Deluxerum

Deluxerum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong, stora panoramafönster och havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett badrum med badkar och wc. Öppen planlösning mellan våningarna. En tv med internationella kanaler på varje våning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Badrockar och tofflor. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. Juniorsviten består av en sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med bäddsoffa. Ett par trappsteg skiljer sovdelen från vardagsrumsdelen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.