Deluxerum

Fina deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong, vissa med havsutsikt. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med stora panoramafönster och utsikt över havet. Entréplan har en vardagsrumsdel med en bäddsoffa och ett badrum med dusch och wc. Övre plan har en sovrumsdel med en dubbelsäng eller två separata sängar och ett badrum med badkar och wc. Två tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt te- och kaffefaciliteter. Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Balkong. Öppen planlösning mellan våningsplanen.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Rymliga juniorsviter med en separat sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel. Två tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt te- och kaffefaciliteter. Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med havsutsikt.

Antal personer: 2-3 personer.