Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
6,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Barnpoolområdet var bra då det var lite "avstängt"
-
Att man kl 9 på morgonen håller på att tömma barnpoolen för städning så det var fylld strax efter 12 med kallt vatten! Detta utan information och området låses 20 på kvällen så omöjligt någon som gjort en olycka i poolen. Oerhört dåligt planerat!

Bekräftad gäst: 2023-08-09


3 av 10

+
Lägenheten/rummen vi hyrda var stort och passade oss bra.
-
Hela hotellet är ganska slitet och nedgånget. Överlag dålig service och personalen var rätt ointresserade av att hjälpa till. Det var inte direkt otrevliga, men inte det minsta trevliga heller. Stundtals en ganska nedlåtande attityd, vi käkade frukost där och några middagar. Sedan käkade vi ute istället så att man kunde välja dryck och känna sig lite ompysslad. Väldig skolmatssalskänsla där man åt frukost och middag. En grej som Apollo kanske borde fundera på är om det är utcheckning 11.00 och planet går på natten efter så kanske man kunde boka ett dagrum redan från början för den dagen. Nu lyckades vi efter en del strul få till detta och hotellet var ganska tydliga med att det var jobbigt för dem och att det inte var alls säkert att vi skulle få ett dagrum. Någon timme efter utcheckning fick bi boka ett dagrum för 90 euro. Onödigt tjafsigt och struligt.

Bekräftad gäst: 2023-08-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

4062 omdömen
Utmärkt
 
1281
Väldigt bra
 
995
Bra
 
670
Mindre bra
 
524
Underkänt
 
593

5 senaste omdömen

2023-07-12

av Camper28237988790 Stettin, Polen

Bra hotell med fantastisk utsikt.

Hotellet allmänt mycket bra, små problem som löstes rätt så snabbt. Det som gjorde vistelsen extra bra var VIP rummet på 16 våning (Abav VIP lounge), där Irini, mycket professionell, alltid glad och mycket trevlig, tar hand om gästerna. Utsikten från rummet är underbar där man kan njuta av en drink vid solnedgången. Det jag hade kunnat klaga lite på sär hissarna, där de vid frukost tiden var alltid fulla så man fick ibland vänta rätt länge på att få kunna åka ner eller upp, vilket kan vara jobbigt om man bor högt uppe. På kvällarna organiseras varje dag någon show under kupolen. Men jag skulle önska mig högre kvalitet på artisterna samt bättre ljud, då det ekar så att ibland är det svårt att vara där inne. Abav VIP lounge med Irini gjorde dock att dessa brister var inget vi brydde oss om, TACK!

 
2022-09-27

av Karin J Haninge, Sverige

Stort och lyxigt

Som ett stort 5-stjärnigt Hotel ska vara. Det mesta finns, välskött, kunnig personal, bra mat. Lite industri-känsla för att kunna serva ett så stort hotell. Vacker omgivning. Nära stranden, bra poolområde, bra underhållning. Jag saknade det sista lilla extra från personalen för att ge högsta betyg. Ska man nämna något så betalar jag hellre för alkoholen än att mötas av trött personal och blaskiga drinkar vid poolen.

 
2022-08-29

av salene2022

Detta har bara blivit sämre och sämre

Inte alls ett hotell för oss igen! Restaurangen påminner om en skolmatsal med ljudnivå ifrån helvetet. Priserna har skenat och är dyrare än vad vi har i Sverige. Personal otroligt otrevlig, akta er för detta! Det tog 3 nätter innan vi fick våran dubbelsäng som blivit lovad sedan incheckning.

 
2022-08-05

av LinneaH73

Medel

Detta hotel har mycket kvar att leva upp till om det ska klassas dels som ett all inclusive men även ett så kallat femstjärnigt hotell. Hotellet har fina omgivningar, ligger bra, rena rum och har trevlig personal. Däremot saknas det lilla extra. Vår resa var ganska billig vilket gör mitt betyg ok. - Den mindre poolen uppe vid lägenheterna är i stort behov av en riktig rengöring. Vattenytan är gul på vissa ställen och hela poolens kanter är gröna. Våra barn fick grönt hår. - Maten var inte förstklassig, den var ok men ganska smaklös. Saknar ett mer varierat utbud. Saknar även fler barer att beställa ifrån. - Att man var tvungen att ange sitt rumsnummer och antal personer VARJE gång man gick in i en restaurang har jag aldrig varit med om på ett all inclusive-hotel. Dessutom samma procedur väl inne i restaurangen vid drickabeställning. Förstår inte riktigt vitsen med det? + Barpersonalen trevliga! Goda drinkar. + Läget.

 
2022-07-23

av hassankR7192NS

Skit

Rekommenderas inte, långt ifrån 5 stjärnigt, bodde på ett 4 stjärnigt förra gången som var betydligt mycket bättre och billigare, personalen otrevliga, vänta på en hiss 30 min för att ta sig till sitt rum , solstolar omöjligt och få tag på, sen bokar jag aldrig någonsin via sunweb igen, TUI slår dom alla dagar i veckan, och väljer inte sådana skit hotell som detta… har ni med er barn, välj något annat, och låt er inte luras av bilderna.