Kundomdömen om Esperia (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 89 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Otroligt bra frukostbuffé. Bra städning. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
Läget, frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-15


10 av 10

+
Personalen i receptionen på natten speciellt men även dagtid! Flickorna i frukostmatsalen samt killarna i baren! Alla dessa visste vad service mot kund är! Så trevlig stämning från personalens sida.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


8 av 10

+
Frukosten....
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


10 av 10

+
Trevlig atmosfär, härlig personal som var väldigt hjälpsam, väldigt bra frukostbuffé đŸŒžđŸ˜â€ïž
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


6 av 10

+
Frukostbuffén, baren.
-
Fick inte checka in förrän kl 15 trots att vi hade ett tidigt flyg, så vi kunder inte nyttja hela första dagen som vi planerat. Rummen var inte rena. Lyhört, vi hörde vad man pratade om i rummen runtom. Personalen i receptionen var inte så välkomnande. De hälsade inte när man passerade dem. Dåligt med solinsläpp vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Ett litet hotell med mindre folk runtomkring. Skönt att få slippa folksamlingar.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

318 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
120
Bra
 
88
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2022-09-30

av Bettan5858 Skellefteå, Sverige

Rhodos Stad maj 2022

Vår vistelse på hotellet är mycket positivt. Väl tilltagen frukost, hotellrummet rent och fräscht. Vi hade nära till affärer, restauranger, bad i havet. Personalen helt ok, städningen mycket bra. Vädret var mycket soligt, men ibland blåste det lite väl mycket. Gamla stan var verkligen mysigt, även naturparken nära intill, Rodiniou parken, verkligen mysigt att se denna natur, fåglar, broar. Mäktigt skulle jag säga. 👍😍

 
2022-09-30

av rtille Oskarshamn, Sverige

Roland & Lisbeth Återkommande gäster

Ett hotell med bästa läge om man vill bo i city. Vi har bott här flera gånger tidigare och vi bor här just nu, kommer från ett frukostbord som har allt att önska .vi bor i ett av de rum som inte är renoverat (rum 524) men tycker i det stora hela att det ändå är bra, städningen är väldigt bra och städerskan som har hand om vårt rum är alltid lika otroligt trevlig. All personal och då menar jag verkligen alla är väldigt trevliga. Vi åker till Rhodos varje år och kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2022-07-03

av jessicabI2547WO

Dåligt rum

Trevlig personal och ok frukost. Rummet luktade kloak och toaletten gick dåligt spola. Rummet var inte modernt. När man duschade rann det vatten ut på golvet i sovrummet. Sängarna var ok bekväma men kuddarna obekväma

