Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 86 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Hyggeligt hotel med god service
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Man blir alltid trevligt mottagen på Sirene beach har bott på hotellet 13 gånger och fler tillfällen kommer det att bli .rent och snyggt,trevlig personal så detta hotell kan jag varm rekommendera .
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


5 av 10

+
Inget speciellt
-
Hade inga förväntningar

Bekräftad gäst: 2022-09-28


10 av 10

+
Allt, jag har varit där förr.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


8 av 10

+
Trevlig personal.
-
Jag hade förväntat mig bättre mat. Fisk serverades sällan och då överskott Köttet stekt till "skosulor". Mängder med överskott pasta.

Bekräftad gäst: 2022-09-14


5 av 10

+
Personalen
-
Smutsigt

Bekräftad gäst: 2022-09-11


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-08


7 av 10

+
Personalen och dryckerna
-

Bekräftad gäst: 2022-08-25


5 av 10

+
Sarah i poolbaren
-
Hård säng, hjul på sängarna. Det luktade riktigt illa i garderoben. Dörren öppnas på fel håll i det lilla badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-08-21


4 av 10

+
Personalen, ej ägarna.
-
Ett riktigt skithotell, vi hade ett rum precis vid städerskonas personalrum, så när de vid vid sextiden på morgonen kom och började fika, så var det ljudmässigt som om de satt på vår sängkanten. Det var så lyhört att vi hörde allt som skedde i korridoren, det var en stor springa under dörren på ca 3 cm mot korridoren. Det gick inte att sova, dessutom var sängen stenhård. Sen att man skulle lämna rummet kl 12 precis när lunchen börjar och man ska inte flyga hem förrän halv tolv på natten, det hade varit schysst ifall man åtminstone hade fått ha kvar all inklusive till eftermiddagen. Det hade inte heller skadat om det hade funnits några fler parasoll vid restaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

400 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
142
Bra
 
80
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2022-09-23

av mariafK363MT Halmstad, Sverige

Trevligt!

Hemkommen efter en härlig vecka på Sirene beach hotel. Bra läge intill stranden och inte mitt i smeten av hotellkomplex och restauranger. Poolområdet var väldigt bra med pooler i etage, likaså solsängar utspridda och gott om. Trevlig poolbar med Sara och Maria som skötte baren med glans. Något svaga drinkar dock. Enkel men god all-inclusive med en hel del att välja på. Några barnfamiljer men mest medelålders och äldre gäster. Vi hade dublettrum mot baksidan där det var lugnt och tyst. Otroligt vacker solnedgång! Vi tog taxi flera gånger till och från Rhodos stad (kostar mellan 8-11 euro, snabbt och smidigt. Rekommenderar Sirene beach hotel för en härlig semester!

 
2022-08-18

av viktoria f Göteborg, Sverige

Toppenhotell med trevlig personal

Jag har haft fördomar om all inclusive-hotell förut. Men jag har ändrat mig! Jag tycker Sirene Beach var ett väldigt trevligt och lagom stort hotell med jättefin personal! Rummen städades varje dag, trots att vi inte bad om det. Tjejerna i poolbaren var så trevliga och behandlade mina barn som viktiga gäster. Varje måltid hade stor variation och det fanns massor av olika goda sallader att välja mellan, och efterrätt morgon, middag, kväll. Jag måste särskilt berömma personalen som jobbar långa dagar, sju dagar i veckan och ändå orkar le och sköta allt snabbt och effektivt. Heja er!!

 
2022-06-15

av Scenic38685917358

Mycket bra

Mycket bra hotell! Trevlig personal som sliter flera timmar om dagen vid frukost, lunch och middag. Diverse trubadurer inom olika genrer skapar bra stämning på kvällarna och gör att kvinnor i medelåldern blir som Shakira! Hips don’t lie säger jag bara. Det lokala röda vinet smakar inte sämre i samband med detta.

 
2022-06-13

av Tomas B Falun, Dalarnas Län, Sweden

Mycket bra 3+ hotell

Hotellet är helt OK Poolområdet är stort, så solbäddar fanns det alltid att få. Finns 3 solterasser och stora gräsområden att ligga på, Närheten till havet var ett stort plus. Maten tyckte vi att det inte var nått fel på, kanske lite okryddat. Men hörde ingen klaga på den. Drinkarna kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte dricker sånt, men öl och vinet var gott. Rummen lite slitna och lyhyrt mot korridoren,då det klipade mot golvet. Men oss gör det inget, spenderar inte mycket tid där. Städningen vara det inget fel på heller. Sängarna OK. Hade rum mot havet, fina solnedgångar var det. Något som var ett plus, var personalen , helt underbara. Hotellet ligger ca 2 km från Rhodos stad, vi åkte buss då hållplaterna ligger utan för hotellet. 1,50 Euro/ per. Bussarna kan vara fullsatta vissa tider. Som sagt åker gärna tillbaka.

 
2022-06-13

av davidwE4305KO

Den sämsta hotell upplevelsen någonsin!

Dåligt bemötande av personalen. Kallar sig för ett all inclusive men deras mat är den mest ensidiga jag upplevt, ingen variation på nånting med dricka som smakar poolvatten. Väldigt ofräscht. Dem städar inte rummen och har kackerlackor i poolen och det luktar riktigt illa i rummen med utsikt rakt in i en bergvägg. Skulle verkligen inte rekommendera detta till någon. Väldigt otacksam att jag spendera dagarna på detta hotell. Plus att dem slängde ut mig och mina vänner för att dem trodde att vi var högljudda när det var några andra, allt sög! Åk inte dit!