Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 663 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, trevlig personal , lagom stort
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
Service och alla personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


5 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
Terrassen, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


10 av 10

+
Den mycket trevliga personalen. Alltid glad och hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
Rummet, utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

225 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
86
Bra
 
57
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2022-08-06

av C4561ZEmarinaf Åby, Sverige

Familjesemester

Vi bodde på systerhotellet Orion. Väldigt lugnt och fina grönområden. God mat och mycket vänlig personal. Vi använde det lilla gymmet, man bokade tid så det fick man disponera helt själv. Området är lugnt men med mycket trafik utanför hotellet, men inget som man märker av från boendet.

 
2022-06-24

av 735cillaa

Under medel

Att kalla det fyrstjärnigt är en stor överdrift. Lägenheterna är i behov av renovering, luktar fukt och innestängt i den ena lägenhet vi hade. Sängarna är väldigt hårda, kackerlackor i lägenheterna. Man ska diska efter sig men det finns inte diskmedel och diskborste. Badrummet är nedgånget, badkar att duscha i vilket gör det svårt om man behöver tillgänglighetsanpassning. Frukosten var ingen höjdare. Vi hade inte all inclusive utan enbart frukost. Hotellet ligger i närheten av andra, dock dyra, resturanger. Finns inte mycket att göra runtomkring utan hit åker du för att sola. Poolerna på hotellet är ok dock får man vara uppe med tuppen då folk lägger handduk tidigt och sen går iväg igen. Stranden är ok men stenig, man får bada med badskor/ tofflor. Poolhandduk finns inte utan måste tas med hemifrån. Inget hotell jag återkommer till

 
2022-06-04

av nicklaso823

Underbar semester på all inklusive

Trevligt hotell o bra mat med fin variation av maten på alla måltider. Lite mer värme möjligtvis på maten men annars suoernice allting. Trevlig personal o baren var fantastisk med fina drinkar o god öl i riktiga glas.

 
2022-05-12

av IngridG1 Stockholm, Sverige

Hit åker vi gärna igen!!

Ett riktigt bra hotell med stora rum, bra all inclusive ( stort + då de serverade öl i riktiga ölsejdlar istället för plastmuggar) och trevlig, serviceinriktad personal ( särskilt de som sköter bar och matsal) Fräscht och bra städat, många solsängar och bra poolområde. Nära till stranden och trevlig jogging till Rhodos stad om man vill . Kommer gärna tillbaka!

 
2019-10-24

av danieljN8257BY Lund, Sverige

Ok hotell

Ok hotell för sitt pris. Trevlig och hjälpsam personal. Dock finns förbättringspotential. Igensatt avlopp i badkaret. Slarvigt städat. Mest synd av allt: URUSEL frukost. Inte värd att lägga en enda krona på. Gå istället till en restaurang och är frukost.