Deluxerum

Modernt inredda deluxerum belägna högt upp i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två separata sängar samt bäddsoffa i vissa rum. Minibar. Nespressomaskin (inkl. kapslar). Gratis wifi. Tv. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7ggr/vecka.

  • Gäster som bor i deluxerum har även en separat incheckning samt inträde till en VIP Lounge som endast välkomnar gäster över 16 år, möjlighet att äta frukost och middag i en separat restaurang samt gratis inträde till gymmet och en 20-minuters behandling/person i spaet.
  • VIP Loungen är öppen mellan kl. 10.00-22.00 och där servers gratis dryck och snacks.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum Garden Wing

Rymliga dubbelrum med modern inredning, belägna i Garden Wing. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Kylskåp. Tv. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Klinkergolv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Rum med markterrass har ingång genom markterrassen. Observera att det är en brant backe upp till rummen i Garden Wing. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Rodos Palace, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Modernt inredda superiorrum, belägna i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två separata sängar samt bäddsoffa i vissa rum. Minibar. Tv. Gratis wifi ,centralstyrd luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Superiorrum med havsutsikt är belägna på våning 8-15. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Tvårumslägenheter, Garden Wing

Rymliga tvårumslägenheter av hög standard, belägna i Garden Wing. Kombinerat vardagsrum och minikök samt separat sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabäddar är möjliga i bäddsoffa eller hopfällbara sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Klinkergolv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Observera att det är en brant backe upp till rummen i Garden Wing. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.