Deluxerum

Fina deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Platt-tv och telefon. Kylskåp med en gratis flaska vatten per person vid ankomst samt kaffe- och tefaciliteter. Skrivbord samt ett litet bord med två stolar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Fräscha rum i skandinavisk stil. Dubbelrummen har platt-tv och telefon. Kylskåp med en gratis flaska vatten per person vid ankomst samt kaffe- och tefaciliteter. Skrivbord samt ett litet bord med två stolar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med platt-tv och telefon. Kylskåp med en gratis flaska vatten per person vid ankomst samt kaffe- och tefaciliteter. Fjärde person sover i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Eleganta juniorsviter med en vardagsrumsdel. Platt-tv, och telefon. Kylskåp med en gratis flaska vatten per person samt en flaska vin vid ankomst. Kaffe- och tefaciliteter. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Gäster i juniorsviterna har också separat incheckning och får behålla rummet till kl. 16.00 på avresedagen. Ytterligare förmåner är möjlighet att äta frukost i ett separat område på restaurang L'Ondas terrass och ett eget området på stranden. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.