Lindos Blu

  • Hotell för gäster över 17 år
  • Romantisk atmosfär
  • Hög kundnöjdhet

Lindos Blu är ett elegant hotell med hög servicenivå som välkomnar gäster över 17 år. Hotellet är rymligt och välkomnande, och bjuder på en spektakulär havsutsikt från poolen. Lindos Blu är passar perfekt för en semester på tu man hand. Atmosfären är romantisk och det finns många platser för en eftermiddagscocktail eller en middag med levande ljus.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer. Juniorsviter för 2 personer. Juniorsviter med delad pool för 2 personer. Deluxerum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt! Maten gudomlig (halvpension), läget! servicen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1822 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lindos Blu, som ligger strax utanför Lindos är ett modernt och stilrent boutiquehotell för gäster över 17 år. Här bor du i rofyllda omgivningar med en fantastisk utsikt över havet och kan njuta av bra service.

Hotellet har två olika poolområden med totalt tre pooler. Gratis solstolar och parasoller, både vid poolen och stranden. Poolbaren Allegro erbjuder dryck, smoothies och snacks. Gratis pool-/strandhanddukar.

På hotellets huvudrestaurang Smeraldo serveras buffé till frukost och middag och till lunch erbjuds à la carte. På Lindos Blu finns även à la carte-restaurangen Five Senses art Kouzina som väcker alla dina sinnen till liv. (Vårdad klädsel krävs i båda restaurangerna.) Ta en drink före eller efter middagen i loungebaren Luna Rossa och njut av den fantastiska utsikten.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Yogaklasser. Tennis (utrustning mot deposition). Gratis gym med havsutsikt. Spa med avkopplande behandlingar och massage mot avgift. Minilivs. Skönhetssalong och frisör mot avgift. Gratis bastu och ångbastu. Inomhuspool med jacuzzi. Ca 50 meter till stranden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Gäster som önskar specialkost på grund av allergi - kontakta våra säljare på telefonnummer 0771-37 37 37 innan avresa.

Bra att veta

Hotellet välkomnar gäster över 17 år.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Hotell AquaGrand Exclusive Deluxe Resort strax utanför Lindos på Rhodos är ett lyxigt hotell för vuxna över 16 år. Här finns flera restauranger och barer att välja mellan, ett fint spa och ett par riktigt härliga pooler, och så ett perfekt läge direkt vid havet.