Kundomdömen om Angela Downtown

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

393 omdömen
Utmärkt
 
112
Väldigt bra
 
126
Bra
 
87
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2022-07-05

av Melosci Kalmar län, Sverige

Kolla efter ett annat hotell.

Pengar försvann, vi påpekade detta men ingen feedback från receptionen. En keps försvann och en topp. Det var en avloppslukt som slog emot en direkt när man öppnade dörren. Sa även till om detta men ingen återkoppling. Stanna ej här, då det inte är värt det.

 
2019-09-29

av Cecilia L

Riktigt prisvärt

Vi är jättenöjda. Helt ok rum med kylskåp. Städning ok (men bara ok). Frukost på grannhotell över förväntan. Fin pool. Inte så många solstolar dock. Mitt i stan. Till detta pris är det riktigt bra. Ac: n är bra. Wi-fi dock endast i lobbyn vilket inte är ok, det blir ändå en femma i betyg pga priset. Trevlig personal.

 
2019-09-18

av Naemi C

Myror i rummet, felbokat rum, hårda sängar m.m

Först när vi kom dit så hade vi fått ett familjerum istället för ett dubbelrum med balkong. Vi gick då ner och bytte för vi ville ha balkong och ett utav dom nyrenoverade rummen som vi såg på bilen och som vi utgick efter när vi bokade. Sedan fick vi rum på 3e våningen och det var inte ett utav dom nyrenoverade rummen. Det var små myror på rummet, det droppade från taket/ACn så det var helt blött på golvet, sängarna var som att sova på golv, man hörde när grannen kissade genom ventilationen och frukosten var inte heller bra. Nej jag kommer tyvärr inte tillbaka.

 
2018-10-02

av derlebach

Godkänt

Mkt trevlig personal, inte högsta standard men helt ok, fint städade rum varje dag. Lagom promenadavstånd till både strand och gamla stan. Frukost i intilliggande hotel var inget problem. Kan varmt rekommenderas

 
2018-05-16

av LouiseH2549 Umeå, Sverige

"Centralt hotell Ok för 1 vecka"

Vissa rum med fräsch inredning men ganska små. Dubbelsäng men saknade en sittplats i rummet. Platt TV Litet kylskåp, bra balkong med rotting möbler. Toalett med dusch kabin, hårtork , schampo och tvål. Frukosten serverades på hotell Oktober , ca 4 min. gångväg dit. Den var mycket bra. På hotell Angela bjöds även på förmiddagskaffe/ the med tilltugg. Städningen sisådär.