Kundomdömen om Europa (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 57 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Aircondition på rummet
-
4 stjärnor nja. Ingen fungerande tv.

Bekräftad gäst: 2022-09-21


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


5 av 10

+
Poolen.....sängarna var bra, men hård kudde.
-
Dålig standard, inga köksutrustning, men dom fixade det snabbt. Vi hade lägenhetshotell. Vi betala för kassaskåp men fick inte upp det. Onödig utgift, pengar Vi kunde ha till något annat.

Bekräftad gäst: 2022-09-21


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-21


7 av 10

+
Närheten till staden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


2 av 10

+
Vänligt bemötande i receptionen när vi gick in eller ut.
-
Fick mycket dålig lgh, inget i köksskåen samt vattenläckage. .Fanns inte utrustning för då slår de boende sönder det enl nattportiern. Skulle begäras.

Bekräftad gäst: 2022-08-24


10 av 10

+
Jätte bra hotell trevliga poolen toppen för äldre i alla fall
-

Bekräftad gäst: 2022-08-24


6 av 10

+
Servicen i receptionen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

301 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
81
Bra
 
65
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2022-09-17

av 935lailak

Europa hotellet

Frukost är ganska bra men det finns ingen mjölk laktosfri eller /och laktosfria produkter . Jag klagade på rummet, då jag fick ett rum som jag inte hade bokat. De bytte rummet efter hård diskussion med chefen./ LK

 
2022-07-27

av JohannaNoEn

Semester ☀️

Jag och min 12 åriga dotter bodde här en vecka i juli 2022. Snyggt och rent hotell med fem stjärnig personal. Vi hade problem med duschen första dagen och de fixades genast. Poolområdet var fint, rent och hade god mat. Många partyprissar på hotellet men inget vi stördes av. Det enda minuset var det lilla badrummet som skulle behöva sig en renovering men man får vad man betalar för ☺️ Tack även till den snälla städerskan som ordnade allt jag bad om. Johanna och Lois

 
2022-05-13

av E4422ZQcarinal

Perfekt läge och väldigt rent hotel

Strategiskt sett ligger hotellet bra till.Personalen är mycket vänliga och fantastiskt rent. Rummet är rymligt för 2 vänner,frukosten är precis lagom.Det finns allt man behöver. Imponerande rent! Inget dåligt att säga över huvud taget!

 
2019-08-24

av Anileve89 Jokkmokk, Sverige

Sol, bad och matresa

Ett helt okej hotell för att (försöka) sova i och hänga vid deras fina poolområde. Mycket oljud från gäster som gjorde sig redo för bargatan som låg runt hörnet, efter kl 1.00 kunde vi somna för då gick folket till bargatan. Vakna kunde man göra 5.30-6 när bargatan stängt och gäster kom för att själv sova. Jag förstår att personalen måste vara less vid det här laget. Men!!! Tjejerna i receptionen var allt annat än trevliga. Dom gjorde sin grej men ett vänligt ansikte är inte mycket begärt när man är deras hotellgäster. Kändes som om dom drog oss över samma kant och vi var verkligen INTE där för att festa och leva om. Så otroligt tråkigt bemötande av tjejerna i receptionen!! Det var det fina poolområdet och killen i baren som var mycket serviceminded och snäll, (han förtjänar högre lön) som gjorde hotellet BRA. Mycket barnvänliga pooler men skulle välja annat hotell om jag hade familj eller så får hotellet höja åldersgränsen (!!!) på deras hotell, ett tips om ni inte vill framstå som ett partyhotell. Kan inte uttrycka mig något om frukosten för vi beställde och åt lunch vid poolen och maten var sådär. Tack för mig ❤️

 
2019-06-29

av Mlh136

Smutsigt

Lakan och handdukar var fläckiga. Gammalt badrum med beläggningar på väggarna. Otrevlig personal som skyllde de orena handdukarna och lakanen på oss då vi försökte byta dessa. Sedan behöll hotellet depositionen när vi checkade ut.