Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 122 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen Lätt med pool och strand nära
-
Rummen är fruktansvärt lyhörda..

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Ett hotell som vi varit på i många år med trevlig personal och bra rum
-
Få tillbaka den goda och varierande maten. Bättre service i poolbaren

Bekräftad gäst: 2021-09-29


7 av 10

+
Personalen samt alla aktiviteter
-
Detta är ett all inklusive hotell, men man fick inte ens ta dricka någon annanstans än baren som hade väldigt långa köer hela tiden eller restaurangen. Jag skulle på ett träningspass och hann inte att hämta drickan då det var för lång kö. Jag frågade personalen på gymmet om jag kunde få ett glas vatten, men de vägrade! Helt sjukt!

Bekräftad gäst: 2021-09-27


5 av 10

+
Läget, det ligger väldigt fint precis vid stranden.
-
Har varit på det här hotellet många gånger men det var väldigt mycket sämre mat nu, dåligt varm mat och så var dom väldigt dåliga på att fylla på när det tog slut. Mycket köer till strandbaren.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Stora ytor vid receptionen,matsal.Ingen trängsel…närheten till pooler o havet
-
Vi hade all inclusive,tex,rummet var inte det vi skulle haft …blev i en annan del av hotellet…minibaren bestod av 2 öl o vatten..inget vin…så lite dåligt med det,hotellet var trots allt långtifrån fullt…..lite skärpning där..måste man byta rum,när man betalt dyrt,ska de va till det bättre,inte sämre

Bekräftad gäst: 2021-08-30


4 av 10

+
Rent och fint. Nära till pool och hav.
-
Maten kan bli bättre, tråkig och man blir snabbt trött på den.

Bekräftad gäst: 2021-08-18


2 av 10

+
Rent och snyggt inne på hotellet. Bra personal med rätt inställning till att hjälp till.
-
Mycket! Detta hotel borde inte finnas med på eran lista. Det ska inte ha 4 stjärnor, snarare 3. Beskrivningen stämmer inte på eran hemsida angående rum. Bara om du kommer upp på 8 våningen. Vilket vi fick göra efter 3 byten av olika anledningar. Maten var riktigt dålig! Det stämde inte heller mot de beskrivningar ni har på hemsidan. Dryck var sjukt dåligt! Gick inte ens att få vatten på flaska. Men fick vatten ur kranen i en pappmugg. Seriöst? Dålig drinkmeny. Allt för att suga ut mer pengar. Poolen städades inte en gång under våran vecka. Papper i poolen låg kvar i flera dagar innan en besökare plockade bort det. Sand på botten av poolen. Dålig information om att det var två hotell som satt ihop. Ingen information om de olika matsalarna, polerna och andra platser mellan de olika hotellhusen. Var fick man vara? Var fick man inte vara? De sista dagarna fick vi ut och åt. Det gick inte att äta lunch eller middag på hotellet. Samma mat hela tiden och dessutom dåligt tillagat. Ni bör verkligen ta bort hotellet från eran resebyrå.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


10 av 10

+
Läge till stranden,skönt att det va blandade åldrar o inte endast barnfamiljer,gästvänligheten.
-
Minilåsskåp antingen vid parasollen eller i anslutning till pool/strand.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

466 omdömen
Utmärkt
 
262
Väldigt bra
 
147
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-08-08

av michaelkinell Stockholm, Sverige

Bra hotell

Summerar en riktigt bra vistelse på detta hotel. Rent, välskött, trevlig personal, fantastiskt god frukost. Enda negativa omdömet är att så många gäster röker. Tycker att en del av området borde vara rökfritt. Inte så trevligt att ligga i en solstol med rökare runt om.

 
2018-08-24

av Ylvis14

Trevligt hotell nära jättefin strand

Mycket trevlig personal med bra service. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var verkligen fantastiskt. Vi var glada att vi inte hade rum åt gatan, åt andra hållet. Mycket trafik på gatan intill. Trevligt pool område med en härlig Lazy River. Mycket god och bra hotellfrukost. Vi provade att äta middag en kväll på hotellet och det var verkligen inte värt pengarna. Vi promenerade till restauranger i närheten eller tog bussen in till Faliraki istället. Mycket bättre. Hotellet ligger precis mittemot Vattenparken, men runt omkring är nästan allt stängt och igenbommat. Finns inte mycket att göra i närheten av hotellet. En bit bort ligger en liten shopping galleria.

 
2018-03-11

av Natcha S

Barnvänligt hotell

Bra pris för halv pension. Grekisk mat var bäst. Tema mat var så där. Färsk apelsinjuice till frukost var stor favorit! Servicemind personal men snälla köp in fler barnstolar. Massa aktiviteter att välja mellan, underbar lazy pool. Zumba aqua instruktören är bäst! Stenig strand.

 
2016-07-16

av Erik S

Semester

Rent&snyggt, utmärkt service, bra mat och kanon fina rum, gratis wifi och solsängar både vid pool och strand. Badskor bör användas för stranden är stenig likaså botten när man kliver i. Skall tilläggas att vi åkte med apollo och hade allinclusive. Var här förra året samma vecka också, och det var lika bra då och det var anledningen till att vi for hit i år igen.

 
2016-07-03

av Anna N

All inclusive vecka

Underbart fint hotell. Fräscha rum och bra mat. Trevlig personal (dom flesta), städat och fint. Väldigt nöjd med våran vecka där. Rekommenderar det starkt både för par och ensam resenärer. Kanske inte så mycket för barn att göra på hotellet.