Lindos Princess

Lindos Princess är ett fint familjevänligt hotell beläget strax utanför Lardos på Rhodos östkust. Här bor du direkt på stranden och med ett härligt poolområde som har flera pooler för både stora och små. All Inclusive ingår och du kan välja att äta i flera restauranger.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum superior för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2746 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lindos Princess har ett härligt och stort poolområde med flera pooler. För de yngre barnen finns även några mindre vattenrutschkanor. Solstolar och parasoller är gratis vid såväl poolerna som vid stranden och handdukar kan lånas mot deposition. Poolbar.

På Lindos Princess finns flera restauranger och barer. Bufférestaurangen Spondi, strandrestaurangen Aeolos som erbjuder enklare rätter och snacks och två á la carte-restauranger. À la carte-restaurangen Thalassa är en fisk- och skaldjursrestaurang och L'Osteria erbjuder italienska rätter.

Gratis gym (åldersgräns 16 år) och flera sportaktiviteter som tennis (ljus mot avgift), minifotboll(5x5) bordtennis, beach volley, minigolf och vattengymnastik. Biljard mot avgift. Möjlighet att hyra cyklar. På hotellet finns ett sport spa (åldersgräns 16 år) med behandlingar mot avgift. Bastu, inomhuspool, hamam och jacuzzi i hotellets spa kan nyttjas utan extra kostnad.

Lekplats och barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalande personal. Hotellet har även en tonårsklubb under högsäsong för ungdomar upp till och med 17 år. Escape room (två varianter) och spelrum mot avgift. Underhållning och levande musik flera kvällar i veckan. Affärer och minilivs på hotellet. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé i restaurang Spondi eller strandrestaurangen Aeolos.
  • Lunchbuffé i restaurang Spondi eller strandrestaurangen Aeolos.
  • Middagsbuffé i restaurang Spondi eller strandrestaurangen Aeolos.
  • Middag en gång per vecka i restaurang Thalassa eller restaurang L'osteria. (Reservation krävs två dagar i förväg och dryck ingår ej)
  • Snacks, kaffe & kakor och glass.
  • Minibar (fylls på tre gånger per vecka).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.