Kundomdömen om Ambassador City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 148 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget i staden och rummet med balkongen, tom mot havet. Som sagt personal mycket uppmärksamma.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


2 av 10

+
Läget
-
Marknadsföringen direkt felaktig

Bekräftad gäst: 2021-10-06


3 av 10

+
Städning, central läge
-
Frukosten var mycket snålt tilltagen, inte ens tillräckligt med bröd. Hotellägaren mycket jobbig, ville att vi skall äta o dricka där o blev sur om vi inte stannade där. Han skrek o härjade med stackars personalen, mycket obehagligt.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Centralt läge och ändå nära stranden.
-
Frukostarna.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Läget, nära bad och shopping
-
Dubbelrummet var i minsta laget, en stor pelare mitt i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


5 av 10

+
Låg bra till
-
Inte betala för AC

Bekräftad gäst: 2021-09-26


9 av 10

+
läget och servicen
-
bättre middag

Bekräftad gäst: 2021-09-01


3 av 10

+
Okej läge
-
Bo inte på första våningen, går ej att sova pga stoj, mycket lyhört

Bekräftad gäst: 2021-08-25


8 av 10

+
Att det var rent bra städat
-
Större rum

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
26
Bra
 
17
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-09-05

av Breaky83

Under all kritik.

Precis som många andra recensioner här inne, så var inte hotellet trevligt. Frukosten var under all kritik, då den ibland var slut när man kom ner och bullarna var sega och hårda. Juicen var blaskig och vidrig. Sen fick man inte checka in förrän vid 15.00 och det är rätt trist när man anländer 12.00 på dagen. Och sitta och vänta i lobbyn på att få checka in fick man inte heller, man blev tvingad att sitta i restaurangen. Mycket otrevligt bemötande. Stelios som hotellchefen hette, ljög det första han gjorde för oss, han sa olika priser för AC;n, och var riktigt otrevlig. Personalen tjatade dag ut och dag in om att man skulle äta på deras hotell, men aldrig, inte efter sådant bemötande. Städningen var det enda positiva, men det var det enda! Vill ni har lugn och ro när ni sover så rekommenderar jag inte att ni bor här, alla ljud utifrån gatan hördes och även in till grannen, det var väldigt lyhört. Jag bokade hotellet för att det var billigt, plus att jag vill se med egna ögon vad det var som var så hemskt, nu kan jag säga med handen på hjärtat "Aldrig igen!", jag varnar er boka inte detta hotell. Man mådde dåligt varje gång man kom till hotellet, då personalen kändes så falska och oärliga.

 
2018-10-14

av svensson-A

VARNING ÅK INTE TILL DET HÄR HOTELLET

Otrevlig ägare som bara vill att man ska sitta på hans bar.Frukost är ett skämt precis som hotellet.Handukar va stenhård..man ville ju knappt duscha! Oavsett hur billiga resor ni kommer hitta till de här hotellet så rekommendera jag att ni tänker efter...hadde ångest varje gång man kom till hotellet.

 
2018-09-16

av CaritaL20

Aldrig mer

Bodde här i 3 veckor augusti/september-15. Managen Stelios ären stor skit som bara ser pengar. Pratar skit om allt och alla! Vi har bott på detta hotell många gånger tidigare men aldrig mer!! När vi lämnade hotellet skrek o applåderade Stelios. Städningen av rummet är inget att klaga på

 
2018-07-23

av Marina_victoria69 Smålandsstenar, Sverige

Budgethotell

Bodde på hotellet en vecka nu i juli och till motsats till många tidigare recentioner så tycker jag sängarna vad riktigt sköna, har en krånglande rygg sen lång tid tillbaka så vad lite orolig om hur det skulle gå , men sov som en prinsessa . Trevlig personal, endel fastnade man för lite extra . Stördes inte av ljud utanför trots att vi bodde ut mot gatan på 3:dje våningen . Nu till nackdelarna : man får betala för ac , frukosten vad liten "apelsinjuicen" smakade konstgjord . Åt endast glass på deras restaurang och den vad god , så den får plus-poäng. Dåligt med handduksbyten på rummet. Hade stopp i handfatet när vi anlände på söndagen (vilket de meddelade att de skulle fixa på morgondagen så vi beslutade oss för att ta rummet iaf ) det fixades på onsdagen efter påtryckningar av oss och städerskan) .

 
2018-07-01

av lellej2016 Örebro, Sverige

Extremt prisvärt

Extremt prisvärt hotell med närhet till strand och nöje. Rummen var små, framförallt badrummet som var riktigt trångt. Det var också väldigt lyhört från korridoren och våra busiga grannar. Städningen var dock det bästa jag varit med om och personalen var extremt vänlig. Frukosten var liten, men vällagad, och det fanns absolut allt som behövdes för att mätta våra magar. Vi återvänder gärna!