Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 753 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen
-
Städning

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Personalen, poolområdet och maten.
-
En AC i varje rum eller bättre ventilation mellan rummen

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Stora rum,stor garderob
-
Städning och på bilderna när vi bokade dubbelrum/2 rum,var det soffa och bord i ena rummet men väl där var det dubbelsängar i båda rum.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Poolen, poolbaren, personalen.
-
Mer variation med maten för buffé!! Bättre städning på rummet, även golvet ska sopas.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
The service, hotel bar and bartenders and hotel personnel were amazing. The food at the breakfast buffet and international dinner buffet was fantastic and the pool area beautiful, secluded and relaxing.
-
The room somewhat older, but completely fine.

Bekräftad gäst: 2021-09-08


10 av 10

+
Service och God mat
-
Anordna vattengympa, morgonyoga etc

Bekräftad gäst: 2021-09-06


8 av 10

+
Maten, läget
-
Att hålla mattider. Man kunde komma 15 min efter dom skulle öppnat matsalen, men dom var inte färdiga då. Hände flera gånger, speciellt till frukost.

Bekräftad gäst: 2021-09-05


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Det behöver en renovering, möblerna i rummet slitna, gymmet behöver nya och fungerande redskap

Bekräftad gäst: 2021-08-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

208 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
80
Bra
 
55
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-10-24

av danieljN8257BY Lund, Sverige

Ok hotell

Ok hotell för sitt pris. Trevlig och hjälpsam personal. Dock finns förbättringspotential. Igensatt avlopp i badkaret. Slarvigt städat. Mest synd av allt: URUSEL frukost. Inte värd att lägga en enda krona på. Gå istället till en restaurang och är frukost.

 
2019-10-12

av Erisod Umeå, Sverige

Medelklass hotell

Ganska slitet hotell men motsvarar prislappen väl. Bra tryck i duschen, tyvärr badkar så lite av en balansakt att duscha. Stort minus är utrustningen för självhushåll. Det finns inte ens två likadana glas än mindre vinglas. Ingen micro eller brödrost. Stora rum. Fin balkong. Tråkigt trångt poolområde där solstolarna nästan är nere i poolen. Vill man ha ett billigare hotell som är rent fräscht och trevlig personal är detta rätt hotell.

 
2019-09-20

av LasseAndersson Stockholm, Sverige

Härligt ställe

Har tillbringat två semestrar i rad på detta trevliga ställe. Bra hotell, bra personal. Lugnt och skönt. Nära till allt. Bra kommunikationer. Som svensk vill man ju ha lite mjukare sängar, men det löste vi med extra filtar under lakanen. Allt som allt ett riktigt bra hotell.

 
2019-09-15

av linus h Vallentuna, Sverige

från gänget i rum 238

vi var ett gäng på 12 pers som skulle på semester i rhodos och första dagen så kände man sig välkommen med öppna armar av alla i hotellpersonalen och rummet där vi 3 bodde var riktigt trevligt dock tyckte vi att AC var lite knasigt placerad.

 
2019-09-08

av Ydrebo Ydre, Sverige

Mycket trevligt och bra service

Vi åkte fyra familjer med barn från 10 år och uppåt. Hotellet har varit över förväntan. Trevligt bemötande överallt och inget tillgjort utan de verkade verkligen tycka att deras jobb är roligt och att de uppskattar mötet med sina gäster. Eftersom vi var ett större sällskap så ordnade restaurangpersonalen redan första dagen två stora bord som vi fick ha hela vistelsen. Borden var alltid reserverade för oss. Maten var fantastiskt god! Mycket att välja på och något som passade alla smaker. Gott om plats vid poolen och man slapp hetsen att folk paxade stolar. Inga vattengympapass eller aktiviteter under dagen men det gjorde inget. Var lugnt och skönt. Hårt trafikerad gata utanför som man måste passera för att komma till havet men det fanns övergångsställe lite längre bort. Vi hyrde mopeder av en äldre man precis runt hörnet. Kan rekommenderas. Några av oss hyrde på ett ställe längs med ”Storgatan” men där var det mycket otrevligare bemötande och de var petiga. Trevliga arrangemang på kvällarna med god stämning. Rummen var ganska stora och standarden helt ok. En del av oss upplevde sängarna som hårda. Vi var nöjda med städningen. Sammanfattningsvis ett hotell som vi både rekommenderar och gärna åker tillbaka till!