 
2020-01-15

av Moldoen Arboga, Sverige

Toppen upplevelse

I somras åkte jag, min sambo och våran vän via ving till Rhodos. Eftersom vi boka redan ganska sent var det inte mycket alternativ på billiga resor med bra hotell. Men detta var ett av hotellen som jag kom över då jag var intresserad av deras lägenhets rum med balkong och dörr som kunde dela rummet. Den som man ser på bilden. Efter ha läst en massa recensioner med VÄLDIGT blandad uppfattning så kom jag över beslutet att boka det. Jag ångra det absolut inte. Det blev ett sånt fräscht som på bilden på 3:e våningen (balkong våning nr2) med stor balkong över gatorna. Det var det finaste och mysigaste hotell någonsin. Jag förstår inte vad de andra skriver om alls? Hur trevlig personal som helst! Bartendern var dessutom den goaste människan på hela hotellet. Vårat rum hade ett mini kök med några få grejer för 3 personer (som vi var). Det var så gulligt! En kyl fanns med mini frys inne i den. Den funkade jättebra och vi fyllde den med vattenflaskor och dricka. Man ska helst inte dricka vattnet ur kranen där. Man känner det även på lukten när man duschar. Jag rekommenderar inte att dricka kran vattnet. Det kommer till och med speciella leveranser till alla ställen med is. Det är lastbilar som delar ut isen. Så om de inte ens gör is på det vill man Helst inte ha det. Det fanns ett bort med stolar och en enkel säng i det ena ”rummet” som de hade bäddat om som våran vän skulle sova i. Sedan i mitten av rummet var det en skjut dörr som man kunde stänga när man skulle sova eller duscha för att vara ifred. Så andra rummet hade en dubbel säng och en till balkongdörr. Alltså 2st totalt. Då kunde man gå ut på balkongen utan att behöva gå in till varandra och störa. Eftersom vi var blandat med morgonpigga och sovmorgons personer. Det andra ”rummet” hade även toaletten. Det var inte den största toaletten men heller inget vi brydde oss om. Man gick dit, borsta tänderna och gjorde sina behov. Det som var lite konstigt var att den hade två duschar. Ena var en liten på badrummet. Den andra låg bredvid toaletten med en egen dörr in. Vi använde bara den duschen som hade en egen dörr då den var större och fräschare. Fanns en garderob och ett sminkbord också om det skulle vara ett behov. Och en askkopp på balkongen. Grejen är såhär. Det finns lite som kan vara bra att veta som man bara inser av veckans slut. De städar rummet varje dag. Men de gör det väldigt tidigt på morgonen. Om vi ligger och sover så går de inte in i rummet för de vill inte städa och störa. Så om du är på rummet väldigt ofta så kommer de inte in. Vilket resulterade med att det tog några dagar innan de kunde städa. Då ringde telefonen från receptionen. De frågade om de fick komma och städa och vi svarade ja. Så de städar men de stör inte din levnad. Så därför rekommenderar jag att fråga receptionen vilka tider det händer och vad man gör om man sover då. För det borde vi ha gjort. Det städades ett par gånger efter det. Men det var inget stort behov av det, bara nya handdukar och lakan var inte ens smutsigt men de bytte även det. Ac. En viktig fråga. Jag kan säga dig att jag frös på natten. Min sambo sänkte temperaturen hela tiden. Men det var en enormt bra ac så man slapp svettas och kunde sova gott på natten. Man måste ha balkongdörren stängd och kortet i den här grejen som gör att man kan tända lampor. Annars kommer den inte på. Öppnar man Balkongdörren så stängs den automatisk av och startar igen när man stänger. Jag var tvungen att gå ut och ”värma” mig på balkongen då det var så svalt där inne. Pga sambons kalla behov. Man kan styra temperaturen själv. Övrigt var det ett fräscht hotell. Jag vet inget om frukosten eller maten för det hade vi inte med. Vi käkade ute varje dag för att uppleva mat kulturen. Mellanmål och sånt handlade vi på affärer. Det finns ju en pool och ställe man kan sola på. Men det är väldigt litet. Solen lyser bara på en liten del av det och poolen var så liten att om någon badade där så gick man inte i. Inget jag provade heller. Det är heller ingen viktig detalj för mig för vi skulle ut och utforska och bada i havet. Jag reser inte för att hänga på hotell framför poolen. Det är bortkastat. Det finns inte så många hotell mitt i Rhodos stad som har stora pooler och en bra ”gård” med grejer. Vill man ha det så får man åka längre bort mot ödet. Det fanns en bar där nere också. Den provade vi en kväll och det var väldigt goda drinkar. Man får ett glas som man kan samla kvitton i som man sedan betalar när man är klar. Sen gav han oss en skål med jordnötter också. Han var så himla trevlig och go och hälsade på oss varje dag. Jag ser recensioner som klagar på personalen men det förstår jag inte. Dessutom var samma personer där i princip varje dag den veckan så det är en del jobb press på dem också. Då är det okej att inte vara över regnbågens dalar 24/7. Läget var otroligt. Det var nära till ALLT. Vi gick bara. Vi behövde aldrig ta taxi eller buss. Man kunde välja vilken strand man ville till för det var lika långt till alla. Då menar jag på toppen av Rhodos klumpen i staden. Det blåste på ena sidan så den andra var det inte några vågor och så. Då blev det den. Det var massa restauranger och souvenir rakt utanför. Om man gick ungefär 5-10 min kom man till shopping kvarteret med märkeskläder eller kända affärer så som hm, sephora osv. Ungefär 10-15min gång längst fina vatten där man kunde se båtar och allt hittar man gamla staden som var hur fint som helst. Perfekt läge helt enkelt. Var beredda på att alla restauranger utanför hotellet har en massa inkastare. Så det är lite jobbigt efter ett tag när man ska iväg och få höra på deras tjat. Men eftersom det är som oftast samma inkastare så började de känna igen oss och visste att vi inte var intresserade och faktiskt lämnade oss ifred. Det var ganska skönt. Det är faktiskt bara ungefär 4-5 min gång till fest stället där alla nyblivna 18-åringar partajar. Där grabbarna grus och allt det där ligger. Vilket vi inte visste förs flera dagar efter. Vi hade till och med gått förbi utan att förstå. Så det är inget man kommer märka av om man är emot det. Det är ett hotell som är beläget i närheten för allas smaker. Det är även en åldersgräns på 23år för att bo på hotellet som är viktigt att notera. Så inga jobbiga ungar eller något sådant. Väldigt tyst och bra hotell. Våran granne där uppe fick smaka lite skit eftersom de partaja mitt i natten, härjade och flyttade runt möbler. Det ordnade personalen upp med och de fick en rejäl utskällning. Så respekt för grannarna ser de till att det är. Och ha inte fester på hotellet och gapa heller inte mitt i natten. De var i medelåldern så det var ju ganska slarvigt beteende av dessa äldre människor. Kommer ge hotellet 5/5 trots att jag ej provat maten där. Jag upplever inga problem som är stora nog att sänka betyget och därför tycker jag att den nådde upp till sina förväntningar för sina egenskaper. Man ska absolut inte jämföra det med något HELT annat hotell som är typ familje reservat eller badland. Det ska bedömas som i sig hur man upplever det.

 
2019-11-14

av MatsB325 Skellefteå, Sverige

Esperia, det perfekta cityhotellet!

Läget är absolut perfekt, mitt i stan och nära till allt. Mycket bra frukost och en liten men bra pool. Baren mot gatan är en bra plats att sitta och titta på folk och dricka något gott. Barpersonalen något utöver det vanliga. Trots att det ligger mitt i stan är rummen väldigt tysta.