Kundomdömen om Esperos Village Blue & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen
-
Bättre WiFi på rummen

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-
Trevlig och kompetent personal

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Den är så vacker, byggnaderna och omgivningen.
-
Service, det håller absolut inte för 5 stjärnig hotell. Man får ingen information vi ankomst bara nycklarna och så får man själv hitta sig fram. Personalen är väldigt trevliga men ger olika information. För få personal för antalet gäster, det har alltid för mycket att göra.

Bekräftad gäst: 2021-09-08


8 av 10

+
Utsikt å service
-
Kvällsbuffen

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
Superbra service. Superfint rum. Egna poolen var större än förväntat.
-
Lite bättre kvalitet på buffématen, hellre färre alternativ. Shuttlebussarna till stranden slutade gå rätt tidigt.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Modernt, rent och snyggt. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Båda restauranger öppna när man fick så mycket gäster. Har dock förståelse att detta beror på pandomilägen.

Bekräftad gäst: 2021-08-19


10 av 10

+
Maten var fantastiskt god! Otroligt trevlig personal. Väldigt snyggt och vackert hotel, poolområde, mm.
-
Lite "slarviga" att plocka undan ersätta använda vattenglas/shampoo mm i rätt mängd på rummet. Hotelbaren var bara "ok", svårt att misslyckas med Gin Tonic, men den saknade tillräckligt med bubbel.

Bekräftad gäst: 2021-08-11


8 av 10

+
Fina rum, bra med egen pool. Bra frukost och bekvämt att hotellet anordnade transport ned till en bra strand.
-
Servicen var vid vissa tillfällen katastrof. Helt klart underbemannade i barer och kring pool. En del som var direkt otrevliga, vilket är klart ovanligt på ”femstjärniga” hotell

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Helheten, servicen och personalen
-
Inget att anmärka

Bekräftad gäst: 2021-07-29


10 av 10

+
Mat och poolområde.
-
Investera i bättre kaffe för cappuccino och havremjölk till ex Oatly. Det saknades en klocka på väggen i gymmet.

Bekräftad gäst: 2021-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

801 omdömen
Utmärkt
 
498
Väldigt bra
 
195
Bra
 
70
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-08-14

av Mr_DenDongZong Älvsjö, Sverige

Fina rum, men servicen kan förbättras

Generellt sett bra och rena rum och valde särskilt hotellet på grund av möjligheten att ha en privatpool. Frukosten var bra, brett urval av mat och juicer. Även middagsbufféen var ok, där menyn uppdaterades (första gången vi provade buffé på ett hotell). Det jag dock har att anmärka på är hotellets service, vilket i vissa fall var direkt katastrofal. Klart underbemannade i hotellbaren vissa kvällar (vilket innebär att folk fick köa vid bardisken vilket inte är optimalt under Covid-19), och visst bemötande som var direkt otrevligt. Är säkert ett 5-stjärnigt hotell sett till faciliteter, men definitivt inget lyxhotell.

 
2019-07-21

av Mirre1234

Underbart hotell med jättebra service!

Vi stannde på hotellet en vecka och fick väldigt bra service. En av oss är mjölk- och glutenintolerant vilket de var väldigt behjälpliga med. Fick alltid glutenfritt bröd, glutenfria flingor och mjölk/glutenfri dessert till efterrätt. I restaurangerna så stod det tydligt skyltat vad som innehöll vad. Gluten, mjölk, ägg, nötter m.m. Frågade man kocken så gick hen även runt och berättade vad varje rätt innehöll då receptet kunde ändras och inte innehålla gluten till exempel vissa dagar. De lade dock aldrig till någon allergen, i så fall tog de bort något. Poolområdet är lika maffigt i verkligheten som på bilderna. Framförallt infinity-poolen. Den andra höll aningen lägre standard även om den var fin den med. Lite svårt att få solstolar på morgonen, men om man var där till 08’30 så kunde man säkra sin plats. Om man vill bada i havet har de bussar som skjutsar ner en till stranden var 20:e minut. Har man ett rumsnummer på 3XX-5XX (till exempel 532) så kan man behöva åka med denna buss om man har svårt att gå i trappor då de ligger på en höjd. Vi bodde i ett rum nära receptionen, 2XX, vilket vi tyckte var väldigt smidigt. Vid receptionen ligger närmligen det stora poolområdet, frukosten och övriga restauranger. Dessutom är rummen 1XX och 2XX relativt nära gymmet som ligger cirka 3 min promenad ifrån receptionen.

 
2018-07-29

av Vinmurarn Stockholm, Sverige

Vuxensemester

Lyxigt vuxenhotel med flera restauranger och barer. Stor gemensam pool. Bra mat trevlig personal. En komplett superfrukost. Vi valde ett rum med egen pool 2x3 meter med storslagen utsikt över havet, perfekt för enskilt morgon- och kvällsdopp.

 
2017-06-15

av Birgitta B

En pärla

Hotellet ligger avskilt i bergssluttningen med ett antal mindre hus. Vi bodde i svit med delad pool. Stora rum och 2(!) badrum. Lugnt och rogivande runt den "egna" poolen. Stor terass ut mot Medelhavet med fantastisk utsikt. Kändes lite mer "grekiskt" än de gigantiska hotellkomplexen vid stranden. Frukosten enorm och tillfredställer den mest kräsne. Även om hotellet inte ligger direkt på stranden har man tillgång till Solstolarna på stranden vid andra "Esperos"hotell ( även poolerna). Hotellets egna minibuss går runt i området och tar dig från rummet till restaurangen, gemensamma pooler, till stranden. Att tänka på: Hotellet är inget för rörelsehindrade. Det är branta backar och trappor i hotellområde men det är lite av charmen trots allt.

 
2017-06-12

av michelabousamra Stockholm, Sverige

Bra poolområde med trevlig personal och speciellt en person vid namn ELISABETH som gav en mycket mycket god service! ++

Rummet var superbra (superior room) grym utsikt! Buss genom hotellområdet hade trevlig personal. Väldigt skönt och lugnt hotell. mindre bra: maten var inte det bästa men funkar. Wifi fungerade men inte det snabbaste.