Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 58 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-28


10 av 10

+
Jättegod mat, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-21


7 av 10

+
Bassänganläggnigar
-
Dålig Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2022-07-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-07


10 av 10

+
Läget,nära liten lugn strand med solstolar och promenadavstånd till Rhodos stad.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-06


6 av 10

+
Mycket trevlig personal. Helt ok mat.
-
Stenhårda sängar, tråkigt omysigt rum, minimal uteplats med grannarna 1/2 meter ifrån. Obefintlig kvällsunderhållning. All inclusive där man inte fick ta mat själv, inte ens till frukost. Otroligt lyhört, vaknade flera gånger per natt av oväsen och skrål från receptionen.

Bekräftad gäst: 2022-06-16


7 av 10

+
Personalen
-
Halva semestern hade vi inte rätt rum som vi bokat vilket är väldigt trist för när vi äntligen fick rätt bokat rum så var de stor skillnad till de tillfälliga uppgraderade rum vi hade fått och som de trodde vi skulle behålla.

Bekräftad gäst: 2022-06-16


9 av 10

+
Personalen, maten, närheten till havet och staden.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


5 av 10

+
Rent och fräscht som helhet. Superhärligt poolområde. Fräsch mat där man får peka bakom plexiglas, och inte riva runt själv i all inclusive-buffén.
-
Det var ett gammalt och slitet rum. Det var dålig underhållning på kvällarna. Det var ingen ”filial” på stranden med all inclusive utan man fick springa över den svårt traffikerade vägen till poolområdet för att hämta förfriskningar. Det var väldigt lyhört mellan rummen och från foajén.

Bekräftad gäst: 2022-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

386 omdömen
Utmärkt
 
136
Väldigt bra
 
140
Bra
 
79
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2022-06-15

av Scenic38685917358

Mycket bra

Mycket bra hotell! Trevlig personal som sliter flera timmar om dagen vid frukost, lunch och middag. Diverse trubadurer inom olika genrer skapar bra stämning på kvällarna och gör att kvinnor i medelåldern blir som Shakira! Hips don’t lie säger jag bara. Det lokala röda vinet smakar inte sämre i samband med detta.

 
2022-06-13

av Tomas B Falun, Dalarnas Län, Sweden

Mycket bra 3+ hotell

Hotellet är helt OK Poolområdet är stort, så solbäddar fanns det alltid att få. Finns 3 solterasser och stora gräsområden att ligga på, Närheten till havet var ett stort plus. Maten tyckte vi att det inte var nått fel på, kanske lite okryddat. Men hörde ingen klaga på den. Drinkarna kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte dricker sånt, men öl och vinet var gott. Rummen lite slitna och lyhyrt mot korridoren,då det klipade mot golvet. Men oss gör det inget, spenderar inte mycket tid där. Städningen vara det inget fel på heller. Sängarna OK. Hade rum mot havet, fina solnedgångar var det. Något som var ett plus, var personalen , helt underbara. Hotellet ligger ca 2 km från Rhodos stad, vi åkte buss då hållplaterna ligger utan för hotellet. 1,50 Euro/ per. Bussarna kan vara fullsatta vissa tider. Som sagt åker gärna tillbaka.

 
2022-06-13

av davidwE4305KO

Den sämsta hotell upplevelsen någonsin!

Dåligt bemötande av personalen. Kallar sig för ett all inclusive men deras mat är den mest ensidiga jag upplevt, ingen variation på nånting med dricka som smakar poolvatten. Väldigt ofräscht. Dem städar inte rummen och har kackerlackor i poolen och det luktar riktigt illa i rummen med utsikt rakt in i en bergvägg. Skulle verkligen inte rekommendera detta till någon. Väldigt otacksam att jag spendera dagarna på detta hotell. Plus att dem slängde ut mig och mina vänner för att dem trodde att vi var högljudda när det var några andra, allt sög! Åk inte dit!

 
2022-06-13

av Max B

Under all kritik

Enformig mat, all inclusive drinkarna är inprincip alkoholfria, rummets utsikt var rakt in i en bergsvägg, låg kryp i poolerna. Taxi behövs om man vill in till stan, sen blev vår grupp utkastade från hotellet utan anledning, helt sjukt. Pga andra stökiga ungdomar som hotellets personal trodde var vi. Skulle inte rekommendera hotellet till någon annan och kommer definitivt aldrig åka tillbaka. Värsta jag varit med om

 
2022-06-09

av LindaT79 Norrköping, Sverige

Sirene Beach Hotel

Hej! Jag är just hemkommen tidigare idag. Har rest med min fästman och min bästa vän. Hotellet är rent och fräscht och välstädat. Sängarna är riktigt obekväma. Extremt lyhört mellan rum och från foajén/restaurangen. All inclusiven är okej. Den är varierad men för mig som aldrig haft all inclusive förut är jag inte så imponerad. Ta ALLTID med salt till ditt bord för maten är smaklös 👍🏻 Matsal inne och stor servering ute. På morgon + kväll jättebra. Vid lunchen alldeles för lite skuggplatser på uteserveringen, och alla jagar skugga… Minus för att personalen kommer till bordet väldigt ofta och vill ta din tallrik. De kan nog inte bestickkoden 😅 Underhållningen på kvällarna är riktigt kass 🙈 Poolområdet är också rent och fräscht och det är 2 personal i poolbaren mellan 10-18 och ger dig all dricka du vill. Det är nog ingen direkt alkohol i all inclusive utbudet men finns lite ditt och datt att välja på. Vid poolbaren finns även snacks att ta (kakor, smördegsknyten av olika slag och glass). Folk paxar solstolar tidigt på morgonen vid poolen men området är stort med platser både runt poolen, på några soldäck och på en enorm gräsmatta. Vi har flyttat runt en del. En taxi till Rhodos stad kostar 8 euro. En bit från hotellet ligger Ixia och Ialyssos med restauranger och supermarket. Gångavstånd till en bit. Vill man längre in i Ialyssos rekommenderas buss eller taxi. Strandpromenaden till Rhodos stad är ljuvlig och är ca 6,5 km fram och tillbaka. Vi tog den med apostlahästarna en morgon innan frukost. Hotellet har en minimarket som var helt okej. Vid havet och den närmaste stranden med solsäng och parasoll kostar en solbädd 5 euro per person. Lite väl häftigt tyckte vi. Vi tog förgivet att även denna del tillhörde hotellet. Hotellet har ingen ”filial” vid stranden men man kan gå över vägen upp till poolen och hämta vad man önskar eller köpa med eget. Magiska solnedgångar på stranden. Vi är okej nöjda med hotellet. Men vi har haft UNDERBART väder!