Kundomdömen om Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 110 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och personalen
-
Badrummets skick, som var mycket slitet, och man kan önska sig lite mer att välja på i buffen. Det var nästan samma efterrätter varje dag och det fylldes inte på i den takt maten tog slut på buffen. I övrigt var det mesta mycket bra.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


7 av 10

+
Personalen och platsen
-
Det var verkligen inte någon 4 stjärniga hotell. Allt var gammalt och nedgånget. Gardinerna luktade kiss och unket. Möblerna slitna. Det är bättre att ni är ärliga och ge hotellet 3 stjärnor

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Det mycket centrala läget och närheten till badstränder och gamla stan.
-
I beskrivningen av hotellet angavs det att dess policy var att klädsel i matsalen skulle vara vårdad. Detta höll man inte på utan vid middagen på kvällarna släppte man t ex in män i linnen, träningskläder och flip-flops. Detta sänkte enligt min mening stämningen vid middagen och gav ett hafsigt intryck. Vidare blev jag förvånad då man inte hade något egentligt utbud av viner utöver glas med "vitt eller rött". Efter att ha efterhört vinlista dök det upp ett slags vin på flaska också här med variationen "vitt eller rött". Detta var förvånande särskilt då utbudet på buffén var utmärkt.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Läget och bra personal
-
Klädkoden för klädsel vid middag följdes inte.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Personalen är mycket trevlig och serviceminded.
-
Städningen av rummen kan bli lite bättre.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


9 av 10

+
Lugnt och bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-21


7 av 10

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1815 omdömen
Utmärkt
 
1182
Väldigt bra
 
410
Bra
 
155
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-26

av Minna Å

Fantastisk personal

Hjälpsam personal som alltid är glada och trevliga. Man känner sig hemma på detta hotell och ju längre tid som går desto mindre vill man åka hem. Rummen var behagliga och maten bra. Kaffet var super😊 Tack för en härlig vistelse! Minna och Lena

 
2019-10-25

av beppebrewing Stockholm, Sverige

Läget är riktigt bra...

Personalen är bra, särskilt de i receptionen. Tyvärr hade mitt rum en dörr till nästa hotellrum, man hörde ALLT som grannarna gjorde och sa, de hade likväl kunnat ha struntat i att montera dit en dörr faktiskt. MEN trots att det var fullbokat så fick jag ett nytt rum dagen efter, detta hade inte denna dörr och var större. Ljudet från gatan och butikerna hörs ganska väl om man har rummet ut mot gatan, men dörrarna isolerar bort det mesta när de är stängda, så det var inga problem. Läget passade mig utmärkt, lätt att promenera dit man vill och nära till båda stränderna och gott om restauranger runtomkring. Maten var inget man blev lycklig över direkt. Den var vällagad, men endast på bra dagar i klass med en svensk skola. Men man får väl räkna med det på All inclusive och buffé. Hälften av måltiderna åt jag faktiskt utanför hotellet. Poolområdet var väl i minsta laget, varje gång jag tittade in där så var det upptaget eller "abonnerat" med badhandukar, så jag var faktiskt aldrig där. Sängarna och kuddarna höll hög kvalité, personligen brukar det ge mig bekymmer, men inte här. (TIPS: sätt er AC på ECO-mode på nätterna, tystare och håller luften cirkulerande och på en lagom nivå tyckte jag)

 
2019-10-19

av Sandra S

Bra läge

Mycket nära till både strand och centrum. Bra variation och mycket mat på buffén med olika teman. Snäll och hjälpsam personal. Dock väldigt lyhört ut i korridoren ifrån rummen. Lite dåligt utbud på snackbuffén.

 
2019-09-25

av RoberSussane Södra Sandby, Sverige

Purchasing and Marketing

All personal är toppen , har bott på detta hotell 10 gånger . Hade inte gjort detta om vi inte hade trivts så bra. Kan och har rekommenderat detta till vänner o bekanta . Vi kommer att komma tillbaka hit nästa år .

 
2019-07-21

av Madeleine V

Väldigt bra hotell på Rhodos

Jag och min kompis hade en väldigt fin semester här. Nära allt, strand och stad. Väldigt bra mat på hotellet. Vi rekommenderar att ta all inclusive på det här hotellet. Då ingår allt. Frukost, lunch, middag. Väldigt fräsch sallad. Rummen är fina och ljusa. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt komma tillbaka.