Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 117 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
personalen
-
renovera deras rum och bättre städning

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Personal
-
Drycker

Bekräftad gäst: 2021-08-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


7 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-08-02


7 av 10

+
Poolområdet.
-
Smutsigt på rummet när vi checkade in. Handdukar som såg använda ut (intorkade kroppsvätskor).

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Personalen
-
Sängarna var katastrof

Bekräftad gäst: 2021-07-11


8 av 10

+
Städningen, servicen, poolen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


9 av 10

+
Bra läge, trevlig serviceinriktad personal. Väldigt bra och välsmakande mat, olika alternativ varje dag. Byte av badhanduk varje dag, vilket var bra då min man tränar och duschar ett par ggr/dag
-
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

369 omdömen
Utmärkt
 
128
Väldigt bra
 
137
Bra
 
76
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-08-02

av PetronellaA4

Servicen uppväger standarden

Jag tror inte jag sovit i en sämre säng i hela mitt liv. Har man ryggproblem bör man välja ett annat hotell! Som tur är har de helt fantastisk personal! Eleni i matsalen, Sara i baren, och alltid ett leende i receptionen. Maten är bättre än förväntat, hyfsad variation och många alternativ. Matsalen höll nog stadiga 45 grader (ingen AC eller fläkt) så även där är det den vänliga, personliga personalen som gör den uthärdlig! Tvärtom mot andra recensenter upplevde vi att det var strid om solstolarna, det paxades tidigt på morgonen och en morgon utbröt det nästan slagsmål om stolarna närmast poolen. Bra poolområde för barn och vuxna. Stranden rakt över gatan är blåsig men vacker, och strandpromenaden till centrum är magisk! Uppdatera sängarna, byt gardiner och skaffa bättre pingisrack, så får ni en femma av oss nästa gång!

 
2020-02-04

av 558charlottaw

Vänner i Oktober

Mycket fint hotell. Lagom stort. Nackdel att det ligger "in the middle of nothing". Man går inte ut på nån kvällshopping runt kvarteret. Tippar på 2-3 km till Rhodos Stad. Bra poolområde. Ingen strid om solstolar. Rent. Fräscht. Trevlig personal. Dock ensidig mat. Inga temakvällar som typ Mexikanskt, China, Italienskt... Som på andra All In Clusive. Dock bra mat så låt er inte skrämmas från detta. Skulle inte resa hit med barn utan detta är mer ett vänner-äldre hotell. Återkommer gärna med kompisar i 50+...👍👍💖

 
2019-10-17

av Jenny E

Kanon-hotel

Bra mat, det är inte enkel all inclusive utan bra variation och smakrikt. Trevlig personal. Fina rum, dock om ni väljer mot havet så går en ganska trafikerad väg mellan hotellet och havet. Mycket prisvärt

 
2019-09-25

av 929kjetils Umeå, Sverige

Bra hotell

Vi är nöjda, förutom att det var en starkt traffikerad väg mellan hotellet och havet. Men rent och snyggt. Ok all inclusive, beskrevs som enkel, men var helt ok. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Hårda sängar. Utifrån vad vi betalade är vi nöjda.

 
2019-09-12

av G_Gidlund Rimbo, Sverige

Semesterfirande

Trevligt hotell med väldigt god och variationsrik mat. Trevlig personal med ett undantag. Receptionen var väldigt arrogant. Vi hade bokat via Ving i ett sällskap om 10 personer med olika bokningsnummer, jag och min fru hade valt seaview och betalt 1100sek extra och övriga i sällskapet hade valt den billigare varianten med garden view. Av 5 så fick 4 seaview och vi som betalt extra fick det minsta rummet med en säng som var ca. 120cm vilket vi påtalade för både Ving och hotellet utan att få gehör. Drinkarna var goda men innehåller knappt någon alkohol, bara så ni vet. När schampo och duschgel tar slut så fylls det inte på, det får man hålla med själv. Så, nej jag återvänder inte igen.