Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 345 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Poolområdet var helt ok
-
Det var så mycket mer nergånget i rummen. Vi hade två rum och det ena var riktigt dåligt. Frukosten var ingen höjdare.

Bekräftad gäst: 2022-06-26


9 av 10

+
Maten, poolerna, personalen i matsalen, balkongerna
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


10 av 10

+
ALLT
-

Bekräftad gäst: 2022-06-23


9 av 10

+
Bra läge, nära till strand, restauranger, buss, lägenhet högst upp mot gatan, två balkonger i olika väderstreck. Bra med många dörrar till balkongerna. Bra kaffekokare.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


8 av 10

+
Väldigt god mat. Bra poolområden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-16


10 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-06-15


10 av 10

+
Vänligt bemötande av personalen inom alla yrken, lokal vårdare, receptionisten och restaurang personal...
-

Bekräftad gäst: 2022-06-15


6 av 10

+
Rum, service, städnig
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

217 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
83
Bra
 
55
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-06-24

av 735cillaa

Under medel

Att kalla det fyrstjärnigt är en stor överdrift. Lägenheterna är i behov av renovering, luktar fukt och innestängt i den ena lägenhet vi hade. Sängarna är väldigt hårda, kackerlackor i lägenheterna. Man ska diska efter sig men det finns inte diskmedel och diskborste. Badrummet är nedgånget, badkar att duscha i vilket gör det svårt om man behöver tillgänglighetsanpassning. Frukosten var ingen höjdare. Vi hade inte all inclusive utan enbart frukost. Hotellet ligger i närheten av andra, dock dyra, resturanger. Finns inte mycket att göra runtomkring utan hit åker du för att sola. Poolerna på hotellet är ok dock får man vara uppe med tuppen då folk lägger handduk tidigt och sen går iväg igen. Stranden är ok men stenig, man får bada med badskor/ tofflor. Poolhandduk finns inte utan måste tas med hemifrån. Inget hotell jag återkommer till

 
2022-06-23

av linneas449

Poseidonia

Bästa hotellet, speciellt personalen som alltid ställer upp! Fixade så vi fick byta rum, de är otroligt trevliga och hjälpsamma. Poolområdet är fantastiskt och även nära till stranden. Dimitri the bartender is the best <3

 
2022-06-04

av nicklaso823

Underbar semester på all inklusive

Trevligt hotell o bra mat med fin variation av maten på alla måltider. Lite mer värme möjligtvis på maten men annars suoernice allting. Trevlig personal o baren var fantastisk med fina drinkar o god öl i riktiga glas.

 
2022-05-12

av IngridG1 Stockholm, Sverige

Hit åker vi gärna igen!!

Ett riktigt bra hotell med stora rum, bra all inclusive ( stort + då de serverade öl i riktiga ölsejdlar istället för plastmuggar) och trevlig, serviceinriktad personal ( särskilt de som sköter bar och matsal) Fräscht och bra städat, många solsängar och bra poolområde. Nära till stranden och trevlig jogging till Rhodos stad om man vill . Kommer gärna tillbaka!

 
2019-10-24

av danieljN8257BY Lund, Sverige

Ok hotell

Ok hotell för sitt pris. Trevlig och hjälpsam personal. Dock finns förbättringspotential. Igensatt avlopp i badkaret. Slarvigt städat. Mest synd av allt: URUSEL frukost. Inte värd att lägga en enda krona på. Gå istället till en restaurang och är frukost.