Mercure Alexia Rhodes

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Mercure Alexia Rhodes är ett modernt hotell med bästa läge i centrala Rhodos stad. Här bor du på gångavstånd till både Windy Beach och Rhodos stads härliga centrum med alla restauranger och barer. Stannar du på hotellet kan du koppla av i en solstol vid poolen, beställa in något kallt att dricka och bara vara!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,4 av 10
baserat på 5 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 267 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mercure Alexia Rhodes är ett fräscht hotell med centralt läge i Rhodos stad. Här finns ett fint poolområde med en liten pool som har barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. I poolbaren kan du beställa något svalkande att dricka. Hotellets restaurang Elia erbjuder en à la carte-meny till lunch och middag. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gym, öppet kl. 9.00-20.00. Spa med bland annat massage mot avgift. Livliga omgivningar som kan uppfattas som störande.

Föredrar du bad i havet ligger Windy Beach bara en kort promenad från hotellet där det finns solstolar, parasoller och olika vattensporter mot avgift (inte i hotellets regi). Till Rhodos stads alla caféer, restauranger och barer är det ca 500 meter.

Måltider

Frukostbuffé.