Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

3452 omdömen
Utmärkt
 
1130
Väldigt bra
 
911
Bra
 
583
Mindre bra
 
416
Underkänt
 
412

5 senaste omdömen

2022-08-05

av LinneaH73

Medel

Detta hotel har mycket kvar att leva upp till om det ska klassas dels som ett all inclusive men även ett så kallat femstjärnigt hotell. Hotellet har fina omgivningar, ligger bra, rena rum och har trevlig personal. Däremot saknas det lilla extra. Vår resa var ganska billig vilket gör mitt betyg ok. - Den mindre poolen uppe vid lägenheterna är i stort behov av en riktig rengöring. Vattenytan är gul på vissa ställen och hela poolens kanter är gröna. Våra barn fick grönt hår. - Maten var inte förstklassig, den var ok men ganska smaklös. Saknar ett mer varierat utbud. Saknar även fler barer att beställa ifrån. - Att man var tvungen att ange sitt rumsnummer och antal personer VARJE gång man gick in i en restaurang har jag aldrig varit med om på ett all inclusive-hotel. Dessutom samma procedur väl inne i restaurangen vid drickabeställning. Förstår inte riktigt vitsen med det? + Barpersonalen trevliga! Goda drinkar. + Läget.

 
2022-07-23

av hassankR7192NS

Skit

Rekommenderas inte, långt ifrån 5 stjärnigt, bodde på ett 4 stjärnigt förra gången som var betydligt mycket bättre och billigare, personalen otrevliga, vänta på en hiss 30 min för att ta sig till sitt rum , solstolar omöjligt och få tag på, sen bokar jag aldrig någonsin via sunweb igen, TUI slår dom alla dagar i veckan, och väljer inte sådana skit hotell som detta… har ni med er barn, välj något annat, och låt er inte luras av bilderna.

 
2022-06-28

av D1474HFviktors Göteborg, Sverige

Absolut sämsta hotell jag någonsin bott på

Detta hotell,restauranger & personal tar heltklart första plats på det sämsta stället jag bott på. Resan börjar med att vi fick rummen 5timmar efter incheck pgr av att dem ej var klara. Varm öl,kall mat, otrevlig personal, receptionister som vägrar svara på frågor, all personal skickar bara runt en överallt, ingen vet någonting. Sitta inne i juli i Grekland och äta mat & dricka en öl i pappersmugg är precis vad man vill på sin semester Herrar har även en dresscode för att få gå in i deras bamba matsal. Långbyxor. Övriga kan gå klädda precis hur som helst, såg flertal personer äta middag i bikini, men gud nåde killen som kommer med skjorta & shorts. Blev ut puttat av hovmästaren första kvällen vi kom, han stod & skrek & knuffade ut mig för att jag hade shorts & skjorta. Ljudvolymen skall vi inte prata om på både frukost,lunch & middag. Heeelt sinnessjukt vilken ljudvolym & skrammel, hade surr i öronen efter varje besök. Frågade receptionen flera gånger första dagen om jag fick prata med managern & som svar fick man ett hånflin & ett nej. Klarade av 3 nätter, nu har vi ÄNTLIGEN fått nytt hotell resten av vår resa. Ett tips - åk aldrig hit. Det är inte värt 1euro. Hade inte kommit tillbaka & bott här om dem så hade betalat mig. Vill tillägga att jag har aldrig skrivit recensioner innan, men kunde inte hålla mig, så hemskt var det..

 
2021-10-11

av Giroroman Helsingborg, Sverige

Mr

Kaotiskt, slitet ställe med otrevlig personal. Omöjligt att nyttja balkong eller sova fram till 24.00 då hotellet intill kör med underhållning, levande musik utomhus på högsta volym. 2 stjärnor ev. I lobbyn och noll stjärnor på rummen

 
2021-08-02

av XXAJSJAJAA

I vilken värld är detta 5 stjärnor

Otroligt smutsigt hotell med otrevlig personal. Rummen var i behov av totalrenovering, solstolarna var sönder och alldeles för få för antal gäster, ständig kö till hissarna, inga handdukar att erbjuda på dagar och efter kl 17:30 erbjöds vi kranvatten istället för flaskor. Otroligt tråkig upplevelse i ett hotell som inte ens förtjänar 2 stjärnor.. Värst av allt var att rummen hade fuktskador och mögel