Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Kylskåp. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Två sovrum med två enkelsängar i varje, som delas av med en skjutdörr. Kylskåp. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer/3-5 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Sirene, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum balkong eller terrass med havsutsikt. Superiorrummen ligger på våning fyra och hotellets hiss går endast till våning tre. Två enkelsängar. Kylskåp. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2 personer