Kundomdömen om Rodos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget och lugnet.
-
Som återkommande gäst saknas möjlighet att välja läge på boende. Rätt stor skillnad på läge på de olika Garden wing "blocken" Samma med huvudbyggnaden med havsutsikt eller ej. (som ex.sunwing kalithea där du själv kan styra)

Bekräftad gäst: 2019-07-24


3 av 10

+
Maten var god, däremot hade det kunnat vara mer variationer till middag lite ensidig kost.
-
Hotellet såg så fint på bilder men var i verkligheten ganska slitet, städningen vara inte heller bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

3155 omdömen
Utmärkt
 
1040
Väldigt bra
 
871
Bra
 
544
Mindre bra
 
364
Underkänt
 
336

5 senaste omdömen

2021-05-16

Inlägg av GunnarSofie

Jättebra!

Jättehärlig personal, god mat och fint ställe! Personalen gjorde vistelsen ännu bättre med sitt trevliga bemötande och fina service! Rekommenderar detta stället till de som vill ha allt nära till hands och en trevlig upplevelse!

 
2020-11-02

Inlägg av Panos P Göteborg, Sverige

En av de äldsta hotell nära Rhodos stan.

Fint hotell som jag har bott under de senaste 10 åren. Denna gången bodde vi på en av deras bungalows. Det var fantastiskt upplevelse. Man upplevde att man fanns i en asiatisk destination...mycket grönska, fin spa avdelning och flera pool. Mycket trevlig personal och jätte god mat på deras restauranger.

 
2019-06-27

Inlägg av Sara H

Really bad

Tycker detta hotell är under all kritik, personalen otrevliga, nonchalanta och ignorerande. Rummet var helt ok, väldigt lyhört. Hissarna fick man ibland stå och vänta på 5 minuter pga få hissar och många besökare. Frukosten saknade allt, såg likadan ut varje dag, middagen var aningen bättre men ingen variation alls. Lyhörd matsal, drycken överprisad för oss på halvpension. Få solstolar och svårt att hitta platser. Fanns ingen barnpool eller lekplats som det stod i beskrivningen men som sedan öppnade efter 4 dagar efter dom hållit på att bygga den. Lekplatsen är fortfarande inte klar. Detta hotell förtjänar 3 stjärnor max. Men det finns helt klart bättre och billigare 3stjärniga än detta.

 
2018-09-14

Inlägg av sandramI4837MA Nykvarn, Sverige

Garden VIP Svit med privat pool

Varning! Det finns så mycket att skriva om som är fel på detta hotell men då kommer mitt omdöme bli väldigt långt. Allt som ingår i denna bokning låter lyxigt men på plats är inget av det sant. Alltid jätterörigt och stressigt i receptionen (även i vip check in/out som inte fungerar som det ska) trots mycket personal. Allt behöver renoveras i rummet! Gamla, trasiga o omoderna möbler, bäddsoffan går inte att sitta i, hård säng, trasig spegel, släppta tapeter från vägg, trasig lampa, sladdar som hänger ut från väggen, köksluckor med fuktskador med mera. Ingen information på rummet om hotellet och hur allt fungerar. Fläck/kladd på kudden i sängen. Ovanför hör man andra gäster dunsa/hoppa runt tolv på natten. ”Sviten” påminner om ett lägenhetshotell i standard alltså väldigt låg standard på rummet. Tror inte roomeservice är möjlig. Fick bara ett kort/nyckel till rummet så acn går naturligtvis inte att ha på om man ska lämna rummet. Mycket litet utbud i minibaren. Uteplatsen är mycket liten med slitna/omoderna möbler. Poolen är dessutom kall. Hela hotellet känns som att det stannat i tiden ca 20-30 år tillbaka. Allt känns oproffsigt. Massor av personal men utan någon service. Poolbaren var jätteäcklig där personalen inte höll koll på vem som beställt vad. Frukosten lika fruktansvärd. Jag är i stor chock över deras fem stjärnor!

 
2018-07-11

Inlägg av crister s Borlänge, Sverige

mycket trevligt

Mycket trevligt boende nära till allt stranden är uppfräschad trä trall o nya toaletter .Mycket bra service av personalen framförallt dom äldre .Sämre service vid utom hus polen där det inte händer mycket (köp inte glass den smälter innan ni får betala) Besök piano baren o tala med den äldre gentleman som jobbar i baren mycket trevlig är värld all dricks han kan få. God mat o frukost