Rumstyper på Lindos Princess

Dubbelrum

Dubbelrum, belägna i hotellets huvudbyggnad, med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Smart-tv. Minibar som fylls på 3 ggr/vecka med läsk, öl och vatten. Gratis deponering och luftkonditionering. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7ggr/vecka. Balkong, vissa med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow belägna i hotellets trädgård med en dubbelsäng eller två separata sängar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Smart-tv. Minibar som fylls på 3 ggr/vecka med läsk, öl och vatten. Gratis deponering och luftkonditionering. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7ggr/vecka. Balkong eller terrass.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum som har en del med en dubbelsäng och en del med två separata sängar. Delarna skiljs åt med en skjutdörr. Familjerummen är belägna i hotellets trädgård. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Smart-tv. Minibar som fylls på 3 ggr/vecka med läsk, öl och vatten. Gratis deponering och luftkonditionering. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7ggr/vecka. Balkong, vissa balkonger vetter mot havet.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum, superior

Familjerum superior som har en del med en dubbelsäng och en del med två separata sängar. Delarna skiljs åt med en skjutdörr. Familjerum superior är belägna i hotellets trädgård. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Två smart-tv. Minibar som fylls på 3 ggr/vecka med läsk, öl och vatten. Gratis deponering och luftkonditionering. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7ggr/vecka. Markterrass, vissa markterrasser vetter mot havet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, vara 1 barn.