Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 78 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Inget
-
Allt...det var bättre förr...men började förändras för några år sedan o inte till det bättre

Bekräftad gäst: 2021-09-08


10 av 10

+
Läget! Det var bättre än förväntat. Efter att ha läst många negativa recensioner om det hade vi inte så höga förväntningar. Mycket vänlig och hjälpsam personal.
-
Information vid bokning om att man får betala dubbel hotellskatt vid bokning av familjerum! Vi bokade 3 veckor och fick alltså betala 3+3*21=126 euro i skatt vid incheckningen! Hade vi vetat det hade vi kanske gjort ett annat val.

Bekräftad gäst: 2021-08-02


3 av 10

+
Det ända som var va personalen , trevliga!
-
!Sängarna var väldigt hårda, vi fick be om en extra madrass eftersom vi hade så ont i ryggen dagen efter första natten. Inga bra kuddar och filtret från luftkonditioneringen föll ner mitt på natten då vi låg och sov och vaknade av ljudet. 2. Frukosten var inte bra alls, det fann knappt något att välja emellan. Grönsakerna var väldigt slemmiga och ingen smak. Dålig kvalité på maten.

Bekräftad gäst: 2021-06-13


6 av 10

+
-
Skaffa en bartender som kan blanda drinkar

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Lugnt och fridfult
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


2 av 10

+
Fanns inget jätte bra
-
Byt tillbaka till den gamla ägaren.Har blivit jätte dåligt sen den nya ägaren tog över.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

727 omdömen
Utmärkt
 
284
Väldigt bra
 
260
Bra
 
120
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2021-09-09

av rasalex Stockholm, Sverige

Supernöjda, kommer gärna tillbaka!

Vi bokade en charter med Apollo och bodde på Agla Hotell tre veckor med halvpension. Efter att ha läst många negativa recensioner hade vi inte så höga förväntningar utan valde hotellet mest för läget och priset men blev positivt överraskade. Vi var två vuxna och en tonåring och hade bokat ett familjerum som visade sig vara två rymliga dubbelrum med connecting door och varsin stor balkong. Det enda tråkiga med rummen var utsikten men man får tänka på att det är ett stadshotell med flera byggnader runt om. Hotellet har ett litet poolområde men vi upplevde aldrig att det var trångt. Stranden ligger bara några hundra meter från hotellet och det är gångavstånd till det mesta i staden. Hotellet har inget gym men ett litet utegym finns vid poolområdet med några enkla maskiner. Om man vill ha ett riktigt gym finns ett rakt över gatan där man kan köpa veckokort för billig peng. Frukosten och middagen var klart godkända och vi har absolut inget att klaga på. Mycket att välja på och man blev mätt. Personalen både i receptionen, restaurangen och baren var alla supertrevliga och hjälpsamma på alla sätt. Kommer gärna tillbaka!

 
2019-04-26

av 548giselal Bromma, Sverige

Prisvärt hotell

Ett prisvärt hotell som ligger precis vid stranden. Bra service och personal. Rent och fräscht. Ok frukost. Lite stimmigt i frukostlokalen. Poolområdet är litet och april så är poolen kall! Vi hade tur och få balkong åt ”rätt håll” med mycket sol som vi ville ha det!

 
2018-08-04

av Mattias K

Bra hotell med fantastiskt läge

Vi bodde på Agla Hotel en vecka under sommaren 2018 och var mycket nöjda med vår vistelse. +Nära till Stranden, City/Old Town Roads (ca 5 min promenad till Centrum) och många goda restauranger som ligger i samma kvarter som Hotellet. +Jättefint rum. Havsutsikt. Rent och städat. Frukostbuffén var okej. Vårt rum hade dessutom bra Wi-Fi och Air Condition som ingick i just vårt resepaket. Poolområdet var inte så stort men det hade ingen betydelse eftersom det tar 2-3 min att gå ner till Stranden. +Trevlig personal i receptionen. De som jobbade i baren var inte otrevliga men vissa av dem drog ner vår upplevelse lite med sin nonchalans. Ingenting som drar ner helhetsupplevelsen av hotellet i alla fall. Vi kommer tillbaka som gäster nästa sommar. +Jättefint initiativ med det lilla Kattcaféet för de hemlösa små kissarna. Vi kan rekommendera detta hotell om du vill ha närhet till allt,

 
2018-05-04

av pjpojken Ljusdal, Sverige

Agla levererar

Med lite sorg i sinnet bär det snart hem igen efter en vecka på Agla. Precis som för ett och ett halvt år sedan har allt funkat bra. Servicen är hotellets styrka. Stort plus för all visad vänlighet. Renlighet, det centrala läget och fina bufféer till frukost och middag ska också framhållas. Här är det till exempel gången som jag har fått bubbel till frukosten!

 
2017-11-07

av pernilleegonsson Olofström, Sverige

OK hotell

Detta hotell har ganska bra standard , vi fick tyvärr rum mot en gata med massa andra hus , tråkig utsikt. Frukosten var bra och varierande . Liten pool ... stolarna reserverades innan kl 7 vilket inte va ok.