Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 196 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


8 av 10

+
Servicen & trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


8 av 10

+
Lägget samt storlek på lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2022-05-25


5 av 10

+
Rent och snyggt på rummen och omgivingen.
-
Dålig all inklusive..dålig varation på maten och tråkiga drinkar svaga??? ölen .smakade inget var det bara folköl ? Alkohol fria drink till barn bl.a utan finess oftast bara i plastmuggar och då satt vi inte runt poolen. Ingen serviceminded personal .. Personalen i poolbaren gjorde skillnad på folk... dålig stil !

Bekräftad gäst: 2022-05-22


7 av 10

+
Personal
-
Matten kan vara bättre sängen är verkligen hårt Vi har bokat ett rum med havet sikt en fått ett rum utan ut sikt, bara gammalt lägenheten

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


10 av 10

+
dimitris som är typ manager håller upp hela stället. Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


8 av 10

+
Personalen. Stämningen.fråsha u
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

211 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
81
Bra
 
55
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2022-05-12

av IngridG1 Stockholm, Sverige

Hit åker vi gärna igen!!

Ett riktigt bra hotell med stora rum, bra all inclusive ( stort + då de serverade öl i riktiga ölsejdlar istället för plastmuggar) och trevlig, serviceinriktad personal ( särskilt de som sköter bar och matsal) Fräscht och bra städat, många solsängar och bra poolområde. Nära till stranden och trevlig jogging till Rhodos stad om man vill . Kommer gärna tillbaka!

 
2019-10-24

av danieljN8257BY Lund, Sverige

Ok hotell

Ok hotell för sitt pris. Trevlig och hjälpsam personal. Dock finns förbättringspotential. Igensatt avlopp i badkaret. Slarvigt städat. Mest synd av allt: URUSEL frukost. Inte värd att lägga en enda krona på. Gå istället till en restaurang och är frukost.

 
2019-10-12

av Erisod Umeå, Sverige

Medelklass hotell

Ganska slitet hotell men motsvarar prislappen väl. Bra tryck i duschen, tyvärr badkar så lite av en balansakt att duscha. Stort minus är utrustningen för självhushåll. Det finns inte ens två likadana glas än mindre vinglas. Ingen micro eller brödrost. Stora rum. Fin balkong. Tråkigt trångt poolområde där solstolarna nästan är nere i poolen. Vill man ha ett billigare hotell som är rent fräscht och trevlig personal är detta rätt hotell.

 
2019-09-20

av LasseAndersson Stockholm, Sverige

Härligt ställe

Har tillbringat två semestrar i rad på detta trevliga ställe. Bra hotell, bra personal. Lugnt och skönt. Nära till allt. Bra kommunikationer. Som svensk vill man ju ha lite mjukare sängar, men det löste vi med extra filtar under lakanen. Allt som allt ett riktigt bra hotell.

 
2019-09-15

av linus h Vallentuna, Sverige

från gänget i rum 238

vi var ett gäng på 12 pers som skulle på semester i rhodos och första dagen så kände man sig välkommen med öppna armar av alla i hotellpersonalen och rummet där vi 3 bodde var riktigt trevligt dock tyckte vi att AC var lite knasigt placerad.