Kundomdömen om Elysium Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget; precis vid stranden, otroligt rent vatten, rent på stranden, lugnt och avkopplande, ingen hög musik, flera restauranger, underhållning på kvällarna, personalen; otrolig hjälpsamma och vänliga, speciellt Mixalis X som tog hand om oss hela veckan, WOW!! städningen; toppklass, servicen; aldrig varit med om en lika hög nivå av service, verkligen fem stjärnor, maten; mycket varierat, nya rätter varje kväll, medelhavsinspirerat, vi åt även lunch på Fresh en dag; vilken otrolig mat, tog pasta, skaldjur och en med kyckling, aldrig ätit så gott!! fantastisk frukost; färskpressad apelsinjuice, gott kaffe, hade möjlighet att äta frukost på Senses cafe varje morgon med panoramautsikt över havet, solbäddar; behöver inte paxa solbäddar finns gott om dem och även poolhanddukar, hotellet; otroligt vackert och fina omgivningar, kan bara rekommendera detta hotell 110%
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


8 av 10

+
Middagen och serveringspersonalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-28


8 av 10

+
Utrymmet. Stort och luftigt, minimalt med trängsel. Internationellt.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


9 av 10

+
Vårt fjärde år där så vi är nöjda med det mesta.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


9 av 10

+
Snabb städning som aldrig störde
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


10 av 10

+
Helheten nära stranden bra mat o trevlig hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
Stranden poolområdet, utrymme för alla gäster, lugnt och skönt. Inga skrikande barn som hoppar i poolen. Bra mat
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
Rent o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2609 omdömen
Utmärkt
 
2008
Väldigt bra
 
445
Bra
 
102
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-23

av 837JanD Växjö, Sverige

Jättebra hotell

Detta var andra gången vi besökte Elysium, och hotellet var lika bra denna gången. Väldigt rent och fint, fina rum, mycket trevlig personal (en extra stjärna till Eugenius i restaurangen), perfekt läge vid stranden. Helt enkelt perfekt!

 
2019-10-10

av thomasrW742FG Göteborg, Sverige

Fantastisk återupplevelse

Vi kom tillbaka till detta fantastiska hotell för andra gången. Besöket denna gången var samma som sist första veckan i oktober. Allt är mycket välordnat och rent. Perfekt läge att varva poolhäng till en dag på stranden. Oavsett vem du möter i personalen har alla en mycket proffsig och inbjudande inställning. Frukosten har allt du kan tänka dig, och att avsluta med ett glas bubbel sätter guldkant på semestern. Maten i restaurangen är helt underbar, mycket att välja på och smakrik. Skicka gärna en hälsning från oss till Kostas och hans trevliga kollega som verkligen gjorde allt för oss under vår vistelse hos Er. Två servitörer på högsta nivå. En uppskattad inbjudan kom till vårt rum där hotell ledningen bjöd på fördrink och canapeer en kväll innan middagen för alla gäster som besökt hotellet tidigare. Tack för det. Vi kommer tillbaka. Varma hälsningar Thomas & Jenny Ryberg

 
2019-08-14

av PKErd

Rekommenderas

Fint och fräscht hotell med mycket god mat och extremt trevlig serviceinriktad personal. Bra underhållning på kvällen, hyfsat stort gym, gruppträning (yoga, pilates, vattengympa), stor pool och rent poolområde, solsängar både på strand och vid pool, tyst och lugnt trots barn. Rymliga, ljusa rum, enda lilla minuset var något hårda sängar. Åker gärna hit igen.

 
2019-06-12

av Samantha P

Fantastiskt!

Vi besökte Elysium första veckan i Juni 2019 och fick en hel fantastisk vecka. Hotellet hade super trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Hela anläggningen var i prima skick. Vi hade bokat deluxrum med halvpension. Efter några dagar blev vi och vårt resesällskap kontaktade av receptionen som undrade om vi ville tillbringa dom tre sista nätterna i Presidential Suite, självklart ville vi det! Vi packade våra väskor och hotellets personal såg till att allt fanns i vårt nya rum när vi checkade in. Det var som att bo i ett palats, vi hade 115 kvadrat lägenhet med 43 kvadrat balkong. Vi blev också uppgraderade till Elite Club och fick äta vår frukost högst upp på hotellet! Maten på hotellet var super god och Nikitas som serverade i Emerald var en fantastisk servitör, vi bad om att sitta i hans "area" både morgon och kväll! Rekommenderar verkligen detta hotell som gjorde allt för att vi skulle ha en fantastisk vecka. Lugnt hotell men ändå underhållning varje kväll. Det tar ca 7 minuter med taxi till Faliraki och 20 minuter till "gamla stan". Fanns en bra Super Market på hotellet också!

 
2019-05-24

av NatashaB7777 Göteborg, Sverige

Vackert hotell vid stranden med mycket bra service.

Hotellet är jättevackert och välvårdat, fin strand och stora rum med bekväma säng, men kuddarna är så hårda som man sover typ på träkudde. Servicen med hög standard och maten helt fantastiskt och mycket att välja på i buffé. Denna gången jag fick åka på semester helt ensam och trodde att det kommer att vara tråkigt speciellt på middagen, men stort tack för värdinnor Elena, Natalie, Afrodite och servitörer Lefteris, Michaeles på huvudrestaurangen att de gjorde allt jag kunde känna mig jättevälkommen och fått den personlig omtanke och uppmärksamhet. Kan tänka mig att bo på hotellet igen, men nästa gången med familjen.