Kundomdömen om The Ixian Grand & All Suites

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

2831 omdömen
Utmärkt
 
1309
Väldigt bra
 
833
Bra
 
428
Mindre bra
 
157
Underkänt
 
104

5 senaste omdömen

2022-10-14

av Magnus A

Toppklass

Fantastiskt hotell med härlig personal och ett jätteutbud av mat och dryck. Rummen varierar mellan ngt större dubbelrum till sviter med egen pool. Beläget direkt vid egen strand. Frukosten har ett gigantiskt utbud av rätter, lunch och middag likaså. Ett flertal barer som servar gästerna med drinkar och snacks under dagen till sen kväll.

 
2021-10-17

av Kristoffer4 Landvetter, Sverige

Utvilad

Otroligt bra personal. Alltid glada och trevliga. Om man vill ha 100% semester så ska man bo här. Maten är kanon samt kan du boka sushi om du tröttnar på europeiska köket. Egen strand med solstolar och handdukar. Ingen trängsel trotts fullbokad hotel. Vi är supernöjda

 
2019-10-09

av Pia N

Läget mellan poolområdet och stranden är helt perfekt!

Detta var 2 ggr på detta hotell, och tyckte maten blivit sämre, samt tillgängligheten att sitta ute på kvällen i någon av deras sittgrupper var bara att utesluta! Fullt!!!Men som sagt var, man kan inte få allt! Fina och välstädade rum!

 
2019-09-23

av mathiasn0 Göteborg, Sverige

Mycket bra hotell!

När vi kom dit fick vi reda på att vi kunde bli uppgraderade första natten och fick därför en svit med egen pool - riktigt trevligt! När vi kom till vårt andra rum blev vi lite besvikna på sängarna, men vi frågade receptionen om vi kunde få samma täcke och kuddar som fanns i sviterna - och det var inga problem. Maten var väldigt god jämfört med andra all inclusive-ställen, man fick riktigt vin till maten och det fanns glass och snacks att ta hela dagarna långa. Alkoholen som ingick var också bra, det kan bli lite långa köer vid både vanliga baren och strandbaren, som båda har all inclusive-utbud. Fanns många coctails att välja bland i all inclusive-utbudet. Det enda negativa jag kan säga om hotellet är att det ofta var så att man fick vänta på bord vid frukost och middag. Men man erbjöds att ta en drink i baren och bli hämtad - vilket i alla fall var bra! Bra pooler och nära till stranden. Jättebra att man får nya, fräscha handdukar av hotellet vid poolen, så man slipper bära med sig egna handdukar. Vi hade en fantastisk semester och kommer gärna tillbaka i framtiden!

 
2019-08-28

av FlyingFoxen Lindesberg, Sverige

Mycket trevligt och vackert

Reste med en vän till detta fina hotell på västsidan av Rhodos (blåsiga ???). Vinden har vart underbar denna varma vecka vid havet. Glest mellan solsängarna och rent och fräscht. Mycket fint poolområde med så fina växter och grönt gräs . Restaurangen behöver fler bord ute då de flesta vill sitta ute och äta, vi väntade gärna på ett utebord. God mat och mycket att välja på, lite dåligt med Glutenfri mat och dessert. Jättefint rum som vi blev uppgraderade till, badkar med lite bubblor på balkongen 👍🏾 Sängarna och kuddarna är toppen. Vi blev överraskade med vin frukt och mackor när vi kom till rummet vid vår sena ankomst. En stor flaska vatten fanns efter städ varje dag 👌🏾 Snackbuffén var lite ynklig och speciellt om du är glutenfri! Bra utbud i barerna, vi är supernöjda och utvilade efter denna fantastiska vecka 👙⛱☀️