Kundomdömen om Africa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
85
Bra
 
34
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-12

Inlägg av MimLeif

Tillbaka till trivselfaktor 110% 👌😀🩋đŸŒșđŸŒŽâ˜€ïž

Här vill man stanna för evigt. Det är värt att bo på detta unika familjära hotell. Bor du här vill du ni återkomma. Paradiset är det. Öns pärla. Alltid trevliga och man blir väl omhändertagen. đŸ’žđŸ’•đŸ’“â€ïžđŸŒș☀

 
2018-06-28

Inlägg av Mimmi N Stockholm, Sweden

Vigsel - Giftemål đŸ™đŸ€â€ïž

Vi har bara gott att säga om Africa Hotel. Vi var gäster här första gången 2009, vi har bott några andra år efter det på andra hotell men det är inte som att bo på Africa Hotell och sedan dess har vi alltid valt Africa Hotel 😊 På Africa Hotel är det åren 2009 en vecka , 2014 en vecka ,2015 en vecka 2016 två veckor och nu 2018 två veckor. Rhodos stad har vi alltid valt att resa till och åren här är 2009,2011,2014,2015 två gånger maj och oktober, 2016, 2017, 2018. Men när det kommer till att välja hotell då kommer det ALLTID att förbli Africa Hotel 😘 Familje ägt hotell som är måna om sina gäster och dom vill att alla ska få det så bra och bäst som möjligt och det får man ALLTID. Som min man och jag säger - Africa Hotel ens andra hem. Denna gången blev det extra fint och mannen min friade till mig på Rhodos och vi gifte oss đŸ€—đŸ€”đŸ‘°đŸ’đŸ‘ŒđŸ™đŸ˜˜đŸŸđŸ„‚â€ïžâ€ïžâ€ïž Min man hade planerat allt långt i förväg utan min vetskap 😋 Han hade frågat hotellet i förväg om det fanns något speciellt rum och dom ordnade med ett rum som låg lite avskildes till ifrån dom övriga rummen på hotellet och dom övriga gästerna. Det för mig var så romantiskt och fint đŸ€— 💕 Min man gjorde även frieriet traditionsenligt och friade till mig på knä đŸ™đŸ˜˜â€ïž och det var så vackert så jag grät av lycka och det var inte bara jag som grät utan min man med och även våra grekiska vänner som vi har fått under årens lopp som vi har vart på Rhodos. Och vi kommer att resa ned snart igen nästa år april-maj och sedan september. Så att välja Africa Hotel är det bästa som ni kan göra, ni lär inte bli besvikna. Kärvänligt familjeägt hotell och det märks direkt när man kommer in igenom entrén, atmosfären här är lugn och avslappnad med mycket kärlek i luften märks på dom andra gästerna också. Och alla som arbetar på Africa Hotel är helt fantastiska och mysiga och Kärvänliga, finns inget att klaga på. Underbara rum och sköna sängar, rent och fint, jätte god frukost och jätte gott kaffe.

 
2017-11-01

Inlägg av Stig A Vänersborg, Sverige

Utmärkt Hotel Africa

Återigen 2 veckor på Hotel Africa. Där känner vi oss Välkommna. Bra rum, frukostbuffen är alldeles utmärkt. Personalen i reception, baren och frukostmatsalen är så vänliga och trevliga. Därför vill vi rekommendera Hotel Africa. Vi kommer boka nästa år igen.

 
2016-10-22

Inlägg av Stig A Vänersborg, Sverige

Tack för fantastiska 2 veckor.

Vi har nu återigen bott på Africa Hotel. Vi är mycket nöjda med personalen, vi känner oss alltid välkomna. Rent o snyggt, frukost buffen är bra med allt man kan önska. Vi bokar till nästa år igen. Kan verkligen rekommendera Hotel Africa.

 
2016-10-11

Inlägg av ingbrittm2015 Norrtälje, Sverige

Nära stranden

Vi har nu bott på hotellet 7ggr och trivs väldigt bra. Nära till stranden och centrum. En härlig terass där man kan sitta och titta ut över havet och vad som hände på gatan. Frukost ingår och den är helt ok. Bar finns med en otroligt trevlig och serviceminded bartender kvällstid. Många stamgäster som man känner igen år från år.