Kundomdömen om Sun Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Personalen
-
Lite bättre mat

Bekräftad gäst: 2021-09-08


7 av 10

+
Läge av hotellet
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Alt
-
Jätte roligt och jättebra

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
God glutenfri mat många alternativ. Hade dom inte så löste dom de. Måmga pooler nära havet & mkt aktiviteter
-
Städningen av rummen. Bädda rent lakan i sängarna

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
Trevlig personal
-
Rummen behöver fräschas upp

Bekräftad gäst: 2021-08-18


3 av 10

+
poolerna
-
standarn på rummet, mycket oljud när man ska sova

Bekräftad gäst: 2021-08-15


9 av 10

+
Bekvämt, bra kvalitet och mycket bra saker som finns tillgängliga i området
-

Bekräftad gäst: 2021-08-15


8 av 10

+
Närhet till strand. Bra Poolområde. Bra frukostbuffe. Bra med möjlighet att kunna sitta ute och äta. Bra kunna hyra bil på hotellet. Bra hjälp m taxi etc.
-
Middagsbuffé - rätt dålig mat, dålig organisation, lite kaosig miljö. Gym kan uppdateras. Struktur för bokning av gymtider usel. Var i Spanien tidigare i sommar och där kunde man boka för nästa dag bara. Här var alla tider hela veckan uppbokade. Inte 100% rent i gym, För korta pooltider. 10-18.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


3 av 10

+
greksalladen och närheten till havet.
-
All-inclusive alternativen. Dålig snackbar mer nyttiga alternativ mindre friterade alternativ självhämtning av dryck, glass maskin till barnen. Poolområdet är slitet och barnen skadade sig i barnpoolen. Hotellet har ett fantastiskt läge vid havet ändå är matsalen placerad med utsikt mot gatan och det är högljutt, inredningen känns omodern och kal. Likaså hotellets rum och allmän utrymmen är dåligt och omodernt inredda.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


7 av 10

+
Poolen så
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1208 omdömen
Utmärkt
 
469
Väldigt bra
 
475
Bra
 
177
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-11-20

av mawa1971

Mersmak

Åkte med familjen på november/läslovet. FANTASTISKT ställe, om än lite trist då det visade sig att det här var sista veckan anläggningen höll öppet, vi var bland de sista gästerna att lämna hela området. Vilket visade sig i stängda butiker, stängda restauranger osv. Men vad gör det när de restauranger och butiker som höll öppet var superba! 50 meter till stranden, härliga pooler vid hotellet, UNDERBAR frukostbuffé. Rekommenderar ett besök på Casa Italia - kan absolut vara den godaste pasta och pizza jag ätit! Missa heller inte The cake box, ett fantastiskt konditori med glass, smörgåsar, bakelser och allt annat gott man kan tänka sig, till ett jättebra pris dessutom! Vi köpte härliga tonfiskmackor och tog med oss till stranden, riktigt nice. Tog taxi in till Rhodos stad där i alla fall jag kunnat spendera en hel dag i gamla stan, lätt! Ett jättefint hotell, fina pooler, nära strand och shopping, nära Rhodos stad. Jag kommer att åka tillbaka, med mina systrar nästa gång!!

 
2019-11-07

av 749andreasb Umeå, Sverige

Bra städning bra frukost bra läge

Fint familjehotell. Mycket bra städning och bemötande från personalen. Fintläge vid havet. MEN poolerna var inte uppvärmda. Vilket inte var bra eftersom vi hade vår fyraåriga son med oss. Han blev nedkyld vid badningen i poolerna. Hotellet hade fått en fyra i betyg om det inte vore för det kalla vattnet.

 
2019-11-01

av 491annelim Sverige

Sådär

Hotellrummet var fint dock sover man inte vidare på grund av flygen som passerar lågt ovanför hotellet. Maten på hotellresturangen var inte god alls, fanns mycket på frukosten men man åt i en skolmatsal. Bokade via tui och dom har varit på hotellet i stort alla dagar vi varit här, Ifall man har frågor osv.

 
2019-10-04

av 160ingerb Jönköping, Sverige

Helnöjda!

Mycket bra hotell. Fräscht, rent. Mycket trevlig personal överallt. Sköna sängar. Bodde i Helius byggnaden. God och riklig frukost. Måltiderna kunde både ätas inne och ute. Bil kunde hyras från hotellet med bra pris, ligger vid stranden på den blåsiga sodan som vi tycker var skönt. Man blir ju inte så varm då. Minus för lite kall pool förmodligen soluppvgmd. Trodde också att vattnet i havet skulle varÅa med ljummet så här långt fram på hösten men så är det väl på den blåsiga sidan. Stenig strand. Tvunget att ha badskor när man badar. Lagom med aktiviteter. Bra underhållning på kvällen.

 
2019-09-17

av fruedfeldt Härnösand, Sverige

Mycket trevligt hotell!

Jättefint hotell. Vi bodde i den delen som heter ”Helios”, som ligger precis vid stranden med havsutsikt. Trevliga poolområden. Lagom stora rum, som var välstädade varje dag. Stor och fin balkong! Väldigt skön säng. All personal var väldigt trevlig och hjälpsam. Frukosten var helt fantastisk! Ligger på väldigt bra avstånd till alla restauranger. Det enda som man kan ”klaga” på är att AC:n på rummen är väldigt dålig. Trots att man körde på lägsta temperatur och högsta fläkten så var det fortfarande varmt.