Rumstyper på The Ixian Grand & All Suites

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med uteplats och jacuzzi, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • All Inclusive ingår

Rumsstorlek: Ca 33 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med balkong och jacuzzi. Smal trappa till sovrummet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso med kapslar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • All Inclusive ingår

Rumsstorlek: Ca 33 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med privat pool. Rummen har ingen uteplats utan man går direkt ner i poolen från rummet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Kaffemaskin Nespresso med kapslar. En vattenflaska står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • All Inclusive ingår

Rumsstorlek: Ca 33 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bädddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En vattenflaska står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt wc. Rummet kan endast nås med trappor. Städning 7 gånger/vecka.

  • All Inclusive ingår

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Grand Suite med privat pool

Grand Suite med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns det solstolar. Några trappsteg finns i sviten. Dubbelsäng. Kuddmeny. Minibar. Kaffemaskin Nespresso med kapslar. En flaska vatten står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med jacuzzibadkar och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé) ingår

Rumsstorlek: Ca 46 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En vattenflaska står på rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt wc. Rummet kan endast nås med trappor. Städning 7 gånger/vecka.

  • All Inclusive ingår

Antal personer: 2 personer.