Sängarna och kuddarna höll hög kvalité, personligen brukar det ge mig bekymmer, men inte här. (TIPS: sätt er AC på ECO-mode på nätterna, tystare och håller luften cirkulerande och på en lagom nivå tyckte jag)

 
2019-10-19

av Sandra S

Bra läge

Mycket nära till både strand och centrum. Bra variation och mycket mat på buffén med olika teman. Snäll och hjälpsam personal. Dock väldigt lyhört ut i korridoren ifrån rummen. Lite dåligt utbud på snackbuffén.

 
2019-09-25

av RoberSussane Södra Sandby, Sverige

Purchasing and Marketing

All personal är toppen , har bott på detta hotell 10 gånger . Hade inte gjort detta om vi inte hade trivts så bra. Kan och har rekommenderat detta till vänner o bekanta . Vi kommer att komma tillbaka hit nästa år .

 
2019-07-21

av Madeleine V

Väldigt bra hotell på Rhodos

Jag och min kompis hade en väldigt fin semester här. Nära allt, strand och stad. Väldigt bra mat på hotellet. Vi rekommenderar att ta all inclusive på det här hotellet. Då ingår allt. Frukost, lunch, middag. Väldigt fräsch sallad. Rummen är fina och ljusa. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt komma tillbaka.