Agla

  • Kort avstånd från stranden
  • Nära nöjeslivet i Rhodos stad
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På hotell Agla bor du med kort avstånd till både strand och centrum. Njut av hotellets saltvattenpool, bada vid den närliggande stranden eller promenera i Rhodos stad. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Inget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 727 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 90 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Agla, som vänder sig till en vuxen publik (över 23 år), ligger nära centrum av Rhodos stad. Här finns ett poolområde med saltvattenspool. Gratis solstolar och parasoller. Två restauranger, varav en taverna med à la carte-meny (vårdad klädsel krävs vid middagen.). Sällskapsrum med tv. Minilivs.

Gratis wifi. Room service och souvenirbutik. Bagagerum. Bordtennis. Solstolar och parasoller finns på stranden, mot avgift. Beläget i hotellområde med närhet till affärer, restauranger, barer och nöjen. Väg måste korsas för att nå stranden. Lokal trafik.

Måltider

Enklare frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotell Amalia vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Ungdomar och unga vuxna 18-22 år kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman.